pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=hzyUflxb12s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 son 15 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kaptım 60kagıdı geldim gözetmen olmak çok iyi bişey hele bide yedek gözetmen pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 45 dk erken çıktım çok mutluyum asdadsd en önlerde oturdum kimseyi kesemedim o koydu bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 300 500 yaptım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 MAT2 İLK SORUYU YAPABİLEN VAR MI? C KİTAPÇIYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 haydi geçmiş olsun hepinize şimdi toplanıp piknik falan yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Çok kolaydı sınav çok rahat çözdüm ellerimi arkadan bağlasanız o mat 2 leri yine çözerdim. Yapamıyanlara hayret ediyorum geçen seneler böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: MAT2 İLK SORUYU YAPABİLEN VAR MI? C KİTAPÇIYI. çok zor da olsa sınav sırasında resmini çektim ben arkadaşlar! tamamen doğrudur cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 türkçe sosyal çok kolaydı çalıssaydım full çekerdim mat e bakmadım bişi diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 galiba 295te kalıcam ben. 80 de okuldan alsam, 375 eder. eh yeter nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 12 de uyandım bizim birader sınava girmiş gelmiş bile. sdf Kolaymış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nasıldı beyler sınavlarınız ? benim çok iyiydi full yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 full+full here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ÖSYM KOYDUM MU LAN ÇOCUĞU; ŞEREFSİZ, GİRDİM ÇIKTIM LAN İŞTE, GÜZEL DE GEÇTİ HEYECAN YAPTIYSAM DA NAMUSSUZUM ŞEREFSİZİM LAN DENEME ÇÖZER GİBİ ÇÖZMEDİYSEM NAMERDİM NE GELİRSE GELSİN LAN, KOYDUM MU OLM ÇOCUU KARNINA, KOYDUM MU!! CAPS BİLEREK İSTEYEREK AÇIK kitapları yakmaya gidenziii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mat1 mat2 kimya yaptım diğerlerinde içimdeki sesi dinledim boş boş girmek güzeldi. insanlar gerilmişken eli ayağı titrerken bende böylemiydim zamanında diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Nasıldı bu seneki ÖSS zorluk kolaylık açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Tam kıvamındaydı bence, ayarındaydı türkçe sosyal biraz kasıntydı o kadar. Kasıntı derken, sosyalde değişik soru tipi vardı bikaç tane, hiç rastlamamıştım, orjinaldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 oha lan resmen son 5 yılın en kolay sorularıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yakma kitaplarını ben attığıma pişmanım seneye yine gircem sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Satıcam ben kitapları ya satabiliyor muyuz?Satıp bilgisayar alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben sattım gittim sakız aldım öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 SAY-2 çok zordu diyolar ama.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ne satın ne de yakın. gidin bağışlayın kitaplarınızı, bağışlayacak yer bulamazsanız mezun olduğunuz okula götürün. ama ben atmamanız taraftarıyım açıkçası, ben de bağışladım pişmanım şu an. 1. sınıfta işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Edebiyat bence zordu.. diğerleri kolay gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar