goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ginaly said: anam içerdeki adamımız gitti. snake cevap ver, snake? SNAAAAAAAKKKKKKKKKEEEEEEEEEEEEEE HAAHAHAH SÜEPR YA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ikiniz birden mod olun? olmaz mı? dinan avatarında güzeldi ya.. yavuz senin avatarı kullancaksa bağrıma basarım onu birde yavuz lan wow a dön çocuklar sersefil oldu healsız susuz eppeksiz kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Saeros da tam bir demir yumruk zaten, bittiniz ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kişiselde faşizm rüzgarları esecek belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 said: Son günlerde ekibimize karşı yürütülen karalama kampanyası ve ifade özgürlüğümüzü engelleme çabaları bizleri derinden yaralamaktadır. Yapılan yönetim değişikliğinin bizleri haklı troll davamızdan vazgeçiremeyeceğini tüm kamuoyuna duyururuz. Dynun'ın bizler için göstermiş olduğu fedakarlıklar için de ayrıca teşekkürü bir borç biliriz. Din, Meme, Küfür. Best regards, Kişisel Troll Crew Cons, Fede, Ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Küfür mü? Tam bir kırosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kimseyle arkadaş olmayan birini mod yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 beni mod yapsınalr samanlık syeran olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 GENÇ TROLLER RAHATSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Görüşürüz Dynun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bak beni mod yapın, önce Consu gerçek ALLAH la tanıştırıcam söz... PS Dydnunun sinirler yıpranmış, en iyisini yapmışsın... Hayırlısı olsun, bozma kafanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ahahaha ya iyi güzel de saenin kişiselde işi ne? Duygusal bi adam diil ki senin benim gibi zuaaaa bi adam. Zuaa Ayrıca bence kişisel kapatılmalı çünkü patinin genel konseptine hiç uymuyor. Kıl yün konular için bölüm açarsanız kıl yün insanlar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar