Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Tabata eğer gelirse

25.5 Milyon Euro Beşiktaş'ın Tabata dahil aldığı oyunculara ödediği para.Beşiktaş'ın aldığı oyuncuları düşününce aslında ne kadar uçuk ve saçma olduğunu insan anlıyor.

Galatasaray Elano,Keita gibi yıldızları aldı Fenerbahçe Andre Santos gibi şimdiden göz dolduran Mehmet Topuz,Özer Hurmacı gibi Türk olarak alabilecekleri en iyi oyuncuları aldı.Beşiktaş ise açıkcası garip adamlara garip paralar verdi.Daha önce İsmail Köybaşı'na verilen 9.5 milyon euroyu eleştirmiştim.

Deco,Van der Vaart diyen Beşiktaş yönetimi sonunda biraz da çaresizlikten Tabata'yı aldı.Fiyat olarak kimi yerde 8 milyon kimi yerde 10 deniyor ama ben yine insaflı davranıp 8 diye düşündüm.Çünkü 29 yaşındaki bu adama çift haneli rakam vermelerini düşünmek bile insanın içini cız ediyor.Elano bile yanlış hatırlamıyorsam 6 milyon euro'ya geldi ki bahsettiğimiz adam Brezilya milli takımında oynayan bir adam.

Tabata'ya karşı insafsız bi şekilde eleştiri yapmak istemem ancak Beşiktaş Şampiyonlar liginde bişeyler yapmak istiyorsa aranılan 10.5 numara Tabata değildi.Türkiye ligi dışında Brezilya liginde oynayan hiç Avrupa tecrübesi olmayan 29 yaşında bi adam gerçekten Beşiktaş'ın işine yarayacak mı zaman gösterir ancak gerçekten Yıldırım Demirören ve kurmaylarının saçtığı bu para gün gelecekBeşiktaş'ın çok başını ağrıtacak.Allah aşkına kim 29 yaşında Gaziantepspor dışında Avrupa macerası olmayan bi adama 10 milyon euro verir ki ?

derim sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

NoS said:

Abi kalkıp Elano'nun kalitesiyle Tabata'yı karşılaştırmayın.Komik oluyor zira hayır ben fenerliyim bana bile komik oluyor :D

tabata ile cümle gördünmü sen benim bi yerlerde
Konu Tabata'yken Elano'ya kaydırılan cümle gördüm e tabii o zaman bi derece karşılaştırma yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

lan soru sordum sadece bilmediğim bişey
yemişim tabatasını ben inanmıyorum gelceğine bile atıp tutuyorlar geliyorsada gelsin iş yapar futbolu iyi adamın.
böyle paralarda görmeye alıştık demirörenden şaşırmıyorum buna ala ala hem zati ortada bi ton şey var

aha sıralayalım..

said:
1- M.Topuz'a verilen 12 m euro için ne düşünüyorsunuz?
2- Brezilya ikinci liginde oynayan iki topçuya 32 m euro ödeseydi başkanınız mutlu mu olurdunuz?
3- M.City ve Lyon gibi (hersene ŞL finalisti takımlar...) takımlarda tutunamayan yıldız kaplaması oyunculara 8'er m euro verilse tepki göstermez miydiniz?
4- Fiyatını yüksek bulduğunuz, kapasitesini yetersiz gördüğünüz Tabata'yı alabilmek için 2 ay önce taklalar atan renkli camia hangisidir?
5- Van Der Vaart 10 m euro bonservis, senelik kendisi 3.5 m euro alacaktı, karısı kanser hastası, kafası karışık...
6- Deco maliyeti ortada
7- Sapara sürpriz yumurta, ikinci Higuen vakası olması muhtemel...
8- Başka???
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

2- Brezilya ikinci liginde oynayan iki topçuya 32 m euro ödeseydi başkanınız mutlu mu olurdunuz?

sen hangi futbolculardan bahsediosun burda merak ettim. şayet dos santos + cristian sa bahsettiğin adamlar dos santos ztn milli takım ilk 11de oynuo. ayrıca geldikleri takımda 2. ligde falan değil. eğer corintians ı bilmiosan o senin futbol cahilliğin. ha bahsettiğin admlar bu 2si değilsede bu mesaj kendini 10 sn içinde imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

4- Fiyatını yüksek bulduğunuz, kapasitesini yetersiz gördüğünüz Tabata'yı alabilmek için 2 ay önce taklalar atan renkli camia hangisidir?

Hepsini geçtim şuna takıldım ben de, 15m verildi de Antep mi vermedi? Yoksa fiyatını yüksek bulup vaz mı geçildi? Cevap ikincisi ise; bunun şimdi yüksek bulmamızla çelişen yönü nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

soru sordun, cevap verelim! gogogogogogogo

1- M.Topuz'a verilen 12 m euro için ne düşünüyorsunuz?
Iyi oldu. Ben form tutup takima kaynasacagindan eminim. Bi de 12m euro degildi sanki verdigimiz para ama hadi bakalim.

10-11m euro arasi bisi odendi ikisi icin. Andre Santos sanirim 6m euroya falan geldi ve simdiden 5 golu var herifin resmi maclarda. GAYET memnunum, sol kanat diye aldigimiz adam takimin en golcu adami sanirsam su an. Cristiani ise gorecez, ama su ana kadar beni rahatsiz etmedi.

3- M.City ve Lyon gibi (hersene ŞL finalisti takımlar...) takımlarda tutunamayan yıldız kaplaması oyunculara 8'er m euro verilse tepki göstermez miydiniz?
M.City ve lyon her sene SL finalisti degil, hatta City SL de oynamadi sanirsam. Ama muhim degil, MAN UTD demek istedigini var sayiyorum. Ornegin gecerli degil cunku cok daha gelismis liglerde, duzgunce isleyen bir sistem var (ki chelsea ve man utd her sene suclanir kucuk takimlarin buyuk oyuncularini ortayi karistirip ucuza almaktan). Kendi ligimizin les standartlarina gore konusmamiz lazim.

Turk Medyasinin heycan kasirgasi. BJK disinda ciddi ilgilenen kimse okumadim hic bir ciddi kaynakta.

5- Van Der Vaart 10 m euro bonservis, senelik kendisi 3.5 m euro alacaktı, karısı kanser hastası, kafası karışık...
Diyorsun ki BJK VDV yi alamadi degil, almadi? Yanlis anlama ama, bunu kendi takimim da dese "almadik cunku hede hodo" diye, ya biragh derdim.

6- Deco maliyeti ortada
O zaman taraftari BUTUN TRANSFERLERI GOLGEDE BIRAKACAGIZZZ falan demiceksin. Ve decoya cok teklif yapildi, klendisi istemedi, ingiliz kaynaklari oyle tarif etti olaylari.

7- Sapara sürpriz yumurta, ikinci Higuen vakası olması muhtemel...
Hadi bakalim.

8- Başka???

llama, buradaki nadir takimini cok seven, ama duzgun tartisan adamlardansin. Ama bu sorular olmamis be abi. Millet yorum yapmis transfere ve kendi taraftarinizdan bile tepkili kesim var, normal tartisiyoruz. Bir oyuncu zaten sahada silip supururse herkes susar. Mesela Andre Santosa cok laf edildi geldiginde, iste bu kimmm biz robben derken bu hiyar niye geldi vs diye antuda falan ama simdi herkes oh kurtarici ruhumuz falan diye gobek atiyor.

Sure ver, oynasin. Sen ben burda ALINMASI IYI OLUR veya ALMAYALIM COK PAHALI dese de alinacak o adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

brezilya millide kaç kere forma giymiş elano?

ki bu adam ucretsiz verilcekmişte son anda gs teklif götürünce adamlar vermiş gsye o paraya pehh renkli basın tabi bunun üstünde pek durmadı

Brezilya milli takım formasını yanlış hatırlamıyosam 35 kere giydi Elano.

Ücretsiz verilmesi de yalan. Bunu Aceto başta olmak üzere çok güzel açıkladı ve üzerinde durdu basın. TV'sini yeni açan seyircilerimiz için tekrarlayalım. Tamamen Sabah gazetesinin yalan sansasyon haberi bu. Cruzeiro'ydu sanırım, brezilyadan bir kulüp başkanı GS'yi eleştirmişti, Elano'yu Man City'den oyuncunun yıllık ücreti dışında ücretsiz olarak 1 senelik kiralamak için anlaştıklarını ama son dk'da GS'nin transfer teklifi olunca yattığını söylemişti. Özellikle ofans hattında sınırsız adam olan Man City'nin yaptığı Avrupa'da pek çok kulüp tarafından yapılan hem oyuncunun oynayarak form ve marka değerini düşürmemek hem de takımdaki kalabalığı azaltmak amacıyla yapılan gayet normal bir hareket, ama bonservis bedelsiz bedava transfer diye bir şey yok.

Soruların çoğunu Azmodai cevaplamış zaten. Şu anda rezalet bir transfer dönemi geçirdi BJK doğruya doğru.

Milli takım stoperini bedava kaçırıp, geçen sene 5 milyon euro verdiği adamı bedelsiz kiralayıp gitti şimdilik "daha iyi gözükmeyen" bi stoper aldı, üstelik daha yaşlı ve üstelik 4 milyon bonservisle.

İsmi duyulmamış oyuncuya 9.5 milyon euro para verdi.

Tabata'ya 8 milyon euro saçtı (ki GS evet belki ilgilenmişti ama bu paraya GS transfer etse daha da çok eleştiri alırdı, mantıklı olanı yaptı, almadı). O paradan daha azına GS Elano'yu aldı, Keita'yı aldı, FB 2 tane brezilyadan adam aldı getirdi ki en azından bi tanesi gayet iyi gözüküyo şimdilik ikincisini daha izlemek lazım.

Bedelsiz elinden kaçırdığı İ.Kaş'ı 1 sene sonra 1.2 milyon euro bedel ödeyerek 1 sene kiraladı...

Yapmayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...