di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 edit : paso linkin yerini degisitiriyor bu imageshack ibnetoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aman çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Gayet güzel, bir "öküzü" bukadar yakından çekmek cesaret ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi de yeni vapur di mi o? vay öküz vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 böyle herifleri uyarsak bi de üstüne dayak yeriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Varya o vapur esintisinde o çoraplar buram buram :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 simdi ben bunu gayet guzel elestiririm arkadas. adam kendi halinde takiliyor, ayaklarini uzatmis belki tum gun boyunca yurumus dinleniyor bunu nasil yaptigi onu ilgilendirir. saginda solunda oturana "kokusal" baglamda herhangi bir rahatsizlik vermiyor. bu durus/otorus bicimi onu rahatlatiyor. belki de deli. kim neyi bilebilir? he tabi sen dersen ki benim goz zevkimin icine ediyor bu senin sorunun adamin degil. kafani sag tarafa cevirirsin, ust kata oturursun, bakmazsin olur biter. bu bir ayar degildir ancak bir insanin izni olmadan onun fotografini cekip internette yuzu belli olmasa bile desifre etmek bence soz konusu sahisin icinde bulundugu eylemden daha buyuk saygisizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 pharuck said: simdi ben bunu gayet guzel elestiririm arkadas. adam kendi halinde takiliyor, ayaklarini uzatmis belki tum gun boyunca yurumus dinleniyor bunu nasil yaptigi onu ilgilendirir. saginda solunda oturana "kokusal" baglamda herhangi bir rahatsizlik vermiyor. bu durus/otorus bicimi onu rahatlatiyor. belki de deli. kim neyi bilebilir? he tabi sen dersen ki benim goz zevkimin icine ediyor bu senin sorunun adamin degil. kafani sag tarafa cevirirsin, ust kata oturursun, bakmazsin olur biter. bu bir ayar degildir ancak bir insanin izni olmadan onun fotografini cekip internette yuzu belli olmasa bile desifre etmek bence soz konusu sahisin icinde bulundugu eylemden daha buyuk saygisizliktir. Yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Tripling said: pharuck said: simdi ben bunu gayet guzel elestiririm arkadas. adam kendi halinde takiliyor, ayaklarini uzatmis belki tum gun boyunca yurumus dinleniyor bunu nasil yaptigi onu ilgilendirir. saginda solunda oturana "kokusal" baglamda herhangi bir rahatsizlik vermiyor. bu durus/otorus bicimi onu rahatlatiyor. belki de deli. kim neyi bilebilir? he tabi sen dersen ki benim goz zevkimin icine ediyor bu senin sorunun adamin degil. kafani sag tarafa cevirirsin, ust kata oturursun, bakmazsin olur biter. bu bir ayar degildir ancak bir insanin izni olmadan onun fotografini cekip internette yuzu belli olmasa bile desifre etmek bence soz konusu sahisin icinde bulundugu eylemden daha buyuk saygisizliktir. Yoksa??? belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bu arada kisinin rizasi olamadn fotograf-video cekmenin yaptirimi buyuk. hani bunun icin soylemiyorum ama aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 "vapurdan çekilne 14.389cu istanbul silueti" demeye gelmiştim de ehehe o her klimse keyifliymiş adam hayattan tad almayı bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 negzel. isten dönüyodur, yorgundur amcam. güzel bi insan tablosu olmus sevgili timos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Abi bunu savunanlar nası var ya? Ben de otobüste vapurda mütemadiyen burnunu karıştırayım ayak parmaklarımı karıştırayım hatta kıçımı kaşıym o zaman çevreyi rahatsız etmeden. Adab-ı Muhaşeret diye bir olay var bundan haberiniz yok galiba. Rahatına bakarken bunu da düşünmesi gerekiyor o arkadaşın. Ha ayrıca yüzü belli olmadığı zaman fotoğraf veya video konusunda bir yaptırım yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 vaniLLe said: negzel. isten dönüyodur, yorgundur amcam. güzel bi insan tablosu olmus sevgili timos. keşke o adam kadar rahat olabilsem ayaklarımı boğaza uzatabilsem. helal olsun. o rüzgarda püfür püfür koku moku kalmaz o çorapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 • arkadaslar adamin ayagi ciplak. burda koku olayini bi kenara birakiyoruz.. ne de güzel yapmis. vapurun serinligi vurur o ayaklara mis gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 herifin ayagi ciplak degil. en felsefik yorum benden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bırakın adam boğazın keyfini çıkarsın ya =) rahatlığa bak.. :D soldaki çıtır kız adamın umrunda mı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi kere her ayakkabisini cikaranin ayagi kokacak diye bir durum yok bu bir. ikincisi yorgunluktan, ayaklari uzatip dinlendirmenin de bir sakincasi yok. rahatsiz olan baska yere gider bu da üc. acik havada cikarmis ayakkabilarini. hadi icerde cikarmis olsa, oha derdim de hemen dramatize etmeyin bence. siz sokakta öpüsüyolar die herifin enseye saplak atip ''la git baska yerde yiyisin'' diyo musunuz? hayir. o zaman birakin, etrafindakilere bir zarari yoksa, herkes istedigi gibi takilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 eglence bölümünde ciddi yorum yaptigima inanamiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çoraplar gaffur çorabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fotografi gorunce insan oldunuz lan bi anda. Bol bol koyayim ben bunlardan insan olun. Aliskanlik yapsin sizde. lol. amma kastiniz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 aynısını bir hintli yapsa "sakin yaşam, hayata çocuksu yaklaşma" falan bikbik konuşursunuz, amcam yapınca nedense olmuyor ama. yukarıda birinni de dediği gibi, sağına soluna fiziksel bir rahatsızlık vermiyorsa , helal olsun adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 oha bu bölümde herkes insan hakları savunucuymuş. OLAN KİMDEN ÖTÜRÜ diye kızı döverlerken neden gülüodunuz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Koskoca vapurda adama gider yapicak iki kisi cikmamis hayret, İzmirde otobüste telefonu acın bakın ne oluyor asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar