Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun yok ya


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

-war ve aoc failfest((td)(td)(td)
-wow senelerce oynadım kabak tadı verdi artık şu son dönemlerde.accountu da sattım zaten.
-EVE denemedim sci-fi sevmem.

lotro ve everquest2 accountlarım var aslında,ikisini de 1 ay oynadım bıraktım.EQ2 tek başına oynayınca bayıyo ama lotro oynamayı düşünüodm ciddi ciddi bikaç gündür.fiyatı da düşürmüşler aylık 10€ olmuş.dönebilirim belki bilmiorm henüz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aoc harbi fail,gerçi gene düzelttik fln diye bişiler cıkardılar ama..
war deneme fırsatı bulamadım daha..
wow..aman allaha yakın bana uzak durumu gibimbisi bişi...
evede yani böyle garip oynayasım var ama kararsızım..sci-fide severim sevmem fln diil yani..

free realms hakkında arklarla 2dk önce konuştum oyun grafiksel olarak cocuklara hitap etsene çok zevkli oyun dediler addicted durumu olabiliyormuş hiç sıkmıyomuş..bende download ediyorum şuan..

ancak bu kadar ...... bir download şekli hiç bir oyunda olamaz yani..
karakteri yaratıyosun websitesinde sonra server otomatik seçiyo downloada tıklıyosun 2.11mb download ediyosun onu yüklüyosun üstüne web sitesine tekrar giriyosun 59mb çekiyo..ha ama bi türlü çekebilmiş degil...kaçla downlaod ediyo meraklardayim..

neyse darkspace be free realms hakkında bilgi geçicem bi inseler :D

eq2 direk soe accountundan dalsammı bence,yada vanguard fln..

lotr direk pve ve grind durumu ya onuda istemiyorum ben :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:
-war ve aoc failfest
-wow senelerce oynadım kabak tadı verdi artık şu son dönemlerde.accountu da sattım zaten.
-EVE denemedim sci-fi sevmem.


Ben de benzer bir durumdayım. Zamanında Guild Wars ve Lineage II denemiştim, onlar da sarmadı. LOTRO vs'ye çok grind diyorlar, uğraşamam o kadar. WAR o yönden iyiydi, süper casual bir oyundu hakkaten, ama hem çıkış zamanı iyi ayarlanamadı hem de çok süper değildi. F2P de hayatta oynamam.

Yakın zamanda Darkfall ümitlendirmişti, sonra sponsorsuz ve amatör ekibi nedeniyle açılışı fiyasko oldu onun da. Mortal Online diye bir şey gelecekmiş, ona bakıcaz artık :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aoc ye bilemeden neden failfest dediginizi anlamıyorum :) hem fail diyorsunuz hemde gene bişiler duzeltmişler diyorsunuz!
şimdi oyun duzeltildi ve iyimidir? yoksa hala bilmediginiz halde kotumudur?

hehe nese ben kısacası bir bilgi vereyim aoc ile ilgili.
1-oyunun ilk çıktıgı zamanlardaki gibi bug lardan eser kalmamıştır.
2-oyundaki content yetersizligi giderilmiştir,endgame content gayet zevklidir.bunun dısında lvl30 dan itibaren her 10 lvla ralıgı için instance lar bulunmaktadır.
3- guild olarak battlekeep lere katılınabilir bence raidlerden daha zevklidir.
4- şu an oyundaki en buyuk sorun class dengesizlikleridir ama bunuda gelecek olan 1.5 patch ile tamamen ortadan kaldırıyorlar . item statları yeniden duzenlendi,armorlar da aynı şekilde:)

yani anlyıyorumi bu oyunua bukadar cok fail verirken oyunun ilk çıktıgı zaman alan ve sonra oyunu kaldırıp yuzune bakmayanlardansınız e hal bole olunca haklısınız aama AOC şu anki hali ile piyasaya çıksa efsane mmo lar arasına girer. aoc şu an ki hali ile wow dan sonra başlanabilecek en iyi oyundur.

keşke oyunu eksiksiz çıkarsalardı da insanların kafasında bukadar kotu bir yer etmeseydi:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:
aoc ye bilemeden neden failfest dediginizi anlamıyorum :) hem fail diyorsunuz hemde gene bişiler duzeltmişler diyorsunuz!


ilk olarak "bilmeden" kelimesini bilmeden kullanıyosun.aoc'u deli gibi bekledim ben ve o oyun için pc bile aldım,aoc accountum var oynamışlığım da var.oyun leş,boşu boşuna fanboy ayaklarına yatmayın.

ikinci olarak o oyunu düzeltmişleri ben demedim,o oyun düzelmez isterlerse 50gb daha patch eklesinler.karakter animasyonlarının leşliği yeter.

Densiz said:
Anubisath said:
-war ve aoc failfest((td)(td)(td)


Niye malice mi yok bu oyunlarda?


birisi daha accountumu sattıgım topicte yapmıştı bu "malice atma" esprini,ne anlama geldigini bilmiyorum.başka birisi knightla alakalı oldugunu söyledi,hayatımda knight filan da oynamadım.aoc hayatımda gördüğüm en fail rezil rüsva mmolardan biri yukarıda da belirttim.war da sadece başarısız bi wow-clone'u.

dediğim gibi,bu oyunları babanız yapmış gibi nerd rage'e girmeyin,fanboysunuz anladık,ben de bu oyunları en az sizin kadar belki sizden fazla bekledim,dedigim gibi yeni pc bile topladım bi dünya para sayıp.hepsini oynadım denedim de.
sonuç --> (td)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:
war da sadece başarısız bi wow-clone'u.


Başarısız olduğunu anladık da, WoW clone ne alaka be eheh. PvP'ye ağırlık veren, casual bir oyunla WoW'u nasıl bir tuttun anlamadım.

Interface olarak diyorsan her oyun birbirinin klonu çıkar, yok achievement, calendar vs. işlerinden bahsediyorsan da onları tam tersine Blizzard WAR'dan aldı.

Beklenen başarıyı gösteremediğine katılıyorum ve aylar önce 34 olup bıraktım, sadece tanımlaman yanlış geldi. Fanboy falan diye saldırma sonra bana da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda haklsınız aslında,war'u biraz kozmetiğe göre sokuyorum wow-clone kategorisine şuanda :) o kadar ay bekledikten sonra bırak istediğimi,vaad ettiklerinin yarısını veremeyen oyunları yerden yere vurma gibi bi huyum var nedense.WAR yine aoc kadar yüzsüzce neredeyse alpha aşamasında çıkan bi oyun olmasa da,o da aynı kefede yer alıyor maalesef beklenileni sunamadığı gerekçesinden dolayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...