BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ne biçim ğlke lan burası? "eğitim" düzeyi o kadar farklıki.. öyle derin uçurumalrdayız ki herkes haklı ve ehrkes haksız şu konu içerisinde zamanında sokakta saroşun tacizine uğrayan da haklı ama sokakda evde barda efendşi gibi alkolünü alıp etliye sütlüye karışmayan da haklı.. şimdi kalkıp "o kargaşa çıkaranları engellemek için güvenlik öenlemleri arttırılsın polise daha çok destek verilsin" desek polis teşkilatında adam gibi polsi de var görevini kötüye kullanan polis de vr.. e dönüp dolaşıp "temel eğitim"e geliyoruz vicdan muhasebesine geliyoruz.. hay tamına koyiyim ne biçim memelket lan burası? ne oluyor bizxe.. aloo? ses verin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sir said: şüphesiz ki alkol insanı değiştirmez, yalnızca içindekini açığa çıkarır. Böyle ise lütfen herkes alkol kullansın sürekli olarak :) Eğer bir bölgede dışarıda bitarafı ile içki içip ona buna musallat olan ve asayişi bozan tipler fazla ise , bu tarz önlemler alınması gayet mantıklı. Yerel yönetimlerin görevi asayişi sağlamaktır , bunun için yetkileri vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Peki normal içip ona buna musallat olmayanların cezalandırılmasını ne oluyor bu dediğin durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 asayiş sağlamanın yolu kökten yasaklar olamaz. kısıtlamalar ve caydırıcı cezalar olabilir ancak. olayın vücuda verdiği zarar boyutu ancak kökten yasaklamalarla olabilir o da ayrı tartışma konusu. ama sadece asayiş bakış açısı kökten yasaklamalarla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hoşgeldin 4. Murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 işin komiği de bu varoşlardaki apaçiler, veya bunların zengin ve eğitimli gözüken versiyonları ve aileleri bu zihniyeti destekleyenler. kendi çocuklarına gerekli eğitimi veremeyip onun yerine yasakçı zihniyete oy verenler, dağdan inip şehirde varoşa yerleşenler. caddebostan sahilde tinercileri temizlemek yerine kimseye zararı olmadan içip muhabbet edenleri cezalandırmak, ne bileyim mafya otoparkçılık yapmasın diye mafyanın değnekçilerini belediye kadrosuna alıp devlet eliyle otopark mafyası oluşturmak. devlet anasını satsa eyvallah diyecek bir halk var bu ülkede, bunun da farkında olan bir iktidar. çözüm yok, göz boyama var. avrupada böyle orda böyle gibi savunmalar da komik, avrupada kaç ülkede boğaza karşı içebiliyorsun? heriflerin çoğu güneş görmediği için depresyonda. bu ülkenin bazı güzellikleri içkinin en güzel mezesi, ama beyni olmayan varoşlardaki insan çöpleri ve onların iktidarı yüzünden kafası çalışan insanları cezalandırmak niye? oh wait- zaten bu insanlarla aynı söz hakkına sahip olmak, aynı havayı solumak da bir ceza. ama demokrasi, tavşan gibi fare gibi çoğalıp fakirlik sınırının altında dağıtılan kömürle ısınıp pirinçle beslenip ondan sonra ezici çoğunlukla iktidara getirmek kendilerini destekleyenleri. böyle bir düzen varken içki içmesek de olur aslında, ama ayık kafayla çekilmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Horizon said: sir said: şüphesiz ki alkol insanı değiştirmez, yalnızca içindekini açığa çıkarır. Böyle ise lütfen herkes alkol kullansın sürekli olarak :) Eğer bir bölgede dışarıda bitarafı ile içki içip ona buna musallat olan ve asayişi bozan tipler fazla ise , bu tarz önlemler alınması gayet mantıklı. Yerel yönetimlerin görevi asayişi sağlamaktır , bunun için yetkileri vardır zaten. türbanlılar ve sarıklılar anama bacıma başı açık diye laf atıyorlar, hem de gül suyu sarhoşluğuyla. gül suyu yasaklansın, ülkeye zemzem sokmak vergilendirilsin ve sadece evde tüketilsin zemzem. bu tarz onlemler alınması asla mantıklı değildir, yerel