Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dengesiz erkekler daha mı çekici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anı anına uymayan
kadınları aptala çeviren
en olmadık şeylere kızan, parlayan
ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamlar kadınlara daha mı çekici geliyor

diye soruyorum kendi kendime.

Erkklerde fikir beyan edebilir ;)
Mesaj tarihi:
şahsen bir bağyan olarak.

aklı başında böyle benim cocukluk yapıp şımardığım konularda olgunlukla gülüp kollarını acacak bir beğğyy daha cekici gelir.
kesinlikle de bana bağırıp sesini yükseltip artislik yapmıcak.
annem babam bağırmamış o hiç bağıramaz bana. suclu olduğum bi konuda varsa zekasıyla beni ezebilir np. ama artislik yapmıcak.
Mesaj tarihi:
13 18 yaş arası civarinda geçerli olmak üzere öyle gibi. Bir de hal ve hareketlerinin tipine ve sosyal yapina uygunlugu onemli. Tipten kaybediyorum bari dengesiz erkek rp si yapayim derken itinayla fail olunur.
Mesaj tarihi:
Böjeek said:
şahsen bir bağyan olarak.

aklı başında böyle benim cocukluk yapıp şımardığım konularda olgunlukla gülüp kollarını acacak bir beğğyy daha cekici gelir.
kesinlikle de bana bağırıp sesini yükseltip artislik yapmıcak.
annem babam bağırmamış o hiç bağıramaz bana. suclu olduğum bi konuda varsa zekasıyla beni ezebilir np. ama artislik yapmıcak.

o özellkleri yazmamış ki
Mesaj tarihi:
sürekli değişkenlik tabi ki ilgi çeker ama stabil bir kişilik ve onun ilgi çekici olması ideal olandır
sonra kötüden iyiye doğru meyil her zaman prim yapar
en önemlisi davranışlarını değil kendini sevdir

bi de bu topic kişisel de olmalı, tespit yaptım, post count hakediyorum.
Mesaj tarihi:
ha yani özetle ''kacan kovalanir - kovalanan kacar '' olayi daha mi cekici gelir diyorsun.
e evet zoru seven ve kolay kolay elde edilmeyen kisilere bayilan insanlar icin öyle. her iki cins icin gecerli tabi.
  • Yeni Oluştur...