Valtyr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 O erkek vokal nerden fırladı hakkaten lan oğlan gibi bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kareografi kostümden rezildi bence. bi ara hadisenin etrafında el çırpmaya başladılar dedim tam apaçi işi oldu peçetelerde geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 erkek vokalin kenardan el çırpma sesi falan çok kötüydü 2.38 hatta erkek vokali toptan kaldıralım mümkünse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kötü söylemiş cidden. bi de şunu fark ettim o parende atan adamın kostümünün popo kısmı dar böyle hadiseninki niye öyle değil madem çıkıkmış güzelmiş vb? bi yerde heaart diye bağırırken hiç çıkamamış sesi neyse finalde daha iyi bi performans bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 of çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Khelben said: kareografi kostümden rezildi bence. bi ara hadisenin etrafında el çırpmaya başladılar dedim tam apaçi işi oldu peçetelerde geliyo. ben de o el çırpmalarla Hadise'nin kostümü bütünleşince İbo Show havası sezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 zaten şarkının stüdyo kaydı için de çok amatör demiştim. canlıda daha da amatör olmuş. bi de sahne şovu rezalet olunca iğrenç olmuş. neyse finalde toparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 çok hareket etmesin bence sonra nefesi yetmiyo şarkıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi kadına göbeksiz diyenler, şu katman katman katlanan göbeğe bir daha bakın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bence gayet seksi bir göbek o. Alıp ısıracaksın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 kolestrolden ölürsün sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar