sLog Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 eveeet nma ya bakarken ne görim GreyHawk adlı bi oyundan bahsedilmiş... ben bile okumadan size söliyim dedim. Oyun Haziran 2003 te çıkıcak deniyo. hadi hayırlısı.... Buda Gamespot un Troika'dan Tim Cain le röportajı...[hline].>.>.sLøg.<.<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 troika ekibi güzel oyun yapıyor, (arcanum ve fallout'tan görüldüğü üzere) 3d motor da olacakmış arcanum'un köhnemiş fallout grafikleri yerine, hayırlısı olsun..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 2003 haziran... ................ ................................... . . . . daha çook nokta gider hazirana kadar :)[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 bu greyhawk bizim greyhawkmı? dd setting hani?[hline]Bebek mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 temple of elemental evil direk[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Bu makaleyi ben de okumuştum. Güzel sözler verilmiş. Evil karakterlere verilen destek, özellikle de oyunun turn-based olması çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 ben dragonlance isterim.... fallout ve tormentçiler birleşşin yapsın bir oyun.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tim cain black isle dan öç almak istio galiba ahah[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Greyhawk evrenini konu alcaksa ben bu oyunu yerim.ustune fallout oyun sistemi kullanilcaksa Lionheart gibi ben o oyunu ne yaparim bilmem :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 SPECIAL sistemini kullanamaz :) copyright hede hödö..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Yok lam oyunu blackisle yapiyosa kullanir:)...hem olmasa bile parayla degilmi...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Bonecrusher, 24 December 2002 15:04 tarihinde demiş ki: ben dragonlance isterim.... fallout ve tormentçiler birleşşin yapsın bir oyun.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp Keşke kıçı kırık Greyhawk için yapılıyorsa bu efsane nasıl pas geçilir uhuh[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Dragonlance te ortamda gecen bi oyun yaparsin ancan yoksa takimin oyununu yapmak fazla bi etki gostermeyecektir.Greyhawk a kici kirik yekistirmasini yapman beni deriden zedeledi :) seni siddetle ve sirretle kiniyorum...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hey allam asil kici kirik dragonlance yerine yeni planescape oyunlari yapsalar ya soyle torment gibi el cizimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Interplay troikaya hicbir telif hakki satmiyor sonucta olayin magdurlari biz oluyoruz yazik ediyorlar fallout ismine...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: dark-dr, 25 April 2003 21:10 tarihinde demiş ki: hey allam asil kici kirik dragonlance yerine yeni planescape oyunlari yapsalar ya soyle torment gibi el cizimi. Ah abi bende senin kadar istiyorum en azından...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Blackisle hic bi sekilde fallout un yada planescape in hakkini satmaz nasilsa bi ara yaparim mantigiyla goturur bu isi...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 niye satsın ki ? elbet yapıcak oyunlarını alacak parasını.oyunları da güzel yapacak. fallout un ağır topları hala BI da.. Troika da neymiş tim cain dışında kim varmış ? brotherhood of steel yapılıyor konsol için pc için ise jefferson yapılacak, lionheart ın çıkmasına birkaç ay kaldı.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Dragonutopia, 25 April 2003 05:18 tarihinde demiş ki: Yok lam oyunu blackisle yapiyosa kullanir:)...hem olmasa bile parayla degilmi...[hline]A little less conversation a little more action please parayla.ama para vermez.oyunu blackisle yapmıyor. ayrıca röportajda tim cain sistemleri oyuna uyarlamakta veya oyun için sistem yapmakta hiç zorlanmıyorum demiş.böyle biri gidipte sisteme para vermez, BI ya hiç para vermez :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 şimdiye kadar adam gibi bir dragonlance rpg si yapılmadı ancak bu blackisle veya benzeri iyi oyun yapan bir firma yaparsa kötü olacağı anlamına gelmez :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hadi diyelim adam gibi Dragonlance Rpg si yapildi eee noolcak yanii nasil yapacan efsanevi takimimi oynatcan ne zecvki var ki bilinen hikayeyi oynamanin...ama fallout ole mi sinirisiz alakasiz seyler yapabilirsin mutant saldirisinden raider ataklarina gizli sakli ordu karargahlarindan bilinmeyen vault lara kadar her seyi ekle.....Lionheart ayri bi konu fallout sisteminde baldurs tadi alicaz insallah mis gibi ol....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya tabii o da bi sorun eheh ama BI bu bulurlar çaresini :) fallout bencede daha iyi olur tabii ki :) ehe lionheart süper sistemsel süperlik grafiksel süperlik roleplay süperliği birleşmiş süper olmuş fallout u falan geçmesinden korkuyorum :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Tek tirstigim sey takimli yapmamislar yani ole 6 kisi falan yonetemeyecez bu iyimi kotumu bilemem artik...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 4 kişilik party.. multi de var daha ne istiosun ? :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bu arada deli gibin konuyu saptırdık istersen lionheart topicinde devam edelim :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar