Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

said:
Beşiktaş´ın teklifini geri çeviren Nihat´ı Villarreal resmen transfer listesine koydu. Nihat´ı sadece bu sezon İspanya 1.Ligi´ne yükselen Xerez ve İtalya´nın vasat ekiplerinden Bologna istedi

lol al sana avrupa takımları. haber gerçekse tabi

delgado'da werder'e gidebilirmiş. bedavaya versinler bence heh

edit: juninho katar'a gidiyormuş. ricardinho ile kapışırlar.

gelir bakarsın sonra bu
resmi ise bu olay
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Martin Caceres -> Galatasaray deniyor.

Abi bunu Bülent Timurlenk ya da Ali Okancı yazmıştı blog'a medyaya yem olsun diye.Yorumlarda falan dalga geçtiler hatta bu haberi de çarparlar diye.

Basit denklemler kuruluyor Rijkaard GS'ye geldi,kıta üzerinde gözden düşen tüm Hollandalılar ve Barçalıların adı bizimle anılıyor.Fakat Caceres Rijkaard dönemi sonrası transfer edilmişti,fazla oynayamadı da.Gerek yok,alınacaksa Coloccini'nin adı geçiyordu onu denesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Yalnız Asriel arazi olmuş farkında mısınız. Servet 8-10 etmez diyordu da arkadaş :D
Yalnız başkanı istifa etti Marsilya'nın transfer iptal =)

Ne arazi olması hala diyorum etmez diye.Çoğu GS li arkadaşta satılsın tabi diyor o paraya.Demek ki çok çok iyi para verilmiş Servete dimi?Neyse transfer bir kesinleşsin 8M gelsin de...
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü o paraya satabilmemiz için son şansımız.

Yaşı 28. 2 sene daha kalsa Avrupa'dan talibi çıkmaz.

Niye diretiyorsun ki? Çok mu zor "Evet, Servet ilk yıllarında kötüydü, bekleneni veremedi ama son dönemde azmedip kendini toparladı." demek?

Marsilya'nın scoutlarından daha mı iyi biliyon yoksa futbolu? :)
Sosyal ağlarda paylaş

servet defanstan oyun kuramayan bir oyuncu. umarım gider marsilya'ya, hem öğrenir bunu milli takıma da faydalı olur. ayrıca her oyuncu para ediyorken satılmalı, sonra sözleşmesi bitince giderse löpçük gibi kalıyor takımlar.

bir de şöyle bir mevzu var, bu adamlar bir sene boyunca oynamamış servete 8m veriyor, iyi cesaret ehue
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Çünkü o paraya satabilmemiz için son şansımız.

Yaşı 28. 2 sene daha kalsa Avrupa'dan talibi çıkmaz.

Niye diretiyorsun ki? Çok mu zor "Evet, Servet ilk yıllarında kötüydü, bekleneni veremedi ama son dönemde azmedip kendini toparladı." demek?

Marsilya'nın scoutlarından daha mı iyi biliyon yoksa futbolu? :)

Afedersin ama kendi yerel futbolcumuzu bırakta bi zahmet elin fransızından daha iyi bilelim.O scout toplamda kaç maçını izlemiş Servetin?Servet tamamiyle takım ruhuyla oynayan,sakatlığı pahasına canını dişine takarak oynayan bir futbolcu.Bu da futboluna olumlu yansıyor sonuçta.

Ayrıca sanki dünyadaki bütün klüpler transferleri 12 den vuruyormuş gibi gelmeyin bana.Bir senede 5 futbolcu alıyorlar 2 tanesi takıma uyum sağlıyor gibi düşünün.Türkiyeden de birçok arkadaşımız gitti Avrupanın önemli klüplerine.Yüzde 95 i başarısız oldu.O zaman scoutları yokmuydu o takımların?İnatla Servet ruhuyla oynadığı için Türkiyenin şu an en iyi stoperi bunu inkar eden yok da zaten Türkiye de stoper yok bunu da kimse inkar etmez heralde:)Servetle Lugano aşağı yukarı aynı yaştalar ama Fener taraftarları 10 milyon euro gibi bir paraya Luganonun satılmasını istemez.Servetin gitmesi ise o paraya çok büyük iş.Yani ben Servete kötü futbolcu demedim ama biraz düşünelim de ruhsuz top oynayan bir Servetin performansının ne kadar düşeceğini?
Sosyal ağlarda paylaş

servet iyi defans değildir bana göre. galatasaraylıyım bilmiyen vardır belki.

bi kere savunmanın göbeğinde oynuyor, hücuma doğru pas çıkarmak gibi bir özelliği yok. futbolun en önemli özelliği şu anda çeviklik, e servette oda yok. avrupanın orta seviye takımlarının birinin zenci forveti serveti yer yani hız kullanarak. ama o kadar hızlı olmayan oyunculara karşı fizik üstünlüğü var, ama bazen o yüzden faul yapıyor. hava toplarında oldukça üstün. kaleciye eblek eblek geri paslar vermiyor, orta sahadan golü var (:D yaşı da 28.. bence 8milyon etmez ama tabi herkesin kendi fikri.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

servet fenerde kalsaydı ve aynı şey olsaydı

'of adam süper dünyada eşi benzeri yok' olurdu.

Buna gülerler dostum.Servet Fener de oynamasa ve şutlanmazsa hadi azıcık haklılık payın olurdu da:)O zaman ki Servet şimdi ki Servet değil zaten ama en azından ben taraftar kimliğiyle yaklaşmamaya çalışıyorum.Üstelik laflarım hala çarptırılıyor.Kötü defans oyuncusu demedim ama bazı arkadaşlar Serveti ilahlaştıracaklar nerdeyse...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:
bi zahmet elin fransızından daha iyi bilelim.O scout toplamda kaç maçını izlemiş Servetin?

8 Milyon Euro verecek adam emin ol senden fazla ve bilir gözle izlemiştir Servet'i.

Asriel said:
Ayrıca sanki dünyadaki bütün klüpler transferleri 12 den vuruyormuş gibi gelmeyin bana.Bir senede 5 futbolcu alıyorlar 2 tanesi takıma uyum sağlıyor gibi düşünün.Türkiyeden de birçok arkadaşımız gitti Avrupanın önemli klüplerine.Yüzde 95 i başarısız oldu.O zaman scoutları yokmuydu o takımların?
Gideceği kulüpte dikiş tutturamama durumu şu anki mevcut performansını karalamaya gerekçe gösterilmez. Ha inşallah gider, orda da başarılır olur Servet.

Asriel said:
Servetle Lugano aşağı yukarı aynı yaştalar ama Fener taraftarları 10 milyon euro gibi bir paraya Luganonun satılmasını istemez

Yöneticileriniz futbolcuya "köle" mantığıyla bakıp, o şekilde lanse ederse satılmaz 10 Milyon Euro'ya. Onun yerine bonservisini alıp bedavaya gider. (bkz: tuncay sanli)

Asriel said:
ruhsuz top oynayan bir Servetin
Ne ruhmuş be arkadaş... Geldiysen 3 kere vur bari...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...