Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Son 2 gündür wikipedia chrome'da bir garip gözüküyor. IE ile denediğim de bir sorun yok ama chrome da kayıyor site..farkında olmadan birşeyi mi değiştirdim ben acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 screenshot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 düzeldi kendine kendine sadece yazılar ve resimler çıkıyordu, kenardaki barlar falan yokolmuştu. bir daha olursa ss koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bi daha olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sanki chrome'da sayfada bir senkron problemi var gibi geldi ama öyle bir sorunla karşılaşmadım. Belki o andan dolayıdır, ama opera ve chrome ile bakınca, chrome biraz daha problemli gösteriyor gibi geldi. Belki o problemden kaynaklanmış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ractamainus said: bi daha olmasın..sen kimsin de benim mekanımda artistlik yapıyorsun bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu topic, konu dışında değil miydi yau? bilemedim arkadaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar