BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Benim 2 haftadır gs hakkında forumlara yazdığım şeyi Fatih Gökşen uzun uzun anlatmış. ligtv.com.tr said: alatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen'den bombardıman !.. Başarısızlığın faturasını Adnan Polat, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin'e kesen Gökşen, eleştiri oklarını Arda Turan'a da yöneltti !.. TV8 Spor Servisi'nin deneyimli Galatasaray Muhabiri Selahattin Ekrekli'ye konuşan Gökşen, "Futbol şubesindeki arkadaşlar; geçen seneki başarıda yani son 6 haftada emeği geçen insanları görmeyip bütün başarıyı kendilerine mal ettiler; zannettiler ki bu sene de biz hiç kimse olmadan, teknik direktör, sportif direktör önemli değil o onu da işten çıkartalım, şunları şunları gönderilim, Hakan Şükür’ü gönderelim... Maalesef bu gibi şeylerle o Galatasaray’ın soyunma odasının, o Galatasaraylılık ruhunu, kolej havasını bitirdiler" diye konuştu. Hakan Şükür hakkında da ilginç bir iddia ortaya atan Fatih Gökşen "Adnan Polat bu sene Hakan Şükür’e futbolu bıraktırmamış olsaydı bu takım 10 puan farkla şampiyondu, UEFA Kupası'nı da kesin alırdı..." dedi. İşte Gökşen'in açıklamaları: "ARDA KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİ" "Arda kendisine sunulan imkanların kıymetini çok iyi bilmek zorunda. Hareketlerine her zaman her yerde; hem saha içi, hem de özel hayatında çok dikkat etmeli. 'Bugün tatil, ben gezerim' demeyip, gerekirse gezmeyecek evinde oturacak. Gerekirse arkadaşlarıyla eğlence yerlerine gitmeyecek, eğlenceyi arkadaşının evinde yapacak. Bugünlerde göz önünde olduğu için her şeyine dikkat etmesi gerekir. Antipatik olmaması lazım. Agresif olmaması lazım. Ne kadar basında yer alırsa, yüz göz olursa, dikkat ediyorum sinirleri bozuluyor ve agresifleşiyor." "ARDA HEMEN SATILMALI" "Bence Arda'nın tam satılma zamanı. Hem Galatasaray için, hem Arda için tam zamanıdır diyebilirim." "ARDA VE SABRİ KAPTANLIK İÇİN ACELE ETTİ" "Galatasaray’ın ananelerinde kaptanlığa yakışacak o pazubandı takacak kişiler, en eski oyunculardır. Ama bu gelenek bu sezon bizde maalesef bozuldu. Hakikaten alışmadığımız şeyler gördük. İnsanlar bazı şeyleri de kendilerinde araması lazım. O açıdan Arda’nın da, Sabri’nin de bekleyip tepkilerini daha sessiz, daha güzel bir şekilde koymaları, onları daha haklı çıkarırdı" "BAŞARISIZLIĞIN NEDENİ BİR MENAJERİN OLMAMASI" "Florya’daki Galatasaraylılık ruhu, Galatasaraylılık psikolojisi; bunlar çok önemli detaylardı. Bir türlü oluşmayan kaptanlık pazubandı kaosları, bir sportif menajerin, sportif direktörün olmayışı... Yönetimle sporcunun, teknik direktörle yönetim arasındaki birçok problemleri çözecek; köprü olacak birinin olmayışı Galatasaray’ın Florya’sında kaosların yaşanmasına sebep oldu. Problemler üst üste gelmeye başladı. Yoksa takım hakikaten çok değerli oyunculardan kuruluydu. Ama bu takım söylediğim nedenlerden dolayı başarılı olamadı." "BAŞARISIZLIĞIN NEDENİ FUTBOL ŞUBESİ VE BAŞKANDIR" "Dönüp baktığımızda burada tek suçlu futbol şubesine bakan arkadaşlar ve başkandır. Futbol şubesindeki arkadaşlar; geçen seneki başarıda yani son 6 haftada emeği geçen insanları görmeyip bütün başarıyı kendilerine mal ettiler; zannettiler ki bu sene de biz hiç kimse olmadan, teknik direktör, sportif direktör önemli değil o onu da işten çıkartalım, şunları şunları gönderilim, Hakan Şükür’ü gönderelim... Maalesef bu gibi şeylerle o Galatasaray’ın soyunma odasının, o Galatasaraylılık ruhunu, kolej havasını bitirdiler..." "FUTBOL ŞUBESİNDE DEĞİŞİM ŞART" "Yönetimdeki zafiyet... Bence en büyük suç yönetimdeki zafiyettir... Yönetimin Florya tarafı hakikaten başarısız. Belki o yönetimde 15 kişi içerisinde Florya'da daha başarılı olacak insanlar mevcut. Aynı insanda ısrar etmek bence yersiz." "İMZA KAMPANYASI YÖNETİME UYARIDIR" "İmza kampanyasının başlatılması, bunun söylemi, yönetimin kendisine bir çeki düzen vermesi açısından yapılmış iyi bir ikazdır. İnsanların; onlara karşı bir tavır aldığının, yanlış yaptıklarının, bu yüzden Galatasaray’ın sessiz kalmadığının ve yönetime karşı bir tavır aldığının en iyi göstergesidir." "BÜLENT KORKMAZ YARDIMCI HOCALIK YAPMALI" "İçimizden birisi olarak göreve getirdik. Ama Bülent kardeşimizi de sezon sonunda göndermek, hadi güle güle demek birazcık gaddarlık olur. Eğer kendisi kabul ederse bir yabancı hocanın altında yardımcı antrenör olarak düşünülebilir..." "BÜLENT KORKMAZ GALATASARAY’A ERKEN GELDİ" "Kayseri Erciyes’te güzel bir çıkışı vardı. Sonraki çalışmalarında Bülent çok yıprandı. Keşke 1-2 başka kulüpte daha çalışıp gelseydi daha iyi olurdu." "HAKAN ŞÜKÜR KALSAYDI TAKIM ŞAMPİYONDU" "Adnan Polat bu sene Hakan Şükür’e futbolu bıraktırmamış olsaydı bu takım 10 puan farkla şampiyondu. O kadar iddialı söylüyorum. 10 puan farkla şampiyon olurdu UEFA Kupası'nı da kesin alırdı..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Aslında Galatasaray Süper ligde şampiyonluğa oynayan takımlardan daha başarısız değil bence. Çok saçma sapan kaybettiği bir iki macla birlikte suan sampiyon bile olabilirdi.(istese atom mühendisi bile olabilirdi).Bizim Beşiktaş mesela ligin güclü takımlarıyla yaptığı maçların alayını ya kaybetti ya berabere kaldı. Galatasaray bu son çöküş dönemine girmeden önce özellikle ligin ilk yarısı ligdeki en güzel ve göz zevkine yönelik futbolu oynayan takımdı. Sadece tarihi bir hata yaparak Skibbeyi gönderdiler , bunun bedeli ağır oldu. Hele skibbeyi gönderip Bülent Korkmazı getirmeleri skandal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 arda ve hakan konusunda ağır saçmalamış da bülent hakkında söyledikleri düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Adnan Polat'ın açıklamaları gs'yı herşekilde etkiledi. Futbolcuları olmayan şeylere inandırmaya çalıştı ki sanırsam onlarda o konuşmaların etkisinde kaldı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kısmen katılıyorum açıklamalara ama çok karşı olduğum yerler de var. Her şeyden önce H.Şükür'ün bırakması gerekiyordu, bıraktı. Hata değil bu. Takıma pozitif katkısı kalmamıştı, üstelik takımda lobi oluşturuyordu. Arda'nın satılması GS için iyi midir bilemem ama Arda'nın kendisi için çok iyi olacak. İngiltere'ye gitsin, orta sıra bir takımda parlar tahminen iyice, ilk birkaç ay uyum ve fiziksel yetersizlik sonucu ortada gözükmese de (Tuncay gibi) sonradan canavar olur. GS için şöyle büyük bir dezavantajı var, yerini dolduracak Türk oyuncu yok piyasada. Bülent geldiğinde de söylemiştim, erken geldi ve çok tecrübesiz diye. Ama, sezon ortasında ligler devam ederken daha iyi bir seçenek yoktu. İyi adam zaten boşta olmaz o sırada, takımını da satıp gelmez. Yardımcı antrenör olarak kalmalı evet, çok şey katar hem kendine hem de takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 pls gitsin şu ruh artık. ne zaman gs bişiler başarsa hemen adı "ruh" oluyor. ne güzel skibbe ile takım daha "pro" bir hüvviyete kavuşmuştu ki yönetim tarihi bir hataya imza atarak "2000 ruhunu" getirdi bülent ile. sonuç ortada. önümüzdeki sene bülent korkmaz dahil 2000 senesiyle alakalı kim varsa (sahadaki masöre kadar) takımdan uzaklaştırılsın artık. skibbe ile 10 yıl aradan sonra galatasarayı izlerken zevk alıyordum. benfica, hertha berlin maçları falan çok efsaneydi oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hakan şükür'ü yedek oynat ama gene oynat .öyle postalamak falan yıllardır yaptı galatasaray bunu , elinde de koca bir 0 var. fenerbahçe'den daha vefasız oluyoruz bazen , hem de kaç yıllık oyuncularımıza . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hakan sukur gs ye yeterince faydalı oldu.ama zarar dogru gidiyordu.iyi zamanda bıraktı başka bi görevde gelebilir bence klube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 balon said: hakan şükür'ü yedek oynat ama gene oynat .öyle postalamak falan yıllardır yaptı galatasaray bunu , elinde de koca bir 0 var. fenerbahçe'den daha vefasız oluyoruz bazen , hem de kaç yıllık oyuncularımıza . Ya yok artık. Adam kaç yaşına geldi bırakmayı biliceksin bazen. Hakan Şükür malesef bunu yapamadı.Futbolu bırakırsın klüp bünyesinde farklı şekilde çalışmaya devam edersin.Bu bırakmama sevdasından klüp de kötü duruma düşüyor oyuncu da.Ondan sonra jübilesiz kopmalar başladı yani. Bülent'de aynı şeyi yaşadı Hakan Şükür'de.Bırak diyorsun bırakmıyorlar e git transfer ol madem o da yok.Ellemesen 50 yaşına kadar kadroda kalıcak adamlar. Hasan Şaş'ı da göndersinler artık.O ne ya abiymiş kalcakmış falan senede 1 milyon euro kazanan abi mi olur? Bana yarısını versinler o paranın en kral abiden daha kral abilik yaparım takıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 hasan şaş=/ hakan şükür. ha onun kalması takımı ayakta tutabiliyorsa , evet vericeksin 1 milyon eurayı . hem de sana vefalı diyecekler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 balon said: hakan şükür'ü yedek oynat ama gene oynat .öyle postalamak falan yıllardır yaptı galatasaray bunu , elinde de koca bir 0 var. fenerbahçe'den daha vefasız oluyoruz bazen , hem de kaç yıllık oyuncularımıza . çünkü fenerbahçenin vefa göstericek futbolcusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet gerçekten bak yanlış anlaşılmasın öyle sataşmak anlamında falan söylemiyorum hiç karşılaşmadım ben yada takip etmedim böyle futbola fenerde başlayıp fenerde bırakan yada 10 + sezon top oynayan bi insan. varmı varsa bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 müjdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 balon said: hakan şükür'ü yedek oynat ama gene oynat .öyle postalamak falan yıllardır yaptı galatasaray bunu , elinde de koca bir 0 var. fenerbahçe'den daha vefasız oluyoruz bazen , hem de kaç yıllık oyuncularımıza . adama hayatının teklifini yaptılar. gel jübile üstüne 2-3 yıl antrenörlük okuluna gönerelim şu kadar maaş al vs vs yok başka takımda oynarım gene oynarım dedi aha trtde oynuyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 arda kim ya serseri.isterse 25 kişi geçip gol atsa adam olmadıktan sonra bir işe yaramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Daha önce başka bir başlık altında da bu sene yapılan hataları söyledim. Bütün bu kötü gidişin en baştaki sebebi kalli efendidir. E tabi bir de sormak lazım, onu kim , ne akla hizmet tekrar camiaya geri getirdi. Eğer bu adamdan sezon sonunda da kurtulamazsak, danışmanlık, futbolcu izleme vs.. gibi saçma bir görev bahanesi ile yine camia içerisinde kalır ise önümüzdeki sezonda kötü geçecek demektir. Tabi kalliden sonra bülent efendi de hatalılar sıralamasında en önlerde. Arkadaş diyor ki " gelen teklifi reddemezdim ". Niye ? Ne olurdu ? Sana korkak mı derlerdi ? Görevden kaçtı mı derlerdi ? Asıl şimdi sana herkes KORKAK diyor sayın bülent KORKMAZ :) Son olarak takım içerisinde futbol fakiri topçularda var, misal Mehmet Güven, Sabri, Nonda vs... Ha bir de hala niye alındıklarını anlamadığım adamlar var, Alpaslan, Ferhat vs... Sonuç ; Ciddi bir revizyon, karakterli ve futbolu bilen bir hoca, önemli ve becerikli bir kaç nokta transfer gerekiyor Bütün bunlardan sonra işler iyi gitmeye başlayınca ruhta oturur zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar