Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Son 2 gündür wikipedia chrome'da bir garip gözüküyor. IE ile denediğim de bir sorun yok ama chrome da kayıyor site..farkında olmadan birşeyi mi değiştirdim ben acaba?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 düzeldi kendine kendine sadece yazılar ve resimler çıkıyordu, kenardaki barlar falan yokolmuştu. bir daha olursa ss koyarım
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sanki chrome'da sayfada bir senkron problemi var gibi geldi ama öyle bir sorunla karşılaşmadım. Belki o andan dolayıdır, ama opera ve chrome ile bakınca, chrome biraz daha problemli gösteriyor gibi geldi. Belki o problemden kaynaklanmış da olabilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ractamainus said: bi daha olmasın..sen kimsin de benim mekanımda artistlik yapıyorsun bilader?
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu topic, konu dışında değil miydi yau? bilemedim arkadaşım..
Öne çıkan mesajlar