Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkasokak şu andan itibaren gözümde harrykewell'la tamamen aynı yerde, hatta aynı hesap mı diye ip kontrolü falan yapmak lazım, o derece :) poopla said: abi bütün fenerin aldığı oyuncuların bonservisine kafadan 4-5 eklemişsin ya Hangisine eklemişim ki? Appiah bangır bangır bağrıldı 8.5 diye zaten Juventustan ayrılmaya isyan ettiği dönemede, Güiza hala konuşuluyo 14lük adama bak gol atamıyo diye. Alex zaten ikna edilmek için 20 verildi büyük sükse oldu. Ortega'nın bonservisi sorun çıkardığı zaman medyada yankılandı durdu. belki şu santos-christian 15 değil de 13 falandır işte 1-2 milyon oynar. O da çok önemli değil. Gerisi aynı böyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 troll yaftasıyla nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 deivid'e verilen para 3.5 milyon euro alex ve ortega'ya 4 er yıllık sözleşmeleri dahil 20 şer milyon dolar civarı maliyetleri vardı. appiah'ın da 8.5 milyon olduğunu hatırlıyorum, doğru ama $ olması lazım. santos ile baroni hakkında hiçbir açıklama yapmadı iki kulüp de, bedava da olabilirler 100 er milyon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 santos ve baroni için geldikleri klubün başkanı açıklama yaptı, toplam aldıkları para 15 milyon eur adam şunu söyledi ; " hadi santos için 7,5 milyon eur verdiler ama baroni için neden o kadar para verdiler bir türlü çözemedim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hatta "lan hıyarlar ben bedava veriodum bunlar bana para verdiler" demiş. aldığınız parayla ne yapıcaklarınız sorusunada "durumcu açıcam" die cevap vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o deil de appiah gibi dmc de gelmez daha memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bunları da harrykewell'a msnden söylüyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 santos ve baroni için toplamda 8 milyon diye okumuştum bir yerlerde ama ara kaynak bul desen bulamam. yine aramam gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 shipitducy said: o deil de appiah gibi dmc de gelmez daha memlekete. Fabian Ernst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ne ernsti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 selcuk sahin var fbde oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 simao var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zenginin mali yormus gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hakkatten fb neden kusturduydu appiah´i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fbden ayrıldıktan sonra iyi konuşan bi tane yabancı biliyorum ben o da van hoydonk. başka var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nası konustukları bizi ilgilendirmediği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fede said: fbden ayrıldıktan sonra iyi konuşan bi tane yabancı biliyorum ben o da van hoydonk. başka var mı?moşe var uche var moldovan var luciano da küsmeden gitti gibi hatırlıyorum emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ANELKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 her camiada bu tip oyuncular arkadan konuşmalar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 andersson högh okocha rapaiç kezman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ha ayrıca gs'nin geçmişi çok parlak değil. Mondragon bile küsüp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce, asıl Gs kendi öz evlatlarını küstürüp kovdu başından; Bülent-Ergün-Arif-Suat-Okan-Hakan Ü.-Hakan Ş.-Ümit Karan-Ümit Davala-Hasan Şaş... efsane kadro diyip durdunuz ama hepsi de küstürülüp öyle sürüldü takımdan, ne bir jubile ne bir veda maçı yapıldı adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 onların olayı çok karışık. kısaca söylemem gerekirse, ordaki isimlerin çoğuna jübile teklif edildi ancak "yok biz almayalım, getirin boş kağıdı imzalarız paramızı kazanalım hehehe" modunda oldukları için o duruma geldiler. evet, efsane kadroydu ancak bu kimseye bir kulübü sömürme hakkı vermez. son kullanma tarihi gelince herkes adabı ile kenarıya çekilmesini bilmeli. edit: suat ile gs'nin arası açık falan da değil. uzun süre altyapı td'liği falan yaptı bıraktıktan sonra gs'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tamam da sen adama zorla jubile yaptıramazsın bir kulüp olarak. biz de şu an çıkıp semihe yapsak aynı teklifi semih de poposuyla gülüp devam eder normal olarak. yapılan ayıbı bu şekilde savunamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neyin ayıbı abi? adamların futbol olarak katkısı minimuma inmiş. gelen yabancılara sürekli çemkiriyorlar floryada vs (bkz. hasan sas) haliyle sen de güzelliği ile "hadi sana jübile yapalım" diyorsun adam "hayır ben daha oynayacağım" diyor. kusura bakmayın ama hiçbir kulüp çiftlik değil. Sözleşmelerini uzatmadı yönetim haliyle, kulüp bulan gitti oynadı, bulamayan emekli oldu çıkıp tv'lere nefret kustu (bkz. hakan ünsal) yıllarca paranı kazandığın yere pislememesini öğrenmeli insanlar. uzay kupası da alsan öyle bir hakkın yok. arma > futbolcu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar