Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun yok ya

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Konu housing olunca evet UO gerçekten hala ulaşılmaz bu konuda. Aslında UO'nun oyuncuya verdiği özgürlük ve yaratıcılığı (o kısıtlı imkanlarar rağmen) verebilen başka bir oyun bulmak çok zor.

Richard Garriott UO'dan sonra Tabula Rasa'yı yapmıştı fakat birkaç ay önce elinde patladı. İlerisi için projesi var diye biliyorum. Uzay temasını bırakıp mistik bir dünyada geçecek bir oyun hazırlığına girişirse belki birçoğumuzun arayışı son bulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
Konu housing olunca evet UO gerçekten hala ulaşılmaz bu konuda. Aslında UO'nun oyuncuya verdiği özgürlük ve yaratıcılığı (o kısıtlı imkanlarar rağmen) verebilen başka bir oyun bulmak çok zor.

Richard Garriott UO'dan sonra Tabula Rasa'yı yapmıştı fakat birkaç ay önce elinde patladı. İlerisi için projesi var diye biliyorum. Uzay temasını bırakıp mistik bir dünyada geçecek bir oyun hazırlığına girişirse belki birçoğumuzun arayışı son bulabilir.

artik cocuklarimiz oynar :)

bu arada, oha.. http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Garriott
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
Nessarien said:

Uzay yolculuğuna mı oha dedin :p
Sosyal ağlarda paylaş

yapacakları şeyler çok basit aslında,benim düşünceme göre stormwind ironforge gibi ana şehirler olacak,o şehirlerin etrafında da tarım ticaret v.s herşey yapılabilecek fakat şehirlerin içinde olmasını pek fazla istemiyorum çünkü karmaşa çıkıyor,ragnaroktaki pazar sisteminin gelişmişinide oturtturabilirler istediğin yerde pazar açabileceksin,yani kapalı çarşı gibi yerlerde millet ticaretini yapabilecek ,aslında bu gelişmeye en müsait oyun aoc da heriflerin düşünceleri farklı,lvl sistemini kaldıracaksın,uo daki ve en sonda darkfalldaki skill sistemlerinin birebirini kopyalayıp oyuna koyacaksın,ve kan tadı almak isteyenler içinde,safe zonelar harici pvp açık olacak,deve kervanlarıyla şehirler arası ticaret yapacaksın,auction house saçmalığı mail saçmalığı olmıyacak abi,ben hunterim mesela ,sende ticaret üstüne yoğunlaşmış bir classın,atıyorum sw den if ye acil taşınması gereken 100 tane demir madeni olacak hunteri kiralayacaksın,herif at arabasıyla,sw den if ye gidecek yanına da 3 tane eleman alacak atlı malı transfer edecekler diğer şehirlere millet bunların peşine düşecek,tabii öyle alp dağları gibi ulaşılmaz olmıyacak haritalar,her tarafını kullanabileceksin,gerekirse uçurumdan aşşa atarım malı teslim etmem havasına gireceksin:D ,veya gemilerle atıyorum menethilden darnassusa meyve sebze ticareti yapacaksın,yolda gemin korsanların saldırısına uğrayacak can kaybı vereceksin ,hırslanacaksın,honor pointlerle değilde raidden düşen itemlerle değilde,cebindeki paran kadar havan olacak,derebeylikler krallıklar kurulacak,dilencilere sadaka sistemi v.s olacak mesela:D hayal değil bunlar neden yapılmasınki:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:
bingildak said:
Nessarien said:

Uzay yolculuğuna mı oha dedin :p

evet oha :p ne alaka... adam ya fena para kirmis, yada UO'nun load screeninde gordugumuz Boris karakterinin sahibi uzay programini duzenliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
Ben hep demişimdir
Bırakın GMler falan karışmasın
Bütün ekonomiyi oyunu Playerlar yonetsın dıe

E bu konuda
uo 1
eve 2 dir yanı =)

swg'de (pre-cu) aynı mantık döner ve bütün itemlar player yapımıdır..

bu arada hala ve hala oyun yok ya..denemedik download etmedik oyun kalmadı.deliricem valla ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

station laucher yükledim sony account beles zaten,var bende oda ayri ama direk beleş account.

laucher üzerinden SOE'nin bütün oyunlarina 14 gün deneme veriyor.ordan direk indirebiliyosunda yerini seçiyosun ediyosun zomg indiriyo.

Pirates Of Burning Seas,indirdim baya uzun sürüyor 15 saat falan.Bana zevkli geldi sevdim hoş :)

Vanguard,indirdim hala oynuyorum ama yani eq2den bozma wowa kayma ordan başka böyle bişiler durumu var :)

Matrix Online,güzelde mission yapmak off koş koş anam ağladı be :D ve o sci-fi mantıgı tam yaşanmıyo malesef..ama gene hoş ya

Star Wars Galaxies NGE,yani bişi söyleme gereği duymuyorum bile yıllarca pre-cu,cu,nge oynadım adamlar düzelticeklerine içine etmeye devam ediyolar,patch notlari okuduktan sonra tekrar bi heves etmenin gereksiz oldugunu gördüm :)

EQ1,EQ2,indiricem bakıcam ama teş başına zevki cıkmıyor deniyo bu durumda zevk alamam heralde hiç tanıdık EQ arkım yok,

Planetside,bekliyorum iniyo :)

evet son denemelerim,görüşlerim büyle :P
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:

Planetside,bekliyorum iniyo :)

planet side,ilk bakışta iyi gelmedi,hele vistada problemli ama uyumluk modu cartu curtu ayarlaninca sorun olmuyor..ama genede işte ben sevemedim fazla neyse.daha deniyicem bakalım

ayrica wow , aoc ne alaka ya :D

aocye tekrarmı girsem napsam kararsızım be :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...