Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte kasmadan oynatıcak sistem sonunda aldım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

LanParty DK P45 - T2RS PLUS Intel P45 DDR2 1066MHz 1333FSB Anakart
HD4890 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX 10 . 1 Ekran Kartı
4 Gb (2x2)Kit 1066MHz DDR2 PC2 8500 Reaper RAM
Q9550 Quad Core 2,83 Ghz 12 Mb Cache 1333FSB 45 Nm CPU

Darısı herkezin başına. Not: amacım görmemişlik yapmak kesinlikle değil sadece fps, grafik vs. sorunlardan dolayı çok fazla topic oluştuğu için insanlara fikir vermektir, cpu tam olarak 2100 TLye maal olmuştur bu fiyata KDV dahildir vatanbilgisayar'dan world kartın %12 indirim kampanyası kapsamında alınmıştır(aklınızda olsun vakıf bank kartlarıda artık world özelliği taşıyor). Ayrıca oradaki adamın söylediğine göre 11 mayısta kampanya bitiyor.

Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun,askerlik dönüşünde bende wow da fps sorunu yaratmıyıcak 2 milyardan başlıyıcak(şu anki fiyatlara göre) bi sistem toplıyıcam.En azından 5 yıl idare etsin Amd Phenom 9750,Ati 4870 falan.
Mesaj tarihi:
sabonis said:
bu topic'in görmemişlikten başka bir amacı olmadığını test ettim onayladım, kralı gelse ikna edemez ;)

Ay ne olur ikna ol lütfen inan bana >:D<
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
darbogaz teorisine göre ttnet seni engelledigi sürece makinanın iyiligi farketmiyo ^^

Spiegel said:
hehe bnm ev arkadasim burda bundan daha iyi bilgisayari 900 dollara topladi, cok pahali turkiyede parcalar

2nizde haklısınız abi ve cevabınızda ortak; elden bişey gelmiyor :)
Mesaj tarihi:
Legadema said:
Not: amacım görmemişlik yapmak kesinlikle değil sadece fps, grafik vs. sorunlardan dolayı çok fazla topic oluştuğu için insanlara fikir vermektir

Donanım / Yazılım bölümünde her toplamak isteyene her türlü destek, fikir ve açıklama veriliyor zaten, üstüne bir de fotoğraf çekip koyunca bilinçaltı da olsa görgüsüzlükten başka amacı kalmamış, kusura bakma :) Sen de gelseydin HD4890 yerine GTX285, CL5 1066 yerine CL4 800 RAM tavsiye ederdik mesela. Geçmiş ama artık, hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
Legadema said:
sabonis said:
bu topic'in görmemişlikten başka bir amacı olmadığını test ettim onayladım, kralı gelse ikna edemez ;)

Ay ne olur ikna ol lütfen inan bana >:D<

görgüsüzlük tam gaz devam aferin. durmak yok yola devam. neymiş görmemişlik diilmiş bu topic. ee ne. kime ne faydası var 5500 dolara bilgisayar topladığını göstermenin. neyse takıl bakalım.
  • Yeni Oluştur...