paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Anı anına uymayan kadınları aptala çeviren en olmadık şeylere kızan, parlayan ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamlar kadınlara daha mı çekici geliyor diye soruyorum kendi kendime. Erkklerde fikir beyan edebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben öyleyim işe yarıyo bazen.ama ne boyutta ve hangi konularda olduğu önemli dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ve bunu hani taktik olarak yaparsan çuvallarsın heralde.içnden gelmesi lzım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 tabi biraz ruh hastası olacak insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 şahsen bir bağyan olarak. aklı başında böyle benim cocukluk yapıp şımardığım konularda olgunlukla gülüp kollarını acacak bir beğğyy daha cekici gelir. kesinlikle de bana bağırıp sesini yükseltip artislik yapmıcak. annem babam bağırmamış o hiç bağıramaz bana. suclu olduğum bi konuda varsa zekasıyla beni ezebilir np. ama artislik yapmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 13 18 yaş arası civarinda geçerli olmak üzere öyle gibi. Bir de hal ve hareketlerinin tipine ve sosyal yapina uygunlugu onemli. Tipten kaybediyorum bari dengesiz erkek rp si yapayim derken itinayla fail olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Evet B) aynen öyle..En azından izmirin kızları öyle :D B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 asıl en çekici olanı dengeli hatun fakat hatunlar bunun farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Vingthor said: asıl en çekici olanı dengeli hatun fakat hatunlar bunun farkında değil.QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Vingthor said: asıl en çekici olanı dengeli hatun fakat hatunlar bunun farkında değil. Sana da katıldım +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 napacan kızlardan eet öyle mesajı alınca dengesiz bi adam mı olcan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 edit: Vinghtor un tespiti hakkında -> Böyle tespitin altına imzamı çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Killer said: ben öyleyim işe yarıyo bazen.ama ne boyutta ve hangi konularda olduğu önemli dfg SDFGKJSDFLŞGKJSDFGSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ba-hayatınyalanak-tuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 seveni dikerler, dikeni severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ne salak lan bu kızlar. *Ekmek: protected from feminizm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengeli hatunu sen dengesiz yapıyorsan güzel yok kendi halinde dengesizse kaç! :D hiç çekemem ben daha çok asil duruşu olan kızları severim çatlaklar başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dengesiz derken yolda yürüyemeyen, başı dönen ve lap lup yere düşen ise cevap hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Artık bi grafik lazım bu konuya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Böjeek said: şahsen bir bağyan olarak. aklı başında böyle benim cocukluk yapıp şımardığım konularda olgunlukla gülüp kollarını acacak bir beğğyy daha cekici gelir. kesinlikle de bana bağırıp sesini yükseltip artislik yapmıcak. annem babam bağırmamış o hiç bağıramaz bana. suclu olduğum bi konuda varsa zekasıyla beni ezebilir np. ama artislik yapmıcak. o özellkleri yazmamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sürekli değişkenlik tabi ki ilgi çeker ama stabil bir kişilik ve onun ilgi çekici olması ideal olandır sonra kötüden iyiye doğru meyil her zaman prim yapar en önemlisi davranışlarını değil kendini sevdir bi de bu topic kişisel de olmalı, tespit yaptım, post count hakediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet hayır evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ha yani özetle ''kacan kovalanir - kovalanan kacar '' olayi daha mi cekici gelir diyorsun. e evet zoru seven ve kolay kolay elde edilmeyen kisilere bayilan insanlar icin öyle. her iki cins icin gecerli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ağzına vurcaksın öyle erkeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar