Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wipe Out sacmaligi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ben bu kadar sacma bir yarisma gormedim.
Parkuru en kisa surede tamamlamayi hedefliyorsun. Suya atlayip gecen, parkuru duzgun bicimde gecenden cok daha kisa surede bitirebiliyor. O zaman o parkuru koymanin anlami nedir? Resmen duzgun bir bicimde bitireni cezalandiriyorsun.

Bir yerden calmismiyizdir yarismayi bilmem ama, yarismanin yaraticilarinin moron oldugunu dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka.

Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz.

Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:
Şöyle söyliyim ÇALMADIK aldık ve kendimize benzettik. Yarışmanın orijinali GERÇEKTEN çok atletik ve cıva gibi sporcuların yarıştığı - neredeyse sportif - bir müsabaka.

Biz onu alıp "düşen adama gülünür" prensibi ile daha da ıslatıp, düşmese de gülünesi yarışmacılarla doldurup vermişiz.

Orijinalinde böyle 50 yaşında teyzeler, şişman amcalar falan göremezsiniz.

Evet ya, orada adamlar komando gibi koşturup zıplayıp duruyolar, gerçekten yarışma programı olduğu hissediliyo.

Bizdeki absürd komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...