Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ilerdeki potansiyel eşimin iş hayatı benimki kadar yoğun olursa o ev eve benzemez yanlız söyleyeyim daha resmi olarak işimi icra etemye başlamadım ama hala 10a kadar kalıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 4. şık yanlış yau.. fiziksel olarak kadınlar daha dayanıklı. erkekler daha güçlü. ..diye biliyorum ama yoksa şüphen mi var adlı şarkıyı armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth said: ilerdeki potansiyel eşimin iş hayatı benimki kadar yoğun olursa o ev eve benzemez yanlız söyleyeyim daha resmi olarak işimi icra etemye başlamadım ama hala 10a kadar kalıyorum sdf küriler gibi çalışırsınız ne güzel. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bi şirketle annaşırsın hep pırıl pırıl olur evin.en güzeli o esasında da işte para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya ortaklaşa yapılsın bi arkadaşım var inatla karım yapıcak her işi erkek yapar mı gibi şeyler diyo işallah çok feminist birine aşık olur da bi sürü iş yapmak zorunda kalır sinir oluyorum bu düşünceye kadın biraz daha çok yapabilir tamam da. abartılması saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 en iyisi birazcik daha calisip gundelikci tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kermit said: c şıkkını seçenler eşit olsun diyenler evlendiklerinde nolcaklar merak ediyom haha işine göre değişir kardeşim izin günündür kadınınla beraber yemeğini yaparsın mutlu olursun akşam evine geldiğinde yemeğpin hazır olsun istersin ama yemkerini yersin blaşık yıkarsın o güzeldir beraber yıkarsın ama ağır iş olur hanımın yapamaz sen yaparsın o ayrıda geri kalan kadınlara yakışır bence. o hayat 3 gün gider öyle 4. gün şampiyonlar ligi maçı olur o günden itibaren yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/5072/1206032878151.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar