Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Rewendor said: Balili bence Bilica'yla beraber en kaliteli yabancısıydı Sivas'ın, gitmesi hata. Daha iyi birini alacaklar heralde yoksa yollamazlardı. Bir de kaleye Petkovic yerine Ivankov'u alsalar canavar olur. Şu Ivankov nasıl Türkiye'de ve hatta Bursa'da oynuyor anlamıyorum, çok çok iyi kaleci bence. Hani UEFA'da zirveye oynayan ya da CL'de ortalara oynayan herhangi bir Avrupa takımında direkt as kaleci olur. Ivankov'u 17 hafta çıplak gözle izlediğim için söylüyorum: Dengesiz. Bir maçı bir maçına tutmuyor. Bir hafta içine Hayrettin kaçıyor mesela, diğer hafta müthiş oynuyor. Bu yüzden almıyor o bahsettiğin takımlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hmm ben çıplak gözle hiç izlemedim o yüzden bilemicem. Birkaç maşını TV'den izledim bana hep iyi maçları denk gelmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çarşamba günü kamp başlıyor.hayla fanatik ve fotomaç haberleri dışında doğru düzgün haber yok.hade da gelsin artık kim geliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Eralp said: Balili iyiydi ya. Tank gibi adamdı :D . 540 def %50 avoidance 35k unbuffed Hp ... sahi yaw nooldu bu sezon acılısları falan yada kamplar vs kim nereye gidiyo gun ve gun anlatan/takip eden muhabirler falan falan ... 6-7 hafta kalmıs liglerin baslamasına, alalım coskuyu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Galatasaray ilk antrenmanını yapıyor şu an. Sanırsam kamp olarak da almanyaya gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 açıkçası hala transfer bombası bekliyoruz gsden. webaslana göre babel ile flörtleşiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Babel falan gelmez abi. Keşke gelse ama yok yani gelmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 fotomaç efsane haberler yazmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 babel sanderos gördüm ben fotomaçta. çok yeni haberler değil onlar da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gökhan zan için fb devredeymiş. bi de haber1903 beşiktaş için bi adam yazmış. premier leage'de oynuyo, ülkesinin tartışılmaz kaptanı, genç, efendi (sdfsd), ve kariyerinin zirvesindeymiş. aklıma gele gele benayoun geldi. ne yıldız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 zanı çıkartı herhalde bjke bu adamada teklif yok herhalde gökhan kendi bilgi vermiş gazetelere bitiyor diye bonservis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 abi hayır lütfen doğru olmasın bu yapmayın bana bunu ntvspor'daki habere bakın yahu: SON DAKİKA... Galatasaray, Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmadığı Gökhan Zan'ı renklerine bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oha lan resmi açıklama safasdasd gökhan zan gs'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 NTV de de alt yazı geçti.Sakatlanmazsa çok faydası olur GS ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bi an tırstım fb alacak diye neyse pff gz galatasaraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Saatli bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yalnız helal olsun, resmi sitede çatır çatır yazmışız BJK'da oynadı şunları yaptı falan diye. FB gibi tırtlık yapmamışız (Emre transferinde tanıtırken GS kariyerini direkt atlamış tek kelime etmemişlerdi) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kaç para alacak acaba beşiktaş'tan bayağı bi para istiyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gs'nin sakat stoperler kervanına 1 eleman daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 knoxville said: kaç para alacak acaba beşiktaş'tan bayağı bi para istiyodu sanırım. BJK'den 2 milyon euro istemişte kabul edilmeyince ağlayıp takım arıyordu,bu miktarda birşeydir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2 milyon alamaz GS'den, o kadar para yok zaten GS'de. 1-1.5 arası bişi alıyodur. 1.5 bile anca belki, Servet kadar falan alıyodur bence. 20 gündür adama tek talip çıkmadı (kendi kulübü dahil) düşürmüştür standartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Gökhan Zan gibi adamın 2 milyon aldığını ingilterede italyada ispanyada kalburüstü bir takımda oynayan herhangi bir stoper oyuncusu duysa futbolu bırakır lahn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Anaa gökhan zan gelmiş lan. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, yardımcı olun :D . edit: fm2008 deki ilk yılımda ben de beleşe almıştım bu adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bjk yusuf transferinde karara bağlanmış bursaya bir milyon auro ödicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 said: Trabzonspor'un yeni hocası Broos Trabzonspor, Belçikalı teknik adam Hugo Broos ile her konuda anlaştı. Broos yarın bordo-mavili kulüple sözleşme imzalayacak. yine getirmişler Türkiye'den bihaber, tanınmamış bir adam, hiç akıllanmayacaklar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar