Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ADSL tarifeleri açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
an itibari ile 8mb 15 gb kotalı hatta geçtim mutluyum heray kota aşımından zaten ödüyordum okadar. şimdi kota aşım ücreti de yok. geçersem 512 olcakmış.
anca ay sonu 1 2 gün olur oda :p

teşekkürler ttnet

dip not

*yinede kafam girsin*

Mesaj tarihi:
bağlantı berbat ya. nedense hiç verim alamadım ben 8mb versiondan. Ciddi ciddi çok kötü, speed testlerde rezalet sonuçlar alıyorum.

Kozyatağından bağlanmaktayım genel bişey mi var bilemem ama geçeli 4 gün oluyo
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar direk geçirmeseydiniz.

Mesela ben 8mbit e başvurmuştum.

Fakat TTnetteki bayan teknik servisimi artık bi yeri aradı ve 8mbit i sordu ve oturduğum bölgede(Ankara Çukurambar) 8mbit hızı yakalayamıycağımı boşuna para ödememe gerek olmadığını söyledi ve 4mbit yaptırdı.

Yani diyceğim o ki direk geçirmeden önce bir sorun teknik servislerine isterseniz. Bölgenizde yeterli alt yapı yoksa zaten 8mbit e ulaşmanız mümkün değil. boşuna para veriyorsunuz.

hızla altyapının geliştirildiğini söyledi kadın. ne kadar doğru bilmem artık :)
Mesaj tarihi:
ben normal sınırsız ttnet abonesiyim düz aboneyim işte.

Şimdi smile adsl superonline heryerde bi kampanya var.

49liraya sınırsız alabileceğim en iyi internet hangisi ?
Mesaj tarihi:
Bu tarifeler uygulanmaya başladımı ? Superonline halen altyapı değşikliği var diye sınırsız kullanıma geçirtmiyor beni, dün geçmem gerekiyordu halen geçmedim 2 hafta oldu. Arıyorum hep aynı bahane sunuluyor.
Mesaj tarihi:
8mbit adsl sınırsız kullanıyorum IDM ile 950 fix download ama gerçi IDM'in rakamları abarttığı bilinen bir gerçek tahminen 840 civarıyla DL ediyorumdur.

Edit: Şu anda 60 la bile dl edemiyorum o ayrı net rezil.
Mesaj tarihi:
yalnız benim anlamadığım bişe var hala

Telekomun "8 Mb'e kadar" diyip "adil düzen" uyguladığı hede Biri Adslde de var (kampanya ile kotasız 29.99) orasını anladım

Da; Telekomun 8 Mb kotasız limitsiz öküzlemesine fiyatı 99 iken Biri'de Adsl 2+ 8 Mb öküzlemesine internet 41.52 mi ne, bu Biri seçeneği çok avantajlı değil mi? Ben mi kör oldum yoksa :)

Eğer anladığım gibiyse ben Telekoma 1 Mb sınırsız için 45.31 vereceğime gider Biri 8 Mb sınırsız alırım (8 Mb'e kadar adil düzen şeysini değil öbürünü) 45.31 veririm hatta koşa koşa giderim yanlış mı?
Mesaj tarihi:
dogru gibi gorunuyo. Biri nasil bilmiyorum ama yeni filansa kampanya nedeniyle olabilir o fiyatlar veya ayaginiz alissin diye, ya da telekom her zamanki gibi sizi dudukluyo =p.
Mesaj tarihi:
ha o fiyatlar sadece 2 aylıksa -ki ben bunu göremediysem gerçekten körüm :p- o zaman değmez, hele ki bizim gibi anadolunun ücra yerlerindekiler için telekomu okşamak her zaman daha iyidir ;)
  • Yeni Oluştur...