Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ne iğrenç bişeydir şu hasta olmak . boğazım şişti ve yutkunmakta zorlanıyorum bişeyler önerebilicek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tylolhot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ay kıyamam... ıhlamur iç ıhlamur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sıcak tut boğazını bişi sar boğazına şu annelerin başına bağladıkları baş örtüsünden felan. sıcak şeyler iç sigara içiyosan zaten içemezsin canın istemez içme yani bide git doktora görün iğne vurur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 0ne said: tylolhot. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bi boğazlı kazak giyip okula gidiyim mayıs ayında boğazlı giyen türümün tek örneği oliyim ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bal da iyi gelir derler. ben aşırı dozda bal yiyodum. yumuşatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 paastil ve yanane şekeri al olips faln iyi geliyo açıyo boğazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Tuzlu su ile gargara rakı bardağına bir parmak tuz üzerine yarım bardak kadar su yapabildiğin kadar sık gargara. Ve bol bol sıvı tüketimi, bağaz kuu kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Disease said: Bi boğazlı kazak giyip okula gidiyim boğazlı kazak değil de atkıyı tercih ederdim ben, kazak filan baya terletebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 havada çok sıcak oyoy her türlü abzürd kaçıcam :D Bu arada I Pagliacci ne güzeldir ya . Bide aynı anda söyleyebilsem öyle güzel olcakki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Terliceksin ve ateşin çıkıcak kötüleşceksin okulda.Sonra eve gelip yatıcaksın. 2gün boyunca ailen sana bakıcak.Nete bile girebilcek halin olmıcak sonra iğne yiceksin bu sefer iyi olcaksın ama popon acıcak oturamıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 taylolhat resmen hile, ama yan etkisi falan var baya. zor durumda olmadıkça gogo ıhlamur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 annem beni terletmek için mumyalayıp yatırırdı. sadece gözüm ve burnum açık kalıyodu. terleyeceksen kendin terle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tylolhot israile yardom yapoyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Lancelion said: taylolhat resmen hile, ama yan etkisi falan var baya. zor durumda olmadıkça gogo ıhlamur. Ya kalp çarpıntısı ıvır zıvır yapıomuş hiç çekemem valla çarpıntı fln D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kınayk onnayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 antibiyotik içme. dayanamazsan ağrı kesici ateş düşürücü iç. sıcak şeyler iç. uyu. C vitamini al. ayrıca ilaç içmek iyi değil, mecbur kalmadıkça içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ilaç içmek iyi değildir derken ne demek istedin dostum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 neredeyse hepsinin yan etkisi var, yani ilaç kullanmak uzun vadede sağlıksız bi olay. acil durumlar hariç kullanılmamalı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 buz koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 abi öğrenemediniz patiden sağlık tavsiyesi almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hiç yakışıyo mu? /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben de genelde tylol hot alıyorum bu tür durumlarda, ama herkesin bünyesi farklı ve bildiğim kadarıyla da tamamen zararsız, yan etkisi olmayan bir ilaç değil kendileri yani koniçiva (caponcada usta ne demekti unuttum) dinan'ın da dediği gibi, hört diye ilaç ismi vermeyelim, doktorlar bile o işi muayene ettikten sonra yapıyor, saygılar kelebekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar