Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech yazilim belasi (kafam girsin kurduklari mantiga)

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

MX600 Klavye mouse ikilisi mevcut. Gecenlerde bi salaklik ettim gittim yazilimini yukledim. Surekli yeni tab actigim, eskisini kapattigim orta tusa gerzek gerzek seyler atadi ve eski haline getiremiyorum.

Dedim gidip "do nothing" isaretleyim. Yaptim ama bu sefer hakkatten do nothing yani. Hic bisey yapmiyor.

Olmadi gittim unsigned yaptim. Bu seferde orta tusa bastin haci ama secmemissin bisey, gel bunu secelim diyor.

Mal oglu mallar ya. Sinirlendim resmen.

edit : hah buldum sonunda. middle button diye biseyi sokusturmuslar bi yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
di said:
edit : hah buldum sonunda. middle button diye biseyi sokusturmuslar bi yerlere.

"Bir yerlere sokuşturmuşlar" falan değil, SetPoint kullanmayan da inanacak yani. Do Nothing'i seçtiğin listeyle aynı yerde tamamen, sen görmemişsin :p

Eheh o yuzden bi yerlere sokusturmular dedim zati. Rezilligim hafiflesin diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
logitech'e laf atan çarpılır.

walla cihazlari oldukca iyi olsada, yazilimlari gercekten cacık.. logitechin mx revolutionı, universal kumandasını, ses sitemini kullanıyorum. cihazlari kesinlikle tek geciyorum ve tercih ediyorum ama yazilimlari direk fail. hele universal kumandanın yazılımı, piyasadan 50 milyonluk çin yapımı kumandaları herhangi bir alet ile çok daha rahat configure edebilirsiniz. logitechin kumandasi ise ölüm, ie web control gömmüşler web üzerinden konfigurasyon yaptırmaya çalışıolar. hele ki macro mantıkları anlatılmaz yaşanır..
Sosyal ağlarda paylaş

yazılımları iyi de donanım kalitesi hakgetire, lx7 fare bir yıl geçmeden bozuldu, yerine yeni gönderdikleri de geçen hafta (gene 11. ayda çetele tuttum) bozuldu. bozuk bozuk kullanıyorum şu an, tümden bozulsun bari geri göndermeden önce de çalışıyor demesinler. tek tıklıyorum çift tıklıyor, arkadaki pencereleri kapıyor filan deli etti. önceki de aynı böyle olmuştu. bu kadar rezil fare hayatımda görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
yazılımları iyi de donanım kalitesi hakgetire, lx7 fare bir yıl geçmeden bozuldu, yerine yeni gönderdikleri de geçen hafta (gene 11. ayda çetele tuttum) bozuldu. bozuk bozuk kullanıyorum şu an, tümden bozulsun bari geri göndermeden önce de çalışıyor demesinler. tek tıklıyorum çift tıklıyor, arkadaki pencereleri kapıyor filan deli etti. önceki de aynı böyle olmuştu. bu kadar rezil fare hayatımda görmedim.

Biraz şanssızlık olmuş sende galiba, ya da o modelle alakalı genel bir sorundur belki. Yaklaşık 20 tane falan Logitech ürünü kullanmışımdır heralde, daha bozulan olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni moda herhalde, bütün farelerin tuşlarının plastiği farenin gövdesiyle bütünleşik tek parça. ondan dolayı mı daha hızlı bozuluyor diye düşünüyorum çünkü basıp basmadığımı tıklama sesini dinlemeden anlayamadığımdan farkında olmadan daha fazla basınç uyguluyorum galiba. plastiği tek parça olmayan fare aradım geçen hafta ama bulamadım yeni modeller arasında.

sonra fixya.com'da baktım, ne kadar tek parçalı plastiği olan logitech faresi varsa düzinelerle mesaj atılmış aynı sorunlardan şikayet edilen.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Bence tam tersi. Donanım iyi, yazılım berbat. Fareden acayip memnunum ancak uberoptions olmadan çıkmam abi.

uberoptions güzel bi olaya benziyor yahu. Benim sorunum da klavyedeki Play/Pause tuşuna bastığımda winampta şarkıyı duraksatıcağına baştan başlatması. İkinci denemede duraklattırıyor ama, garip doğrusu. Uberoptions çare olur mu ki acaba bu soruna ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
fareyi her kullanan mi sikayetci sadece sen mi sam?

önceki lx7 farede de çift tıklama olayı oluyordu ve sonra sol tuş inanılmaz ağırlaştı, ben tabii alışmışım iyi kötü. sonra arka arkaya iki ayrı kişi kullandı, "ya sen nasıl kullanıyorsun bu tuşa basamıyoruz" dediler. ertesi hafta tümden gitti, 3-4 parmakla birden bastırıyordum servise göndermeden önce. semptomlara bakılırsa bunda da aynı olay gerçekleşecek önümüzdeki 1-2 ayda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...