yönetimin görevi asayişi sağlamak değildir aslında, asayişi polis sağlar. devriye gezenler de sorun çıkaranları kenara çeker zaten normalde, fakat elinde siyah poşeti olan bile gözaltına alınıp dayak atılması gereken veled-i zina olarak görüldüğünden. neyse kime laf anlatıcaksın, nato mermer nato kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sittin senedir mevcut olan bir uygulamadır, valiliğin yasak koymak gibi bir yetkisi yoktur, olsa olsa bu yasağın daha etkin uygulanmasını istenmiştir polisten. kamuya açık dediği alanlarla da bellidir; belediyeye ait olan parktır, piknik yerleridir vs. dağın başında içtiğin alkole kimse birşey demez zaten. sonra bunun adı alkole yasak kondu olur, şeriat geliyor ühü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Absolut said: Peki normal içip ona buna musallat olmayanların cezalandırılmasını ne oluyor bu dediğin durumda? Ben ceza göremedim. Söylenilen bölgeler haricinde içki içmek için birçok yer var. Kökten içki yasaklanmış havasına getirmemek lazım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 parkta şurda burda yasaklamaları normal bana görede ben çok gördüm içip içipte parka gezmeye gelen gençlere çiftlere küfreden dövmeye kalkışlan sarhoş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 halka açık alanlarda, kahvelerde ve lokallerde avrupa kupası, lig ve kupa maçlarının gösterimi yasaklansın. Zira aynı magandaların akrabaları veya bizzat kendileri sokağa çıkıp evleri, işyerlerini yağmalıyor, çevreye zarar veriyor ve havaya silah sıkmak suretiyle camdan kafasını uzatmış masum sivilleri hedef alıyorlar. Aynı yasakçı zihniyetin bireysel silahlanmaya karşı sonuna kadar yasakçı olmasını istiyorum. ha tabi bütün bunları yapabilmek için büzzüüük gerekiyor. Onun yerine müslüman saftirik halka oynayıp pirim yapmak herzaman daha kazançlı. Bu arada bu yasak sayesinde içki içip sokaklarda sapıtanların yola geleceğine inananlara helal olsun diyorum. Nasıl bir inançmış arkadaş bu. Sen adamın suçu işledikten sonra yakalanamamasını bahane gösteriyorsun ama bu yasakla adamın sokakta içki içmeyeceğini öngörebiliyorsun. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kermit said: parkta şurda burda yasaklamaları normal bana görede ben çok gördüm içip içipte parka gezmeye gelen gençlere çiftlere küfreden dövmeye kalkışlan sarhoş adamlar. internet cafeden çıkıp, oynadığı oyunun gazıyla oraya buraya sataşan ergen çocuklarda var ona bakarsan. İnternet cafeler kapatılsın. Derbi maçının etkisiyle kahveden, lokalden çıkıp arabaları lambur lumbur sallayan, küfürler eden insanlar var. İçki içip sapıtanlardan kat ve kat daha fazla ve daha zararlı. Kahveler kapatılsın, umuma açık alanlarda 10 kişiden fazla insana maç izletmek yasaklansın. bu böyle gider. bu içki yasağından daha mantıklı hatta 100 kat kadar daha mantıklı yasaklar bulabilirim. Ama sonuç olarak hiç biri bu yasakları kabul edilebilir mantık sınırları içine sokamaz. Sen halkı eğitmek yerine gütmeyi tercih edersen osuruktan bile kafa bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Horizon said: sir said: şüphesiz ki alkol insanı değiştirmez, yalnızca içindekini açığa çıkarır. Böyle ise lütfen herkes alkol kullansın sürekli olarak :) niye ki, kimi içer güzelleşir, kimi içer sapıtır. insanın içindeki illa über şahane olucak diye bi şart yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 amaç halkın huzurunu bozacak kadar ya da kaza yapacak kadar içenlere çok ağır yaptırımlar uygulamak olmalı. alkollüyken ağır kaza yapan adamın gerekirse arabasını bile alacaksın elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ardeth dur tahmin edeceğim: uhhhmmmmm, evet! sen polis niye olay olmadan önce gelmiyor diye şikayet edenlerdensin hehe hatta tartışmayı geldiği saçma noktadan daha saçma bir noktaya çekmek için de bir ekleme yapayım. arabalara hız sınırı kaldırılsın, belki adam süper şöför 200 le gideceği yere erkenden kaza yapmadan gidecek. uyuşturucu yasağı kalksın, belki adam süper teknik içici hem keyfini çıkaracak hem de belki alkol kadar bile zarar vermeyecek vücuduna ve sosyal ilişkilerine. askeri havaalanları üstündeki uçuş yasağı kaldırılsın, oralarda uçulmayacağını her akıllı, efendi pilot bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hayır fazla alkollü araba kullanacak kadar sorumsuz ve bencil insanlardan nefret eden biriyim yurdum insanı çok zeki olduğu için her alkol içtiğinde kaza yapmadığı sürece alkollü araba kullanımının kazaya sebep olduğu kabul etmiyor genelde. yani onda bir yüzde bir gibi oranlara önemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ardeth said: amaç halkın uzurunu bozacak kadar ya da kaza yapacak kadar içenlere çok ağır yaptırımlar uygulamak olmalı. alkollüyken ağır kaza yapan adamın gerekirse arabasını bile alacaksın elinden ağır kaza yaptıktan sonra araba kalmıyor ki pek ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 o da mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 mani said: kermit said: parkta şurda burda yasaklamaları normal bana görede ben çok gördüm içip içipte parka gezmeye gelen gençlere çiftlere küfreden dövmeye kalkışlan sarhoş adamlar. internet cafeden çıkıp, oynadığı oyunun gazıyla oraya buraya sataşan ergen çocuklarda var ona bakarsan. İnternet cafeler kapatılsın. Derbi maçının etkisiyle kahveden, lokalden çıkıp arabaları lambur lumbur sallayan, küfürler eden insanlar var. İçki içip sapıtanlardan kat ve kat daha fazla ve daha zararlı. Kahveler kapatılsın, umuma açık alanlarda 10 kişiden fazla insana maç izletmek yasaklansın. bu böyle gider. bu içki yasağından daha mantıklı hatta 100 kat kadar daha mantıklı yasaklar bulabilirim. Ama sonuç olarak hiç biri bu yasakları kabul edilebilir mantık sınırları içine sokamaz. Sen halkı eğitmek yerine gütmeyi tercih edersen osuruktan bile kafa bulur. senin mantığına edeyim ya hahaha ii güldürdün valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu "içki yasağından yanayım"cılara gelsin. bu da "yasaktan yana değilim, cezadan yanayım" diyenler için gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 açık alanda yasaklayacaklarına, önce benzin istasyoınlarında içki satışını yasaklasalar. hayatımda böyle saçma bişi daha görmedim. benzin istasyonunda içki sat, sonra millet içiyo kaza yapıyor möfdngldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi içki yasağı diye bişey yok orda saçmalamayın adamlar halka açık ortamda çıkabilecek bi olaya karşı önlem alıyolar alkol bu sağı solu belli olmuyo bende alkol kullanıyorum ama oturur evimde felan içerim yani yada boş yerlerde. yani ben çok şahit oldum antalyada sahil kenarındaki parklarda içip içipde sevgililere ona buna laf atıp kavga çıkaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 roket adam said: açık alanda yasaklayacaklarına, önce benzin istasyoınlarında içki satışını yasaklasalar. hayatımda böyle saçma bişi daha görmedim. benzin istasyonunda içki sat, sonra millet içiyo kaza yapıyor möfdngldf bence o olay şehir içindekilerden bahsediyosan 24 saat açık olduğu içindir bazı marketler bakkallar gece kapatıyo ama benzinlikler açık ordan alırsın gidip herkesin yaptığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 benzinciler de prezervatif ve snickers da satılıyor, zina aletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bide başlıkta hata var İçkiye yasakladılar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar