Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Masquerade said: Barış ve Mehmet Topal'ı unutmayalım. :p Topalın önününü daha tam açamadılar.Dua edelim de Linderoth 1 sene daha sakat kalsın:)Fenerli de olsam geleceğin ön liberosunu 2 senedir top oynamamasına rağmen sırf yabancı olduğu ve 2 senedir boşa para verildiğini göz önüne alacak olan yönetimin Linderoth tercihi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sana tek katılmadığım nokta Servet'in performansı. Servet'in Marsilya'da gene benzer şekilde güzel performans göstereceğini düşünüyorum. Herif resmen pişti. 5 sene önce böyle olsaydı daha büyük işlerde yapabilirdi. Velhasıl Servet işte adam. Pazartesi çalışmaya başlayacak olan takımda kim gidiyor kim kalıyor daha belli olmaması bir tek beni mi geriyor bilmiyorum. Hafta sonuna kadar umarım bitirirler transferleri. Bizde spekülatif haberlerden kurtulur takımımızı izlemeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 8 milyon euro sıcak para çok iyi bir bedel, tamam Servet'i çok severim, çok iyi bir defans ama bu fırsat ele gelmişken satılmalı. Servet'in satılması konusunda tek problem var, Türk olması. Yabancı kontenjanı harcamadan yerini doldurmak zor olacak. Ama doğru karar satılması yine de tabii. Zaten Servet çok duygusal adam, tahminimce Marsilya'da yapamayıp seneye döner geri, para da yanımıza kar kalır. Yok tutunursa da ne güzel işte. Hem orada tekniğini de geliştirir belki biraz. Mehmet Topal satılmıyomuş zaten. O halde acilen kale + sağ bek + stoper + forvet şart. Üzerine de 1-2 tane transferle cila yapılır yeri gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 4'lü defans hattına 2 yabancı harcama lüksümüz yok. servet giderse onun yerine bek özellikli bir stoper alınır. Lucas Neill gibi mesela. Veya sol beke İsmail alınır Antep'den, hoş iç piyasa berbat edildi. Ama 2 yabancı alamayız oraya. Servet giderse defans hattına bir yabancı, 1 orta saha, 1 de forvet alınır. Nonda da yollanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Kalede Leo Franco kesin deniliyor.İlla ki bir mevki açık kalır zaten:)Servet giderse 2 stoper kalır ki türk zaten yok.Gitmez o adam.Ne Galatasaray 3-5 e satar ne de başkası 8-10 verir.Forvet kim olacak asıl soru o aslında.Beşiktaştan hiç ses seda yok.Fenerbahçe Poulseni bitiricek gibi duruyor ama bakalım.Geçen seneki orta sahanın rezilliğinden sonra bu sezon taş gibi orta saha ve Alman ekollü fiziğe dayalı futbol mantalitesine sahip Daum.Zaten önceden söyledim bu sene ne Fener ne de Galatasaraydan başka şampiyonun çıkması mümkün değil.Bakalım hangi takım hata yapacak.Fenerbahçe klasik sezona puan kaybıyla başlamazsa şampiyonluğun bir ucundan tutmuş olur gibi bişey bence.Bu sezon en azından Fener cephesinde mücadele eden bir takım göreceğimiz kesin.Guiza da bu orta sahayla kendini bulur ve 20 gol atar gibi duruyor.Tabi asıl sorun Semih-Guiza da.Tek forvet oynayan takımların kaderi bu.Daum da Alexden zaten vazgeçmez.Gerçi eski Daum dönemindeki Appiah-Tuncay-Aurelio orta sahasını bu sezon Emre-Mehmet Topuz ve gelirse Poulsen oluşturacak gibi.Az çok benzerlik taşıyor.10 güne heralde Poulsen de kesinleşir Galatasarayın yeni transferleri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Appiah-Tuncay-Aurelio üçlüsüyle Emre-Mehmet Topuz-Poulsen üçlüsümnü de karşılaştırmak pek olmamış be hani tamam futbol muhabbetklerinde gözlemci oalrak takılırım yorum yapmam da e ben bile yorum yapğarım bu karşılaştırmaha ehe bir kere emre yi salla emre orada ne b ir appiah oaliblir ne bir aurelio ne de tuncay.. e mehmet topuz ne akdar iyi bir transfer şimdiden konuşmak biraz zor ama fenerbahçe ye pek uyum gösterebileceğini düşünmüyorum hani yabnıdna emre yerine bir aurelio olsa daha iyi olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yollansın zaten Nonda. Kewell ve Baros dışında yabancı kalmamalıydı bence, Linderoth da kalıyormuş. Bir de Lincoln şüpheli. Geriye 4 yabancı hakkı kalıyor (6+2ye göre) 1 kaleci 1 stoper ya da sağ bek alınır. Geriye kalan +2 için de bir stoper daha bir de forvet alınır. Hamit + Halil diyorlardı geçenlerde, sonradan Hamit'e fener de sulanmış falan. Ama kapabilirsek Hamit + Halil gelirse yabancı stresini bayağı bir azaltırız, Eldeki türkler az sayıda ve yetersiz kalıyorlar, Türk oyuncu bulmak lazım çabuk tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bu karşılaştırmamı neye göre yaptığımı söylemeliydim evet.Bu 3 lü ile o 3 lü fizik gücü olarak benzerlik gösteriyor.Daumun orta sahasında Alex oynuyorsa diğer 3 oyuncunun mücadeleci,fizik kapasitesi yüksek olması önemli.Emre geldiği günkü gibi değil.Eğer yine sakatlanmazsa illaki birşeyler katacak oyununa.Poulsen zaten iyi libero,fizik gücü zaten üst düzey.Mehmet Topal muallak gibi olsa da en azından güçsüz oyuncu değil.Fenerde belki üzerine oynanmayacak ama görev adamı olabilir.Şu anda Daumun kafasında düşünürsen orta sahadan başka adam çıkmaz şu oyunculardan.Zaten 6 oyuncuyu kıyaslarsan hiçbiri Appiah değil tabiki.Kritik nokta Emrenin ne kadar hücuma katkı yapabileceği... Hamit haberi hala yapılıyor Tükiyede.Haber çıktıkça adam açıklama yapıyor Türkiyeye gelmeyeceğim diye.Halil yedek olur Galatasaray da gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://img81.imageshack.us/img81/8053/dsc00617i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 3lü orta sahayı öyle kurarsa Daum, Fener kevgire döner. Alex zaten defans katkısı olmayan ful ofans adamı. Arkasında bahsettiğin üçlüden de Mehmet Topuz ve Emre de ön libero değil ofansif hücum oyuncuları. Poulsen de tek başına tüm orta sahayı kaldıramaz heralde 1 sezon boyunca. Haliyle orada bir Selçuk ya da Deniz, ya da gelecek bir transfer daha lazım. Topuz'u tahminen sağ kanatta oynatacak Fener. Sola da Özer falan geçer, ortada Alex, arkasında Poulsen + Selçuk/başka adam. Emre zaten sürekli sakat, yedek kalır Alex'in yerine geçer ya da arada sol kanat oynar geçen sezonki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Halil değil ama Hamit gelirse gerçekten çok iyi olur Galatasaray'a. Beşiktaş'ın tranfer politikası Fink tarzı oyuncularla olacak ise eğer üzücü. Sonuçta, acelesi olmayan bir takım. Önlerinde uzun bir hazırlanma dönemi var. Transfere 15-20 M Euro civarı ayırdıklarını duymuştum. Bence, çok kaliteli bir stoper ve çok kaliteli, dinamik bir forvet almalılar. 5 tane yabancı transferi falan gereksiz beşiktaş için. Fenerbahçe, kim ne derse desin iyi başladı. Poulsen, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Bilica önemli transferler. En azından geçen seneye göre çok daha güçlü bir hücum hattı olacak Fenerbahçe'nin. Ancak, sol bek ve defasın ortası için çok iyi oyuncular transfer etmeleri şart. Roberto Carlos'un kanadı gelecek sene koridor olma riski taşıyor. Trabzon, büyük hata yaptı ve Ersun Yanal'ı gönderdi. Keşke, istikrarda yana gitselerdi. Sonuçta Yanal, takımı iyi kaynaştırmıştı. Kendisini hiç sevmesem de başarılı olduğunu inkar edemem. Şimdi, bir sürü teknik direktöre bakıyorlar ve olumlu yanıt pek alamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Asriel said: DoruK said: Asriel said: DOğru doğru Servet çok teknik,çok hızlı,defanstan oyun kuran müthiş bir defans.Niye taraflı bakıyorsunuz olaya.Servetin gazla çalıştığını bilmek için Türk olmak yeterli.Adam sakat sakat euro 2008 de daha sonradan sakatlığının daha da büyüyeceğini bile bile oynamaya çalışmadı mı?Servetin şu anda değeri 10 milyon euro civarı mı böyle düşünüyorsan yok hocam senin kadar futbol bildiğimi sanmıyorum ben.senin bildiğin futbolu bilsem ne olur be adam, senin gibi kahve köşelerinde atıp tutanlardan değiliz şükür ki, futbolun içinde olan insanlarız bunca yıldır. sana tavsiyem bu engin bilgilerini çöpe at ve hepsini yeniden öğrenmeye çalış. Bahsettiğimiz adam Lucio,Cannavaro,Ferdinand fln sanırım.10 milyon euro eğer Servetin değeri diyorsan boşuna bunca yıldır futbolun içindesin.Hadi Juventus Lugano için 10 milyon euro verir parası vardır.Marsiya 30 na merdiven dayamış Servete 10 milyon euro veriyorsa ve sende buna inanıyorsan cidden tartışmaya gerek yok.Servet 2 senedir Galatasarayda oynamıyor ya.Servetin ya allah bismillah şekiinde iman gücüyle oynadığını hala anlayamamışsan zaten yine konuşmayalım.Servet Fenerbahçe de de oynadı.Fenerbahçede çok seviliyordu,övülüyordu da Galatasaraya geçtikten sonra beğenmemezlik durumu da olmadığına göre.Servetin lakabı zaten takoz.Bunu ben söyleyince mi gücüne gitti.Kötü defans oyuncusu demedim takoz olması görevini yapmadığı anlamına gelmiyor.Ben az bilmem Servetin Brezilyalı Lucio gibi defanstan çalım ata ata hücüma çıkmaya çalışıp az top kaptırmadığını.Futbol bilgimi yada futbolla olan ilişkimi senin sorgulama durumun da yok.Galatasaraylı olduğun için takımını savunuyorsun tabi.Ben ise tarafsız yorum yapmaya çalışıyorum çoğu zaman.Futboldan anlayan biri Servetin 10 milyon euro etmeyeceğini bilir.Marsilyada iyi bilmekle ne alakası var.Her çıkan haber doğru mu?5 milyon euro olsa sesimi zaten çıkarmazdım.30 na merdiven dayamış yerel ülke sınırları dışına bu yaşına kadar çıkamamış birine 10 milyon euroyla transfer edilebilecek olması ne kadar gerçekci?ben 10m eder demedim hiç bir yerde. lakin senin "ahaaahh salak lan bunlar bi bok bilmiyor aptallar halbuki bilseler servetin ne mal olduğunu.." tarzın komiğime bitti yani üst düzel kulübün üst düzey adamları bu işi bilmiyor sen biliyorsun muhabbetin çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 la-LA-la-LA-la-LA-la-LA-la-LA-la-LA-la-LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ben 10 milyon euro verirlerse dedim.Vermeyeceklesine ve medya uydurması olduğuna göre Marsilya da biliyor demekki bu işleri.Ayrıca yanlış transfer hamleleri her yerde oluyor.Maldonado da Brezilya da iyi bir ön libero iken gördük gerçek olayını Fenerbahçe de.Her nese konu uzadı fazlasıyla.Servetin de bir yere gideceği yok zaten. Konu Fenerin orta sahasına gelirse evet Emre de Mehmet Topal da hücum özellikleri olan oyuncular ama Emrenin defans yönünün olduğunu da biliyoruz.Hani bizim eski bildiğimiz Emre,Appiah tarzı bir oyuncuydu.Yani Emrenin kapasitesinin bu olmadığını zaten herkes söylüyor ama sakatlıklar yüzünden adam kendini daha da geliştireceğine hep geri gitti.Geçen sezon ortasından sonra az biraz toparladı kendini.Şimdi Daum kondisyoner Koch ile gelirse sakatlık olayını ciddi anlamda azaltır Fener.Gerçekten iyi bir antrenör Koch.Mehmet Topuz hücum yönünü Kayseride 1 numaralı adam rolünü üstlendiğinden gösteriyordu ama Fenerbahçe de defans yönünü de gösterecektir.Hem Emre hem de Mehmet oyunu 2 yönüyle oynama kapasitelerine sahip adamlar.Oynarlar demiyorum ama o vasıflara sahipler.Hatta 3 ü de göbekte oynayıp önde Alex ilerde 2 forvet bile kullanılabilir.Zaten sağda 90 dakika ileri geri gidebilen Gökhan Gönül var.Sol şu an boşta onu da göreceğiz kim gelecek.Bu sistemi uygulayabilecek kadro yapısı var gibi duruyor.Semih-Guiza ikilisi oynarsa Semihte orta sahaya yardım edebilen forvet tipi olduğu düşünülürse illa ki denenebilecek bir taktik.Taktik tutarsa da en azından forvette çoğalamama sorunu ortadan kalkmış olur.Defansta sorunun olmaması da ortadaki 3 lüye bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kayseri ragıp----> eskişehir güzel transfer eskişehir adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 @Asriel, Servet'e hödük muamelesi yapıyorsun ama alakası yok. Servet'i kepaze eden ve Fener'den Sivas'a gönderen o zamanın kralı Shevchenko'dur. Kıçına motor takılı gibi dribling yapan adamın üstüne verirsen Servet'i elbet sonuç hüsran olur. Sonradan Sivas'ta ve GS'de kendini ne kadar geliştirdiği zaten ortada. Servet için 7-8 milyon euroyu gayette güzel öder ve alırlar. 28 yaşında adama 38 yaşında muamelesi yapmışsın, ancak defans adamları zaten 26-32 yaş arası en verimli dönemini yaşarlar. Ben GS'de idareci olsam bırakmazdım Servet'i, çünkü onun gibi Türk stoper yok. Yerine gelecek adama bir ton bonservis vereceğime, Rijkaard'ı araya sokar ve işte kal bak efsane olacak bu takım kaçırma bu fırsatı falan diye gazlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Cimbom'da Babel sesleri hurriyet.com.tr 17 Haziran 2009 Cimbom'da Babel sesleri Yeni sezon için Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard ile anlaşan Galatasaray'da, futbolcu transferi konusunda sessizlik sürüyor. Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip, henüz başka bir oyuncu ile el sıkışmadı. Fakat Rijkaard ile büyük sükse yapan Cimbom, Avrupa basınının manşetlerinden düşmüyor. İngiliz Gazetesi Daily Mail bugün manşetten verdiği haberinde; Hollandalı çalıştırıcının, Liverpool'da forma giyen vatandaşı Ryan Babel'i istediğini yazdı. Livepool Menajeri Rafael Benitez'in ısrarla istediği Glen Johnson'ın 20 milyon euroya Liverpool'a gelmesinin an meselesi olduğu ve buna karşılık Babel'in de 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle Galatasaray'a verilebileceği belirtildi. Haberde ayrıca Babel'in, Liverpool'da yeterince forma şansı bulamamasının, bu transferin gerçekleşme olasılığını güçlendirdiği yazıldı. oha olursa allah. GELİYORUZ! sdfsdgfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 babel iyidir alır inşallah gs çekişme olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 10 milyon Euro'yu nereye veriyoruz yahu? Gerçekçilikten uzak, sıfır yani. 1 hafta önce Türkiye'de çıkmıştı bu kolpa ingilizler bizden alıp yazmışlar bizimkiler de bizden alınıp ingilterede yazılan haberi şimdi tekrar kaynak ingilizler diye yazıyolar :) Yalan yahu. O kadar para verebilir mi gs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 valla rijkaard ı getirdikten sonra herşeyi beklerim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Valla bonservisindeki 10 milyon euro (başka yerlerde de 8 milyon pound diyo) rakamı gördüğüm için dedim zaten bunu. Ha tutup 5-6 milyon euroya düşürürsek (Meira ya da Lincoln gibi) alabiliriz belki, de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 glen johnson sağ bek, babel sol/sağ açık/forvet ne alakası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sağ bek aldı liverpool,o zaman arbeloa'ya ihtiyaçları yok FB ve GS almak için uğraşıyormuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 maraton said: Adı Beşiktaş ile de anılan Hamburg´un solbeki Atouba dün İstanbul´a geldi. Fanatik'in haberine göre menajeri Kahraman Aslan’ın karşıladığı Kamerunlu futbolcunun Siyah-Beyazlı takım için Türkiye’ye geldiği iddia edilirken, Beşiktaş cephesi bu oyuncuyla ilgilenmediklerini açıkladı. Menajer Kahraman Aslan ise, Beşiktaş’ın davet mektubu üzerine Atouba’yı çağırdıklarını ifade etti. Kamerunlu oyuncu dün gece geç saatlerde İstanbul’a gelirken, soluğu Şamdan ve Reina’da aldı... Haha adam daha gelmeden yapmış araştırmasını, uçaktan gece kulübüne gitmiş direkt, tam beşiktaşlık oyuncu, yakışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 en azından ümit karan gibi gece klübü sahibi değil. bu açıdan da bakmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar