Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reksa said:

bu arada aydın davası bursaspor leyhine sonuçlanmış. bjk aydın için bursaspor'a 1m euro ödeyecekmiş.

O Aydın bu Aydın değil. Senin bahsettiğin BJK'lı genç sol kanat Aydın Karabulut. Devre arasında Yusuf Transferi sırasında Bursasporla anlaşmazlık yaşadı.

Bizim bahsettiğimiz GS'li sağ kanat (gerçi solda da oynamışlığı vardı bi ara galiba) Aydın Yılmaz
Mesaj tarihi:
Halil ve Hamit Altıntop Türkiye'ye birlikte döneriz ancak demişlerdi ve futbol hayatları boyunca dönmek istemediklerini de söylemişlerdi.

Medyamız gerçekten hastalıklı,hala inatla yazmaya devam ediyorlar ki nasıl bir şeydir bu ya
Mesaj tarihi:
Hayır farklı isimler sallasınlar,adamlar söyledi gelmeyecez diye hala üç büyüklere dönüyor,yarın Beşiktaş alır ikisini de sonra tekrar GS ile anlaşırlar son anda vazgeçip,tam anlaşıcakken de Aziz yıldırım kaçırır ikisini son anda,ondan sonra hazırlık dönemleri başlar falan kardeşler vazgeçip geri dönerler takımlarına vs. vs. vs.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

@Mille

Bilmiyorum Aydın'ı ne kadar izledin geçen sene ama patlamaktan daha çok emekli futbolcu gibi oynuyor adam. :)

gecen sen hic izleyemedim yurtdisinda oldugumdanda, yetenekli oyuncu ama genc daha tecburesizdir diye dusunuyorum ancak patlar abi eninde sonunda
Mesaj tarihi:
transferle pek alakasi yokta servet konusuldu bu aralar buraya iyi gider bu haberler.
-----------------------------------------------------------
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Servet farkında olmadan uyuşturucu baskınına engel oldu...

Fransa'nın Marsilya kulübüne gitmeye hazırlanan Galatasaraylı Servet Çetin önceki akşam İstanbul Etiler'de kendi kullandığı otomobille bir minibüse çarptı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Minibüsün içinde Narkotik Şube'de görevli polisler vardı ve operasyona gidiyorlardı. Ancak kaza nedeniyle operasyon ertelendi.

Servet Çetin'e kusurlu olduğu için ceza kesildi. Servet'in otomobilinde iki kız arkadaşı vardı.
-----------------------------------------------------------

Galatasaray'ın 8 milyon euro bonservis bedeliyle Marsilya'ya gönderdiği Servet Çetin, önceki gün talihsiz bir olay yaşadı. Acarkent'teki evinin etrafında spora çıkan milli futbolcu, koşu sırasında önüne çıkan bir çocuğu göremedi. Servet'in müdahalesiyle yere yıkılan ve ezilen 5 yaşındaki minik, hemen hastaneye kaldırıldı. Bu arada Servet'in menajeri Mithat Halis Marsilya transferi için, "1-2 gün içinde resmi açıklama yapılır" diye konuştu.

------------------------------------------------------------

2.si bomba ama ahahaah
haberlerin biri hurriyet biri sabahtan.ayni gunmu becermis ikisini anlamadim :d
Mesaj tarihi:
Balili bence Bilica'yla beraber en kaliteli yabancısıydı Sivas'ın, gitmesi hata. Daha iyi birini alacaklar heralde yoksa yollamazlardı.

Bir de kaleye Petkovic yerine Ivankov'u alsalar canavar olur.

Şu Ivankov nasıl Türkiye'de ve hatta Bursa'da oynuyor anlamıyorum, çok çok iyi kaleci bence. Hani UEFA'da zirveye oynayan ya da CL'de ortalara oynayan herhangi bir Avrupa takımında direkt as kaleci olur.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Balili Antalya'ya geçmiş.

Sivas, Tum, Sylla ve Balili olmak üzere 3 yabancısını sattı. Sanırım daha kaliteli yabancılar alacaklar Avrupa Kupaları için.

ya balili iyiydi bence,sivas için iyi bir yedek olabilirdi ki balili galiba türk vatandaşlığı da almıştı.İyi bir teklif gelmişse bilemem de yani balili sivas'in taktiğini bir parçasıydı ayrıca,

garip
Mesaj tarihi:
sende diyosun balili sivas icin iyi bi yedek olabilir diye.
belki yedek kalicagindan dolayi gitmek istedi bi klube
antalya sporda sanirsam sivastan daha fazla forma sansi bulabilir.
Mesaj tarihi:
Balili süper ligin olmazsa olmazıdır, oynadığı takıma bi sempati duyarım. En başta İstanbulspor'a gelmesinin de payı büyük tabi. Ama Sivas'ın da hakkıdır Tum'la Sylla'yla pek uzağa gidemezsin.

Sattıkları o 3 yabancının (gerçi Bilica da var ağır kayıp, o apayrı) yerine Kamanan ayarında adamlar bulabilirlerse sivas için baya kazanç olur, öteki türlü oturmuş kadrolarını bozmuş olurlar sadece.
Sahada 4 tane Kamanan olsa sivası tutarım gerçi.
Mesaj tarihi:
Anaa, benden başka bir İstanbulspor sempatizanı daha, sevindim valla :)

Bu arada Gökhan Zan'a yazık yahu, adamın sözleşmesi bitmiş, beşiktaş hiiiç ilgi göstermemiş yenilemeye ne de olsa ilgilenen olmaz diye. Adam bakmış ilgi yok şimdi "boştayım, beni isteyen takım bonservis ödemez ha" falan diye açıklama yapmış hala sallayan yok :D

"Lig TV" said:

Beşiktaş, yurt dışında stoper arayışlarını sürdürürken, kadrosundaki stoper Gökhan Zan'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Geçen sezon Gökhan Zan'la bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme yapan Siyah-Beyazlı kulübün, opsiyonu devreye sokmak için hala harekete geçmediği ortaya çıktı.

1 Haziran'dan bu yana yönetimden davet bekleyen Gökhan Zan'ın "Sözleşmem bitti ancak kimse beni aramıyor, şu anda boştayım ve ne olacağı belli değil. Beni isteyen bir kulüp olursa bana bonservis bedeli ödemesine gerek yok" dediği öğrenildi.

Yöneticilerin ise Gökhan Zan'ın milli takım kampı ve sonra da tatile çıkması nedeniyle görüşmenin yapılamadığını, ancak bu hafta içinde kendisiyle masaya oturacaklarını bildirdikleri ifade edildi.

Siyah-Beyazlı yönetimin ayrıca sözleşmesi biten bir diğer oyuncu İbrahim Üzülmez ile de bu hafta görüşeceği ve sözleşmesini bir yıl uzatacağı açıklandı.

Dış transferde ise stoper arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'a menajerler aracılığıyla da bir çok isim teklif edilmeye devam ediyor. Avrupalı menajerlerin Beşiktaş'a sunduğu son isimlerin ise Bayern Münih'in Belçikalı stoperi Daniel Van Buyten ile Stutgart'ın Fransız oyuncusu Matthieu Delpierre olduğu iddia edildi.
  • Yeni Oluştur...