BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 servet bence doğuştan marsilyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ya arkadaşım amma abartıyorsun.Yine diyorum öyle 8 milyon euro verdi diye 12 den vuracaksın diye bir olay yok.Sanki yapılan her transferlerden müthiş verim alıyormuş gibi konuşuyorsun.Köle mantığı diye örnek gösterip lafı çarpıtıyorsun.Ben Fener taraftarı 10 milyon euro verilen luganonun gitmesine sevinmez diyorum sen bak yoksa bedavaya gider diyorsun.Ben diyorum başarılı olamayabilir sen bana varsayımdan yola çıkarak adamı karalıyorsun diyorsun.Ben adama kötü futbolcu değil dedikçe siz adamı Terry,Ferdinand,Cannavaro ayarına çekmeye çalışıyorsunuz.Ne Servetmiş arkadaş.Adam milli takım topçusu tabiki süper oynasın ülkeye katkısı olsun.Gitsin 8 milyon euroya da sizde rahatlayın bizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ha bir de terry, ferdinand, cannavaro ayarına çekmeye çalışıyormuşuz lol. bana 2 kilo ferdinand, 750 gram da terry sarıversene 8 milyon eurodan. hadi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Masquerade said: ha bir de terry, ferdinand, cannavaro ayarına çekmeye çalışıyormuşuz lol. bana 2 kilo ferdinand, 750 gram da terry sarıversene 8 milyon eurodan. hadi be. O kadar abartıyorsunuz diyorum.Ciddi anlamda senin anlama konusunda zorluk çektiğine kanaat getirmeye başladım dostum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ya ben seni anlamıyorum. Bizi servet'i, terry seviyesine çekmekle suçluyorsun. git al bakayım terry'i o paralara? değil 8, 28 milyona bile alamazsın. futbolda harcanan paralar her geçen yıl artıyor. 100 milyon euro eşiğine geldi dünya starı dediğimiz oyuncular mesela. 10 sene önce bu rakam 40-50 idi belki. tam bakmadım ama her sene bu rakamların arttığı ortada. bırakın artık şu kendinizi alçak görme olayını. elin hırvatları, kendi futbolcularını, kendi kalitesiz liglerinin dışında oynamayan futbolcularını, 15 milyon euroya okutuyor avrupaya. (modric mesela) bırakın avrupa şampiyonasında final'in eşiğinden dönen takımın, en iyi savunmacısı 8 milyon etsin, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Tamam etsin seni mi kıracağım.Veriyorum o zaman 8 i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hayır bunu diyorsunuz. fenerbahçe, kayseriden dışarı çıkmamış adama 9 milyon + futbolcu veriyor. marsilyadan önce fener var ti'ye alacağın. hadi başbaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ee tmm olay yine benim dediğime geliyor.8M verdi diye Marsilya eder mi Servet o kadar şu anda?Topuz da etmez zaten 9M.Nasıl ki Fener 9M vererek yanlış yaptı Marsilya da aynı şeyi yapıyor.Servet de Mehmet de kötü futbolcular değil ama o kadar para etmezler.Hadi sana da başbaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 başkanları da seni duymuş, nasıl böyle bir hata yapacaktım diyip gururuna yedirememiş istifa etmiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sevinmelisin o zaman bu işe.Servet kalıyor işte klüpte.Yat kalk bana dua et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sercan için resmi teklif yapmış gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sercan alınırsa çok güzel olur yahu. Baros la çok güzel ikili olurlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Masquerade said: başkanları da seni duymuş, nasıl böyle bir hata yapacaktım diyip gururuna yedirememiş istifa etmiş. (tu)habertürk server yüzünden diye yazmıştı bugün.kulübün sahibiyle kavga etmişler o da gg demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 saha olayı olmicakmış, sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Eralp said: Sercan alınırsa çok güzel olur yahu. Baros la çok güzel ikili olurlar bence. 4-3-3'ün sağında oynar daha çok. :) ama sanmıyorum alabileceğimizi fb talip iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 4-3-3 yaramaz GS'ye, tecavüz ederler bu defans-liberolarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Nasıl yaramaz? 4-3-3 ile kasıt, salt 3 hucumcu ile oynamak değil ki.. Leo Franco Uğur Emre/Semih Yabancı Stoper Hakan Balta Mehmet Topal Ön Libero Lincoln Sercan Arda Baros gibi mesela. rijkaard'ın 4-4-1-1 falan oynatacağını sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 transfer bombası istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Arada Modric´e bok atilmis, oysa ki Modric cok iyi bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 fener varken sercani size kaptirmazlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kewell varken Sercan'ın orada ne işi var, Kewell nerde :) Defans olarak dökülüyo GS, dediğin gibi oynayabilmesi için tez elden canavar stoper - ön libero lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 o yabancı stoper kewell olur heralde öyle bi kadro olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Rewendor said: Kewell varken Sercan'ın orada ne işi var, Kewell nerde :) Defans olarak dökülüyo GS, dediğin gibi oynayabilmesi için tez elden canavar stoper - ön libero lazım.Kewell joker. ^^ Modric'e bok atmak değil yaptığım. Modric 15M ediyorsa, bizim iyi oyuncularda yarısı olan, 8m etsin diyorum. sonuçta hırvat takımlarının da avrupada esamesi okunmuyor. hani bizim oyuncular çok para etmez çünkü kendini avrupa liglerinde kanıtlamadı diyoruz. o açıdan. :p @ Rew valla alsınlar canavar stoper+libero, baya iş yapar o kadro. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 masq ligtv den fırlayıp gelmiş :) sinan engin de aynı tarz konustu demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar