daverc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ben de şaşırdım gerçekten, Bursasporun sadece büyükler ile yaptıkları maçları izledim haliyle. Bahsedilen takımlar liverpool vs olunca dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sercan 1 sene daha kalmalı. daha iyi paraya satmalıyız onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tabi ki ben de isterim sercan ingiltere'de falan oynasın da sercan dediğimiz adam daha çok kuvvetsiz bir adam ingiltere gibi bir ligde bilemiyorum oynayabilir mi..? inşallah yanılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 oraya gidince güçlenir. burada kalırsa güçlenmez. muhtemelen ilk 1-2 sene az şans bulur dayanması lazım artık bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 unK said: tabi ki ben de isterim sercan ingiltere'de falan oynasın da sercan dediğimiz adam daha çok kuvvetsiz bir adam ingiltere gibi bir ligde bilemiyorum oynayabilir mi..? inşallah yanılırım.. yoo kuvvetsiz filan değil. tekniği çok iyi ve topla çok hızlı. sercanı hiç canlı gözle izledinmi? ben 2 haftada bir izledim.seneye çok daha büyük miktara satarız biz sercanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 O yaşta güçlü adam zaten pek olmuyo. Bi de ingilteredeki antrenman buraya benzemez. Tuncay gitti 25'inde adam kafam kadar bacak kası yaptı 1 senede. Bu çocuk 18inde giderse Arnold bile olur istedim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Rewendor said: O yaşta güçlü adam zaten pek olmuyo. Bi de ingilteredeki antrenman buraya benzemez. Tuncay gitti 25'inde adam kafam kadar bacak kası yaptı 1 senede. Bu çocuk 18inde giderse Arnold bile olur istedim mi askljelkasje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 erikkson mu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Reksa said: erikkson mu o ? ta kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Reksa said: unK said: tabi ki ben de isterim sercan ingiltere'de falan oynasın da sercan dediğimiz adam daha çok kuvvetsiz bir adam ingiltere gibi bir ligde bilemiyorum oynayabilir mi..? inşallah yanılırım.. yoo kuvvetsiz filan değil. tekniği çok iyi ve topla çok hızlı. sercanı hiç canlı gözle izledinmi? ben 2 haftada bir izledim.seneye çok daha büyük miktara satarız biz sercanı. +1 herifin top tekniği çok iyi ve resmen top ayağına yapışıyor. seneye kombine alıcam izlemeye devam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Masquerade said: Reksa said: unK said: tabi ki ben de isterim sercan ingiltere'de falan oynasın da sercan dediğimiz adam daha çok kuvvetsiz bir adam ingiltere gibi bir ligde bilemiyorum oynayabilir mi..? inşallah yanılırım.. yoo kuvvetsiz filan değil. tekniği çok iyi ve topla çok hızlı. sercanı hiç canlı gözle izledinmi? ben 2 haftada bir izledim.seneye çok daha büyük miktara satarız biz sercanı. +1 herifin top tekniği çok iyi ve resmen top ayağına yapışıyor. seneye kombine alıcam izlemeye devam. :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hamit de Fener'de Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?atype=HDetail&CatId=34&articleID=135835&ver=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hay amk ya bize lazımdı o ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11845946.asp?gid=229 FLAŞ FLAŞ ARDA SENEYE YOK!!! ARDA EN AZ BİR YIL DAHA GALATASARAY’DA Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’a yurt dışından teklifler geldiğini söyleyen Bulut, bu konuda son kararın verildiğini söyledi: “Arda’nın geleceği konusunda bu hafta kesin bir karara varıldı. Galatasaray başkanı Adnan Polat ile görüştük ve Arda’nın en az bir yıl daha Galatasaray’da kalmasına karar verildi ve gelen teklifler geri çevrildi. Başkan ne derse o olacaktı ve sonuçta Arda’nın bir yıl daha Galatasaray’da kalmasına karar verildi.” Ardanın en az 1 yıl daha gs'de kalması karar verıldı demıs baskan ama haber Arda seneye yok nasıl habercılıktır bu flaş flaş dıye gırmısler bıde maksat Baslıgı laf oyunu yapıp mılletı habere tıklatmak allahım medyaya bak.. Insan seneye lafını goruncede sanıyo 2009-2010 sezonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İyide çok gereksiz bi transfer Fenerbahçe için. Eğer zaten Topuz'u aldılarsa Gökhan önünde Topuz gibi bi ikili var orda. Hamit'i yedek mi yapıcaklar bana gerçekçi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bilmem fenere lazım mı değil mi de bize isterim ben kendisini..plz hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Eeht said: Hamit de Fener'de Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?atype=HDetail&CatId=34&articleID=135835&ver=77 Hala fanatik - fotomaç haberlerıne ınanıyorsunuz ya cok ılgıncemı gıdıyor adamlar 3 gunde 80 transfer haberı yapıyor 30 gun sonra 1'ı tutuyor, sonra biz süperiz diye baslıklar cıkıyor desteklemeyın sunları gırmeyın sıtelerıne allah askına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Galatasaray belli ki Sabri'den kurtulmak istiyor adam :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Eeht said: Hamit de Fener'de Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?atype=HDetail&CatId=34&articleID=135835&ver=77 O kadar uyardık tırt fotomaç fanatik haberlerini koymayın diye taaa ilk mesajdan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Eeht said: Hamit de Fener'de Bayern Münih forması giyen Milli futbolcunun İranlı menaceri Reza Fazeli ile pazartesi günü kulüp binasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncunun bonservisi için de 7 milyon Euro ödenecek http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/index.aspx?atype=HDetail&CatId=34&articleID=135835&ver=77 Hamit gelirse Fenerin sağ kanadı efsane olur.Onu geçtim yeri geldiğinde göbekte de neler yapabildiğini gördük.Türkiyenin dünya çapında tartışmasız en başarılı futbolcusu Hamit.Türkiyede yetişmemesinin de büyük payı var tabiki.Bakalım yine kolpa fanatik haberine dönüşmez buda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hamit aylar önce "Türkiye'ye gelmeyi zerre düşünmüyorum, gayet mutluyum, her ay bir kolpa haber çıkıyor, bundan sonra dava edeceğim" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu adam 50 kere demedi mi Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum diye. gs fb bu yıl ayağa düşünce her habere inanır olduk hemen kafamda kadrolar uçuşmaya başladı .bizi bu hallere düşünenler utansın neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Hamit gelmez Türkiye' ye. Gelirse de aptallık yapmış olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar