Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 an itibari ile 8mb 15 gb kotalı hatta geçtim mutluyum heray kota aşımından zaten ödüyordum okadar. şimdi kota aşım ücreti de yok. geçersem 512 olcakmış. anca ay sonu 1 2 gün olur oda :p teşekkürler ttnet dip not *yinede kafam girsin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bende simdi isyerinden arayip 4 den 8 e gectim telefonla yaptirdim birazdan eve baglanip test edicem umarim mesafeden zicmam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bağlantı berbat ya. nedense hiç verim alamadım ben 8mb versiondan. Ciddi ciddi çok kötü, speed testlerde rezalet sonuçlar alıyorum. Kozyatağından bağlanmaktayım genel bişey mi var bilemem ama geçeli 4 gün oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 speedtest.com da 7.5 çıkıyor bence baya iyi sanırım sanslı çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arkadaşlar direk geçirmeseydiniz. Mesela ben 8mbit e başvurmuştum. Fakat TTnetteki bayan teknik servisimi artık bi yeri aradı ve 8mbit i sordu ve oturduğum bölgede(Ankara Çukurambar) 8mbit hızı yakalayamıycağımı boşuna para ödememe gerek olmadığını söyledi ve 4mbit yaptırdı. Yani diyceğim o ki direk geçirmeden önce bir sorun teknik servislerine isterseniz. Bölgenizde yeterli alt yapı yoksa zaten 8mbit e ulaşmanız mümkün değil. boşuna para veriyorsunuz. hızla altyapının geliştirildiğini söyledi kadın. ne kadar doğru bilmem artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 iyi de bizim altyapılar 1mb kaldırmıyo zaetn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Benimde mesafe problemim vardi bile bile genede denemek istedim ama 800kpbs kusuratli download goruyorum walla:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben normal sınırsız ttnet abonesiyim düz aboneyim işte. Şimdi smile adsl superonline heryerde bi kampanya var. 49liraya sınırsız alabileceğim en iyi internet hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bu tarifeler uygulanmaya başladımı ? Superonline halen altyapı değşikliği var diye sınırsız kullanıma geçirtmiyor beni, dün geçmem gerekiyordu halen geçmedim 2 hafta oldu. Arıyorum hep aynı bahane sunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 8mbit adsl sınırsız kullanıyorum IDM ile 950 fix download ama gerçi IDM'in rakamları abarttığı bilinen bir gerçek tahminen 840 civarıyla DL ediyorumdur. Edit: Şu anda 60 la bile dl edemiyorum o ayrı net rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yalnız benim anlamadığım bişe var hala Telekomun "8 Mb'e kadar" diyip "adil düzen" uyguladığı hede Biri Adslde de var (kampanya ile kotasız 29.99) orasını anladım Da; Telekomun 8 Mb kotasız limitsiz öküzlemesine fiyatı 99 iken Biri'de Adsl 2+ 8 Mb öküzlemesine internet 41.52 mi ne, bu Biri seçeneği çok avantajlı değil mi? Ben mi kör oldum yoksa :) Eğer anladığım gibiyse ben Telekoma 1 Mb sınırsız için 45.31 vereceğime gider Biri 8 Mb sınırsız alırım (8 Mb'e kadar adil düzen şeysini değil öbürünü) 45.31 veririm hatta koşa koşa giderim yanlış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dogru gibi gorunuyo. Biri nasil bilmiyorum ama yeni filansa kampanya nedeniyle olabilir o fiyatlar veya ayaginiz alissin diye, ya da telekom her zamanki gibi sizi dudukluyo =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bonus card in varsa 2 ay o fiyatlar sonra normal 100 Lira . Aman aman da bi durum yok bence , 2 ay kadar indirim yapiyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 20 mbit 62 ytl quicknet yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Loxias said: Valla 600 gb dl yapacak ne buluyor bukadar? Ben 4 dizi takip ediyorum tüm çıkan xvid kalitedeki filmleri indiriyorum 80-90 anca 1 mbitle program,oyun vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ha o fiyatlar sadece 2 aylıksa -ki ben bunu göremediysem gerçekten körüm :p- o zaman değmez, hele ki bizim gibi anadolunun ücra yerlerindekiler için telekomu okşamak her zaman daha iyidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar