Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Yalan haber bunlar. Sabri ne zaman rezil maç çıkarsa menajeri hemen ortaya çıkıp "Sabri aslında süper adam değerini bilmiyosunuz eleştiriyosunuz, bakın milan fiorentina roma peşinde" falan diye açıklama yapıyor. Üstelik daha 3 gün önce Berlusconi'nin açıklaması var "çok güzel transferler yaptık ve transfer sezonunu kapattık" diye, hatta bu yüzden bayağı olay çıkardı taraftar süper transfer dediğiniz Onyewuyla Huntelaar mı falan diye. Ayrıca Sabri'yle hadi yine ilgileniyo olsalar bile Avrupa'da oynadı GS formasında Sabri, haliyle Milan'ın maçlarına çıkamaz avrupada, adamlar avrupada oynatamayacakları adama niye para versinler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Berlusconi'nin "Güzel transferler" yaptık demesi "Sabri'yi Milan istiyor"dan daha büyük bir yalan. Berlusconi uyutma camiayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Şu paticik tayfasının Sabri düşmanlığı da bambaşkadır... Canını dişine takar her maç bu genç adam bi türlü yaranamaz kimselere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 yahu ne paticiği ne alakası var.. adam yeto bariz neyini neyine takarsa taksın, talinn maçında bile öküzce oynayan adam yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Sabri paticikte seviliyo bile sayılır. Diğer platformlara bi göz atarsan bu daha açık belli olur :) Bu platformlarda eğer Sabri'ye söylenen iyi(?) dilekler gerçek olsaydı Sabri'nin sülalesi Çin'in nüfusu geçerdi çoğala çoğala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sabrinin top oynamayi gectim topu kafasinda canlandirmasi bile yasaklansin bence. bu kadar vasat bir futbolcu ile senelerdir devam eden gsyi seviyorum, bir de milli takim kadrosuna giriyor ki zaten fatih terimde beton kafasi oldugundan, takintilari disinda bir seyi idrak edebilmesine ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sostizm said: Şu paticik tayfasının Sabri düşmanlığı da bambaşkadır... Canını dişine takar her maç bu genç adam bi türlü yaranamaz kimselere. Biz canını dişine takan değil de düzgün futbol oynayabilen adam istiyoruz çünkü. Takımında sırıtmasın, kanadında sürekli açık vermesin, ileri gidip sonra geri dönmeyi unutmasın, her ortası auta taca, her şutu dağa taşa gitmesin, takımın her pozisyonunu harcamasın, önünde oynayan adamları (Keita, Kewell, Aydın, Arda...) geride kalmak ve kendi açıklarını bırakmak zorunda kalmasın. Canını dişine takmak her şey değil. Bugün GS takımına beni de koysan ben de her maç canımı dişime takarım ama bu takım için faydalı olacağım anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Fistan said: Sabri paticikte seviliyo bile sayılır. Diğer platformlara bi göz atarsan bu daha açık belli olur :) Bu platformlarda eğer Sabri'ye söylenen iyi(?) dilekler gerçek olsaydı Sabri'nin sülalesi Çin'in nüfusu geçerdi çoğala çoğala. Bu foruma Sabri Fan videosu konduğunu gördüm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bir ton yerde Aurelio GS mi BJK mi yazıları var. Menejerlerin ortam kızıştırma yazısı olduğunun kanıtı. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/4586.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/4586.php Cevap verilmiş resmi siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 and the obradovic goes to real zaragoza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 adam ortadamı kaldı şimdi dün büyük mustafada ilgilenmiyoruz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu olayda bayram tutumlunun böyle içinde patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Nicolas Burdisso -> AS Roma. Beleşe almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Sivas'ın yeni transferi Hamer Bouazza, şehre alışamadığını gerekçe göstererek takımdan ayrılmış. daha ilk maçına bu hafta içi çıkan adamı ne yapıp kaçırdılar takımdan merak ettim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 karısına falan sarkmışlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sivasi begenmemistir sehir olarak, alisamamistir daha disko bir sehir ariyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Volkan yıllık ücret konusunda Eskişehir ile anlaşamamış demişlerdi, artık anlaşmış gibi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12337518.asp?gid=211 Caner'i bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 radagast62 said: Sivas'ın yeni transferi Hamer Bouazza, şehre alışamadığını gerekçe göstererek takımdan ayrılmış. daha ilk maçına bu hafta içi çıkan adamı ne yapıp kaçırdılar takımdan merak ettim valla her turlu dedikodusunu ogrenmek istiyorum bu haberin :D yalanyanlis lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dedikodu değil de tahmin olarak Avrupa başarısızlığı diyebilirim ben. Adamı ikna etmek için tahminen CL'de oynuyoruz falan dediler, oradan elendiler, ardından Avrupa Ligi dediler, ondan da elendiler sayılır şimdi kendi sahalarında 3 yiyince bu takımdan Avrupa'da cacık olmaz dedi adam kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sivas orelyoyu alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Rewendor said: Dedikodu değil de tahmin olarak Avrupa başarısızlığı diyebilirim ben. Adamı ikna etmek için tahminen CL'de oynuyoruz falan dediler, oradan elendiler, ardından Avrupa Ligi dediler, ondan da elendiler sayılır şimdi kendi sahalarında 3 yiyince bu takımdan Avrupa'da cacık olmaz dedi adam kaçtı. Sivası görmesi yetmiş olabilir. Bizim takımların bir eksiside şehiri görenin istememesi. Adamların geldiği şehirlerden sonra özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ingiltereyi birakip sivasa gelen adam da girip bir googlelasin arkadas ya, rolls royce'dan inip anadol'a binilmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gs sivas a bi 10 tane atsin, her golde bulent in yuzunu gostersinler, cok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sivasın %50 si bence Mehmet Yıldız ve Sezer Badur şuanda onlarda sakat oldugu için bu durumdalar ,birde Bilicayıda satmaları ve onun açıgını Yasin Çakmakla doldurmaları asrın hatası oldu kesinlikle , transfer şart sivasa şu durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar