Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Pussy

ShekiLChoCuq

Öne çıkan mesajlar

ya o hanı ıcı pamuk doldurmalı hayvan seklınde yastıklar oluyor ya onlardan olmasın =)[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

kedidir kedi..yada kuzu..kuzu yutmuş bir kedi olabilir
Bu arada başlıkta süper hani.Big pussy, türkçe yazsana kardeşim millet yanlış anlıyor ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros

[Bu mesaj Lykastos tarafından 28 Mayıs 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 28 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
başlığı görünce noluyos dedim

bi tek bizim içimiz fesat herhalde...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

kedidir kedi...

edit zaten o yutmuşssunuz hemen[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 28 Mayıs 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
fotonun adı da big pussy o yüzden onu yazmış heralde
ama bizim aklımız fesat yani pussy kedi demek normalde :)

bu arada topic 75000inci topic olmuş :)

aynen öyle infernalcım. bilip bilmeden konuşmayın. içiniz fesatsa ben napim??

vay be ne isabet ettirirmişim ehe 75000. topic :D baya da yakıştı bu 75000'e =P[signature][hline]faciaya son 22 gün..
Sosyal ağlarda paylaş

bill gates eniştenin zaten o kedi. bu arada topic'in isminin neden big pussy olduğunu açıklayayım.

şimdi efenim bakınız kedi biraz büyükçene. e birde dişi olduğunu da hesaba katarsak, e=mc²[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kedinin gerçeğini gördüm harbiden çok besleyince öyle oluyor kediler:) bi arkadaşımın evinde vardı böyle bi kedi dombul dombul bütüngün yımeh yiyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...