Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 catlikethiief said: Masquerade said: ama topu oyuna sokmak konusunda pek yetenekli değil. zaten sivas taktik gereği kısa pas yerine defanstan ileriye, mehmet yıldıza şişirilen toplar ile hucuma çıkan bir takım. sırıtmıyordu bu eksikliği yani. ölesine soruyorum hatırlatsana bi hata yaptıgı yeri falan oyuna sokarken abi ben canlı izlenen her sivas maçını izledim neredeyse. git sen de izle istersen bi. defanstan nasıl top çıkardığına bak sivasın. bülent uygun'un sistemi bu. uzun toplarla hucuma çıkıyor hep. bir popescu vardı bizde mesela herif komple defans adamıydı be. geriden oyun kurma denen bir olay var futbolda. bilica'da o yok. zaten onu da becerse bir dönem denendiği brezilya milli takımında hala oynuyor olurdu. ama her türlü tsl üstünde bir adam tabi. avrupa'da yetersiz kalır da zaten aziz'in hedefi tsl denmiş geride de. ne diyim, hayırlı olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 NTVSPOR şimdi son dakika haberi olarak geçti fenerbahçe mehmet aurelio ile transfer görüşmelerine başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Lugano'nun bu sene transfer senesi olduğu için böyle psikopat oynadığını, üstüne goller attığını düşünüyorum. Yani abartı para verilip takımda kalsa, belki Appiah'ın 2. senesi gibi normale dönüşme tehlikesi de var. Selçuk Şahin ile tekrar anlaşılmış, ne akla hizmet yapıldı bu anlamak zor. Volkan da kalacak gibi, adama kimsenin güveni yok ve Daum ile arası bozuk, niçin kalıyor ilginç. Espanyol'da mis gibi Kameni var, herif daha 25 yaşında, hem 1.88 hem de kedi gibi. Üstelik kulübüyle tekrar imzalamadı, yani kaçırılmayacak kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 NTVSPOR SON DAKİKA REAL BETISLİ BİR YÖNETİCİ FENERBAHÇEYLE AURELIO TRANSFERİNİ GÖRÜŞMEK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Beleşe kaptırdığımız adamı ertesi sene ağır sakat olarak, üstüne de bolca para verip alacaksak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 beleşe kaptırma olayı tamamen aziz yıldırımın inadından kaynaklanıyo aziz yıldırımın bu konuda yaptığı tek hatada denilebilir ticaret konusunda gerçekten iyi çünkü aziz yıldırım neden böyle bişi yaptı hiç kimse akıl sır erdiremiyo ama ben razıyım gelsin aurello parası neyse versin alsın aziz işi ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Şimdi kantinde sıra beklerken gazetede gördüm. Önder Turacı'yı dövmüşler lan :D Belçikada kıza sarkmaya kalkmış, kızın manitası mı akrabası mı ne toplanıp meydan dayağı atmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ahahahaha önder turacııı oleeeey fatih akyel gibi adam ya çok iyi defans ama ne pas verebiliyo ne orta yapabiliyo:D tabi dayak yemesi ile ilgili bunun ne alakası var bilmiyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rewendor said: Şimdi kantinde sıra beklerken gazete de gördüm. Önder Turacı'yı dövmüşler lan :D Belçikada kıza sarkmaya kalkmış, kızın manitası mı akrabası mı ne toplanıp meydan dayağı atmışlar :D belçikada gidip türk kızına mı sarkmış diye merak edesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yalan haber, 40-50 kişi yerlerde dövdü falan diye yazmışlar hatta. Böyle bir şey gerçek olsa, linç girişimi diye CNN'e haber olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 40 50 kişi falan diosa abartıdır zaten de öyle çok haber olacağını sanmam. Her gün ne mahalle kavgaları ne meydan dayakları oluyo sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2 3 kişi dövmüştür önderi 40 kişiye ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ülkesinde tek başına idman yaparken kendisini gören (76 kez milli takım forması giymiş) Linderoth'u tanımayan 6. lig (6. lig ne be kaç tane lig var adamlarda) takımlarından birinin hocası transfer teklifinde bulunmuş :) http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57201 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 millliyet said: Beşiktaş Riise'yi listesine aldı... devamı da varda neyse :p bilica ile karşılıklı topa abanırlar artık ligtv said: Fenerbahçe'ye İtalya'dan iki kötü haber birden geldi. Sarı Lacivertlilerin transfer listesinde oldukları bilinen Juventuslu Poulsen ve Milanlı Seedorf Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmedikleri açıkladılar. Teknik Direktör Daum'un ısrarla isterdiği Danimarkalı orta saha oyuncusu Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen, Tuttosport'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin 7 milyon Euro luk bir teklif sunduğu, Juventus'un da Danimarkalı oyuncuyu satmaya hazır olduğunu, ancak Poulsen'in sarı lacivertlileri reddederek Juventus'ta kalmak istediğini söyledi. Menajer Bonnesen, Poulsen'in İtalya'yı çok sevdiğini, bu nedenle Çizme dışına çıkmak istemediğini belirtirken, Tuttusport, bu açıklamaya rağmen Fenerbahçe'nin bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Juventuslu futbolcuyu almak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da ileri sürdü. Sarı-Lacivertlilerin peşinde olduğu diğer bir orta saha oyuncusu Milanlı Seedorf ise Skoy Sport kanalına yaptığı açıklamada, Ancelotti'nin kendisini Chelsea'ya götürmek istediğini ancak Milan'da kalmaya kararlı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'den hiç söz etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Poulsen zaten iyi bi adam değil, resmen kazıkladılar Juve'yi. Bi bu adam zaten bi de Thiago. Elinde patladı ikisi de. Seneye Juve'de kalmaz zaten tahminen Poulsen, koyarlar kapı önüne de, gider orta sıra italyan takımında falan oynar açıklamalarına göre. Seedorf iyiydi de, yaşlı maşlı ama yine de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 niye öyle deme başkanı tuvalete hapseden thiago hala takımda dksajdksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 gazetelerde, yeni haftaya gelen yeni kolpalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aurelio dönüyormuş fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Abdullah Elyasa Süme'nin, İspanya'nın Malaga kulübüyle anlaştığı öğrenildi. kaynak: hurriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Michael fink E.Frankfurt ---> Beşiktaş Kaynak: Ben Ernst özel isteklemi aldırdı yanına nedir, ben bu adamin cisseden daha iyi olduğunu düsünmüyorum, orta sahamızda fink atacaklar artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 27 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Selçuk Şahin'le yıllığı 1.1 milyon euro'dan 3 yıl imzalanmış! Selçuk gibi tonla futbolcu var Türkiye'de, nasıl ve ne demeye bu para veriliyor çözemedim, acaba yönetimde bir akrabasımı var bu kütüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aurelio'ya o kadar gitme dendi, 2. lige düştü gittiği takım, şimdi geri döncekmiş. İnşallah almazlarda mallığına doymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bi daha Türk transfer etmezler zaten. Newcastle Emre'yi aldı küme düştü, M'boro Tuncay'ı aldı, küme düştü, Betis Aurelio'yu aldı, küme düştü. Lanetli gibiyiz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "Tatar Ramazan" said: Selçuk Şahin'le yıllığı 1.1 milyon euro'dan 3 yıl imzalanmış! Selçuk gibi tonla futbolcu var Türkiye'de, nasıl ve ne demeye bu para veriliyor çözemedim, acaba yönetimde bir akrabasımı var bu kütüğün.selçuk, türkiye'nin gördüğü en başarılı çirkin oyunculardan biri. bir diğeri için: ali eren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar