Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ben bu kadar sacma bir yarisma gormedim. Parkuru en kisa surede tamamlamayi hedefliyorsun. Suya atlayip gecen, parkuru duzgun bicimde gecenden cok daha kisa surede bitirebiliyor. O zaman o parkuru koymanin anlami nedir? Resmen duzgun bir bicimde bitireni cezalandiriyorsun. Bir yerden calmismiyizdir yarismayi bilmem ama, yarismanin yaraticilarinin moron oldugunu dusunuyorum.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yarışma bahane asuman şahane maksat makara yahu.enteresan tipler cıkıyor.güzel kızlar oluyor flan filan
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bu yarışmayı ciddiye almak en büyük saçmalık bence
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Çalmamışız sanırım, yurtdışında da var duydugum kadarıyla, survival gibim. Evet. Katılanlar, yarışma çok boktan ama güldürüyor işte :P Gerçi 2½ aydır falan izlemedim. Asuman hoş.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Aynı türde ciddi yarışma istiyorsan, eurosports'taki Viking'i izleyeceksin.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hahahah youtube'dan baktım bir iki video'ya da baya eğlenceli bir şeymiş http://www.youtube.com/watch?v=1qJX0b8nlp0&feature=related Dakka 6'dan sonra çıkan Buda Ahmet'e bittim. :D
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off, buda ahmet cidden rezilmiş, ama ilk çıkan adama çok acıdım, dayak yemişe döndü adam resmen yazık ya. ama "WHITE HOUSE" iyiydi fd
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Greeny said: bu yarışmayı ciddiye almak en büyük saçmalık bence
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka. Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz. Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 asumanin memeleri cirkin ya, ayrica cenesi de cirkin, kare cene hic yakismiyo kadinlara. memelerinin uclari bi garip asumanin, yaa yaa.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sostizm said: Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka. Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz. Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz. Evet ya, orada adamlar komando gibi koşturup zıplayıp duruyolar, gerçekten yarışma programı olduğu hissediliyo. Bizdeki absürd komedi.
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 böylede güzel bence yarışma, ben bayaa eğleniyorum izlerken. ayrıca finali sağlam oluyor bu yarışmanın.
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Penthesilea said: asumanin memeleri cirkin ya, ayrica cenesi de cirkin, kare cene hic yakismiyo kadinlara. memelerinin uclari bi garip asumanin, yaa yaa. iyi o zaman bana versin
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Oha abi dizinin ismi niye wipeout bende amarigan dizisi sandiydim
Öne çıkan mesajlar