Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Yalan haber bunlar. Sabri ne zaman rezil maç çıkarsa menajeri hemen ortaya çıkıp "Sabri aslında süper adam değerini bilmiyosunuz eleştiriyosunuz, bakın milan fiorentina roma peşinde" falan diye açıklama yapıyor. Üstelik daha 3 gün önce Berlusconi'nin açıklaması var "çok güzel transferler yaptık ve transfer sezonunu kapattık" diye, hatta bu yüzden bayağı olay çıkardı taraftar süper transfer dediğiniz Onyewuyla Huntelaar mı falan diye. Ayrıca Sabri'yle hadi yine ilgileniyo olsalar bile Avrupa'da oynadı GS formasında Sabri, haliyle Milan'ın maçlarına çıkamaz avrupada, adamlar avrupada oynatamayacakları adama niye para versinler ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin top oynamayi gectim topu kafasinda canlandirmasi bile yasaklansin bence. bu kadar vasat bir futbolcu ile senelerdir devam eden gsyi seviyorum, bir de milli takim kadrosuna giriyor ki zaten fatih terimde beton kafasi oldugundan, takintilari disinda bir seyi idrak edebilmesine ihtimal vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Şu paticik tayfasının Sabri düşmanlığı da bambaşkadır... Canını dişine takar her maç bu genç adam bi türlü yaranamaz kimselere.

Biz canını dişine takan değil de düzgün futbol oynayabilen adam istiyoruz çünkü. Takımında sırıtmasın, kanadında sürekli açık vermesin, ileri gidip sonra geri dönmeyi unutmasın, her ortası auta taca, her şutu dağa taşa gitmesin, takımın her pozisyonunu harcamasın, önünde oynayan adamları (Keita, Kewell, Aydın, Arda...) geride kalmak ve kendi açıklarını bırakmak zorunda kalmasın.

Canını dişine takmak her şey değil. Bugün GS takımına beni de koysan ben de her maç canımı dişime takarım ama bu takım için faydalı olacağım anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Sabri paticikte seviliyo bile sayılır.
Diğer platformlara bi göz atarsan bu daha açık belli olur :)
Bu platformlarda eğer Sabri'ye söylenen iyi(?) dilekler gerçek olsaydı Sabri'nin sülalesi Çin'in nüfusu geçerdi çoğala çoğala.

Bu foruma Sabri Fan videosu konduğunu gördüm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dedikodu değil de tahmin olarak Avrupa başarısızlığı diyebilirim ben. Adamı ikna etmek için tahminen CL'de oynuyoruz falan dediler, oradan elendiler, ardından Avrupa Ligi dediler, ondan da elendiler sayılır şimdi kendi sahalarında 3 yiyince bu takımdan Avrupa'da cacık olmaz dedi adam kaçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Dedikodu değil de tahmin olarak Avrupa başarısızlığı diyebilirim ben. Adamı ikna etmek için tahminen CL'de oynuyoruz falan dediler, oradan elendiler, ardından Avrupa Ligi dediler, ondan da elendiler sayılır şimdi kendi sahalarında 3 yiyince bu takımdan Avrupa'da cacık olmaz dedi adam kaçtı.

Sivası görmesi yetmiş olabilir. Bizim takımların bir eksiside şehiri görenin istememesi.

Adamların geldiği şehirlerden sonra özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...