Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hava sıcak. çok sıcak. daha da sıcak olacak. bu sıralar DAÜ çevresinde en çok tutulan ve kliması neyin olan lokanta neresidir? Ya da siz nerelere takılıyorsunuz? X-Box'çu açılmış bi de. Oynayacak güzel multi oyun var mı bilmem ama geçen gittiğimde şu Jedi'li oyunu oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Jedi'liyi bilmemde gears of war iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Yemek, oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Off,bizim bölükten en az 3-4 kişi gazimağosa,20 kişide Kıbrısa gidiyo.Kavrulsunlar biraz. Ben zaten +40 -20 bile görücem,kara bi çocuk olup gelicem,varsın onlarda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 medket gidiyormuş kıbrıstan. daha pişecekti burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 arabalı şeyi oynadıktan sonra halo oynayacaktım fekat kalkmam gerekti :D ölüyor valla insan sıcaktan, bir de dau-2 de kalıyorum ben camda açılmıyor geceleri sinekten, fermantasyon yapıyoruz dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 3 yıl oldu geleli, mutlaka görmem lazım tekrar Daü'yü, magosayı, geceleri gizlice golf sahasına girip maçlar yapardık haziran sıcağında, güzel günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bahar senligi ne zamandi? bi de sarkici kim geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 git kapiçinoya, git şampiyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yerim moderatörünü, topic silinmiyor benim mesajım siliniyor ya hahah yerim sizi canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 VAN MÜNÜTT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar