Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 maraton said: FENER'DE ARAGONES-DENİZ GERGİNLİĞİ!.. Deniz Barış, Denizlispor maçı sonrası hocasına “Beni niye ısınmadan oyuna soktun?” tepkisini gösterdi, Dede “İşime karışma” dedi.. Volkan ise Kazım’a “Ciddi ol, bir daha uyarmam” diye bağırdı. Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş derbisinde saha ortasında kavga eden Emre ile Deivid’in arasının yeni düzeldiği F.Bahçe’de Denizli maçında da Deniz kavgası çıktı.. Olay şöyle gelişti: Maçın 41. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanan Selçuk kenara geldi ve “Beni çıkarın, dayanamıyorum” dedi.. Bunun üzerine Aragones, Deniz Barış’a dönüp “Hemen oyuna gir” talimatını verdi.. Isınmadan girerse aşil tendonundaki sakatlığın nüksetmesinden çekinen Deniz isteksiz hareket edince, Dede’den okkalı bir fırça yedi ve 44. dakikada oyuna girdi.. Bu fırçaya bozulan Deniz devre arası tekrar Aragones’in hışmına uğradı ‘HÂLÂ OYALANIYORSUN’ Fırçasına kaldığı yerden devam eden İspanyol hoca, “Ben çabuk ol diyorum sen hâlâ oyalanıyorsun” diye bağırdı.. Deniz “Devrenin bitmesine 2 dakika kalmış, hiç ısınmamışım.. Zaten 44’te girdim.. 2 dakika daha bekleseniz ne olur?” karşılığını verdi ve “Sen benim işime niye karışıyorsun? Selçuk yürüyemiyordu bile.. Daha ciddi sakatlansa Beşiktaş maçında oynayamazdı.. Uzatma, ben ne dersem onu yapacaksınız” şeklinde kestirip attı.. Bu ifadeye çok alınan Deniz maç bitiminde soyunma odasında tekrar hocasıyla diyaloğa girdi.. ARAGONES ÇILDIRDI “Hocam sen ne yapmaya çalışıyorsun? Isınmadan bir futbolcu oyuna sokulur mu? Sakatlansam hoşuna mı gidecekti?” şeklinde tepkisini gösteren Deniz’in tavrına çıldıran Aragones “Sen sadece benim talimatlarıma uymak zorundasın.. Burada herkes beni dinleyecek” diye bağırdı.. Bu tartışma, konuşmaları dinleyen Colin Kazım’ın kıs kıs gülmesine sebep oldu.. Kazım’ın kayıtsızlığı, bu defa 3. kaptan Volkan Demirel’in sinirlerini bozdu.. “Sen ne diye gülüyorsun?” diye Kazım’ın üzerine yürüyen Volkan “Biraz ciddi ol, burada önemli bir konu konuşuluyor.. Ne biçim adamsın? Bu takımın oyuncusu gibi davran.. Bir daha seni uyarmayacağım” şeklinde bağırdı ve ortam daha da gerildi.. YILDIZLARI BARIŞMADI Allah'tan kaptan Alex ve diğer futbolcular araya girdi, olay daha fazla büyümedi.. Dede-Deniz gerilimi, aslında bu sezon başına dayanıyor.. Aragones hazırlık kampında “Benden bile yavaş koşuyorsun” dediği Deniz’i Şampiyonlar Ligi listesine almadı.. Deniz, ligin ilk yarısında sadece 4 maçta sonradan oyuna girip toplam 116 dk. forma bulabildi.. İlk kez 19. haftadaki Belediye maçında, o da Selçuk sakat olduğu için 11’de yer aldı.. Aragones’in Deniz’i yönetime rapor etmesi bekleniyor.. Ahaha süpermiş yahu kavga. said: Bu tartışma, konuşmaları dinleyen Colin Kazım’ın kıs kıs gülmesine sebep oldu.. Kazım’ın kayıtsızlığı, bu defa 3. kaptan Volkan Demirel’in sinirlerini bozdu.. “Sen ne diye gülüyorsun?” diye Kazım’ın üzerine yürüyen Volkan “Biraz ciddi ol, burada önemli bir konu konuşuluyor.. Ne biçim adamsın? Bu takımın oyuncusu gibi davran.. Bir daha seni uyarmayacağım” şeklinde bağırdı ve ortam daha da gerildi.. Kazım da bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 soyunma odasının içinde miymiş bu haberi yapan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Artık içinde miymiş yoksa birisi mi sızdırmış bimem de, gerçek heralde, Deniz Barış dün gece kadro dışı bırakıldı çünkü fenerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 gerçek kötüler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 soyunma odasında herkes çıplak olunca biraz gerilim olcak tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 denizin numaralidan mac izliyormuscasina "isinmadan beni niye sokuyorsun hoca" demesi guzelmis. lan kalk, isinma hareketi yap o zaman bes dakikada bir. oturmaya mi cikiyorsun oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kim anlatmış abi olayı devid mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kazıma komik geliyor bu tip şeyler. şu adamın bu ruh haline bayılıyorum açıkçası. yani şöyle diyim, fb-bjk maçında ısınırken kazım, bizim taraftar git karşıda ısın filan dedi. nedense anlamadım. adam kendi kale arkasında ısınıordu. bişeyler attılar o da sadece gülüodu eğleniodu. hehe eğlenceli adam kazım ya harbiden kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Marty said: soyunma odasında herkes çıplak olunca biraz gerilim olcak tabi sdf pofff:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Fiyaskonun kralına imza atmış, %90 gönderilecek hoca 32. hafta gelip "burada benim dediğim olacak, hepiniz benimsiniz ulenn" diye bağırsa ben de gülerim valla. Otoriteyi, motivasyonu baştan sağlamak lazım, öyle 3 hafta kala değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 BiTcH_oFBaT said: kazıma komik geliyor bu tip şeyler. şu adamın bu ruh haline bayılıyorum açıkçası. yani şöyle diyim, fb-bjk maçında ısınırken kazım, bizim taraftar git karşıda ısın filan dedi. nedense anlamadım. adam kendi kale arkasında ısınıordu. bişeyler attılar o da sadece gülüodu eğleniodu. hehe eğlenceli adam kazım ya harbiden kazım > all Adam ingiltereden geldi normaldir. Buradaki böyle amatörce saçma sapan kavgalar olaylara tepeden bakıp gülüyodur oraları gördükten sonra. ManU Ferguson'a asshole dedi diye Beckham'ı bile yollamayı göze almıştı, öyle şımarıklığa hocayla tartışmaya falan zerre tolerans yok yani oralarda, burda gördükçe komik geliyodur (hoş, ferguson da kafasına krampon fırlatmıştı beckham'ın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kazım da efsane ya adamin ipi kuşağına denk, çok large bi adam hakkaten insanın asabını bozuyor. Volkan da daha önceden bilenmiş kazıma demekki soyunma odası sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bunlara rağmen fener bjk maçına çok fazla asılacak. bunun sebebi de aragonese filan değil derbi olduğundan. başka takım olsa fener 3-0 filan kaybederdi. derbi olunca geriliyor ortam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 öglen haberlerinde denk geldim de olaylar bu kadarla kalmamış, küfürler havada uçuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 cihant said: öglen haberlerinde denk geldim de olaylar bu kadarla kalmamış, küfürler havada uçuşmuş. o final öncesi güzel güzel :D dahada alevlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Deniz aragonese dalsin , volkan kazıma dalsın , sora herkez kazıma dalsın, kazım hepsini alsın. Ne de olsa kazım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kazım > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 maraton said: Allah'tan kaptan Alex ve diğer futbolcular araya girdi, olay daha fazla büyümedi.. yazan kimse çok korkmuş, içi pırpır etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 deniz gönderilirse bir büyük takım kapar, o da servet'in gsdeki çıkışını yakalar olan yine bize olur. hada bakalım uğurlar ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 32-33 yaşında deniz, ne çıkışı yapıcak daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Saeros said: maraton said: Allah'tan kaptan Alex ve diğer futbolcular araya girdi, olay daha fazla büyümedi.. yazan kimse çok korkmuş, içi pırpır etmiş ahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Baggio said: Fiyaskonun kralına imza atmış, %90 gönderilecek hoca 32. hafta gelip "burada benim dediğim olacak, hepiniz benimsiniz ulenn" diye bağırsa ben de gülerim valla. Otoriteyi, motivasyonu baştan sağlamak lazım, öyle 3 hafta kala değil. Katiliyorum, zaten isinmadan futbolcu almak aptallik 1, hele ki bu adaminda nuksedebilcek sakatligi varken..deniz iyi demis orda. Hani bi pozisyon olur adaleler hazir diildir.deniz de sakatlanir bu kez onu da cikartmak zorunda kalicak. kazim kis kis guldu diyince aklima ilk mamly geldi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 AAHHAHSAFKL milletin üstüne biri yürüdü mü bil ki o Volkan'dır asjkfhlsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 44. Dakikada almazsın ısınmamış oyuncuyu. Zaten devre oluyor beklersin devre arasını 2 dakika bakarsın çıkarıcağın oyuncunun durumuna ona göre karar verirsin. Kaleci değil sonuçta bu. Onu geçtim forvet almıyorsun ki 2 dkka boş koşu yapsın ısınsın ilerde aldığın gibi koşup pres yapması gereken bi mevki yani.Deniz son derece haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Saeros said: maraton said: Allah'tan kaptan Alex ve diğer futbolcular araya girdi, olay daha fazla büyümedi.. yazan kimse çok korkmuş, içi pırpır etmiş HAHAHA :D resim de süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar