Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ben bu kadar sacma bir yarisma gormedim. Parkuru en kisa surede tamamlamayi hedefliyorsun. Suya atlayip gecen, parkuru duzgun bicimde gecenden cok daha kisa surede bitirebiliyor. O zaman o parkuru koymanin anlami nedir? Resmen duzgun bir bicimde bitireni cezalandiriyorsun. Bir yerden calmismiyizdir yarismayi bilmem ama, yarismanin yaraticilarinin moron oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yarışma bahane asuman şahane maksat makara yahu.enteresan tipler cıkıyor.güzel kızlar oluyor flan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu yarışmayı ciddiye almak en büyük saçmalık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sonunda para verıolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 izleyene veriyolar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kari veriyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Karı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 karı var dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 asumandan çok hoşlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Çalmamışız sanırım, yurtdışında da var duydugum kadarıyla, survival gibim. Evet. Katılanlar, yarışma çok boktan ama güldürüyor işte :P Gerçi 2½ aydır falan izlemedim. Asuman hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Aynı türde ciddi yarışma istiyorsan, eurosports'taki Viking'i izleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 asuman mı veriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 izleyene vermiyor. para yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bana veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hahahah youtube'dan baktım bir iki video'ya da baya eğlenceli bir şeymiş http://www.youtube.com/watch?v=1qJX0b8nlp0&feature=related Dakka 6'dan sonra çıkan Buda Ahmet'e bittim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tabi çaldık kendi yarışmamız mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off, buda ahmet cidden rezilmiş, ama ilk çıkan adama çok acıdım, dayak yemişe döndü adam resmen yazık ya. ama "WHITE HOUSE" iyiydi fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 buda ahmet işadamıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Greeny said: bu yarışmayı ciddiye almak en büyük saçmalık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka. Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz. Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 asumanin memeleri cirkin ya, ayrica cenesi de cirkin, kare cene hic yakismiyo kadinlara. memelerinin uclari bi garip asumanin, yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sostizm said: Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka. Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz. Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz. Evet ya, orada adamlar komando gibi koşturup zıplayıp duruyolar, gerçekten yarışma programı olduğu hissediliyo. Bizdeki absürd komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 böylede güzel bence yarışma, ben bayaa eğleniyorum izlerken. ayrıca finali sağlam oluyor bu yarışmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Penthesilea said: asumanin memeleri cirkin ya, ayrica cenesi de cirkin, kare cene hic yakismiyo kadinlara. memelerinin uclari bi garip asumanin, yaa yaa. iyi o zaman bana versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Oha abi dizinin ismi niye wipeout bende amarigan dizisi sandiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar