Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 muhteşem bi şarkı bu.hele o sololar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oha bölüme bakmadan eğlence'ye açılmış youtube videosu içeren bi topic sandım, topice girer girmez gözlerim video linki aradı, çok çılgın oldu yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 cık,deep purple ın şarkısı. rainbow-i surrender da çok güzel,bu gece sanırım her şarkıyı sindire sindire dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kör bir adamın ağlaması neden garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 garip denmemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ardeth said: kör bir adamın ağlaması neden garip? onu nerden uydurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ne bileyim when a blind man cries diye atınca başlığı egzantirik bir durum varmış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 if you're leaving close the door. i'm not expecting people anymore. hear me grieving, i'm lying on the floor. whether i'm drunk or dead i really ain't too sure. i'm a blind man, i'm a blind man and my world is pale. when a blind man cries, lord, you know there ain't no sadder tale. had a friend once in a room, had a good time but it ended much too soon. in a cold month in that room we found a reason for the things we had to do. i'm a blind man, i'm a blind man, now my room is cold. when a blind man cries, lord, you know he feels it from his soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 deep purple geliyir yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 smooooooooook tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 -Deno- said: deep purple geliyir yazın. hea gitcem,biletim hazır çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ardeth said: kör bir adamın ağlaması neden garip? Olm 3 post önceyi oku lan, failmeister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sen 3 post sonrayı oku neden öyle dediğimi anla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bunun bi de Richie Sambora coverı var, dinleyin bi sonra orijinalini dinlemezsiniz. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 evilmaddox said: Bunun bi de Richie Sambora coverı var, dinleyin bi sonra orijinalini dinlemezsiniz. O derece. oha adamın sesi çok iyi.çok etkilendm.muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ben artık çok ciddi şekilde orijinalini dinlemiyorum bu şarkının. Sambora versiyonundan sonra çok (nasıl desem?) "yavan" geliyor bana. O versiyonu daha duygulu söylenmiş gibi. Hatta açayım ben yine yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet 3-4 kere dinledm arka arkaya adamın sesi çok iyi (tu) çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bunun bi de Axel Rudi Pell coverı mevcut bu arada, onu da tavsiye ederim ama pek bi aksiyonu yok, biraz klasik heavy/blues tarzında yorumlamışlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar