Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

catlikethiief said:

Masquerade said:

ama topu oyuna sokmak konusunda pek yetenekli değil.

zaten sivas taktik gereği kısa pas yerine defanstan ileriye, mehmet yıldıza şişirilen toplar ile hucuma çıkan bir takım. sırıtmıyordu bu eksikliği yani.

ölesine soruyorum hatırlatsana bi hata yaptıgı yeri falan oyuna sokarken

abi ben canlı izlenen her sivas maçını izledim neredeyse.

git sen de izle istersen bi. defanstan nasıl top çıkardığına bak sivasın. bülent uygun'un sistemi bu. uzun toplarla hucuma çıkıyor hep.

bir popescu vardı bizde mesela herif komple defans adamıydı be. geriden oyun kurma denen bir olay var futbolda. bilica'da o yok.

zaten onu da becerse bir dönem denendiği brezilya milli takımında hala oynuyor olurdu.

ama her türlü tsl üstünde bir adam tabi.

avrupa'da yetersiz kalır da zaten aziz'in hedefi tsl denmiş geride de. ne diyim, hayırlı olsun. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano'nun bu sene transfer senesi olduğu için böyle psikopat oynadığını, üstüne goller attığını düşünüyorum. Yani abartı para verilip takımda kalsa, belki Appiah'ın 2. senesi gibi normale dönüşme tehlikesi de var.
Selçuk Şahin ile tekrar anlaşılmış, ne akla hizmet yapıldı bu anlamak zor. Volkan da kalacak gibi, adama kimsenin güveni yok ve Daum ile arası bozuk, niçin kalıyor ilginç. Espanyol'da mis gibi Kameni var, herif daha 25 yaşında, hem 1.88 hem de kedi gibi. Üstelik kulübüyle tekrar imzalamadı, yani kaçırılmayacak kaleci.
Sosyal ağlarda paylaş

beleşe kaptırma olayı tamamen aziz yıldırımın inadından kaynaklanıyo
aziz yıldırımın bu konuda yaptığı tek hatada denilebilir
ticaret konusunda gerçekten iyi çünkü aziz yıldırım neden böyle bişi yaptı hiç kimse akıl sır erdiremiyo ama ben razıyım gelsin aurello parası neyse versin alsın aziz işi ne!
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdi kantinde sıra beklerken gazete de gördüm. Önder Turacı'yı dövmüşler lan :D Belçikada kıza sarkmaya kalkmış, kızın manitası mı akrabası mı ne toplanıp meydan dayağı atmışlar :D

belçikada gidip türk kızına mı sarkmış diye merak edesim geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

millliyet said:

Beşiktaş Riise'yi listesine aldı...

devamı da varda neyse :p

bilica ile karşılıklı topa abanırlar artık
ligtv said:

Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar.

Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü.

Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Poulsen zaten iyi bi adam değil, resmen kazıkladılar Juve'yi. Bi bu adam zaten bi de Thiago. Elinde patladı ikisi de.

Seneye Juve'de kalmaz zaten tahminen Poulsen, koyarlar kapı önüne de, gider orta sıra italyan takımında falan oynar açıklamalarına göre.

Seedorf iyiydi de, yaşlı maşlı ama yine de zor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Selçuk Şahin'le yıllığı 1.1 milyon euro'dan 3 yıl imzalanmış! Selçuk gibi tonla futbolcu var Türkiye'de, nasıl ve ne demeye bu para veriliyor çözemedim, acaba yönetimde bir akrabasımı var bu kütüğün.
selçuk, türkiye'nin gördüğü en başarılı çirkin oyunculardan biri. bir diğeri için: ali eren.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...