Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LightSaber Tarzı?(Anket

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
dasaaa said:
o değil de.. sw cidden fenomen bişi..

sw yanında diğer uzayda geçen filmler zort kalıveriyor.

mesela star trek'e acaip gülmüşümdür hep
http://www.youtube.com/watch?v=x1IQGMODcis

hehe trekkie'lerin star wars fanlarından daha fazla olduğunu unutmamak gerek :)
trekkie, nerd'lüğün en üst seviyesi.

hem şu var, o videodaki gibi gemi armut toplamıycak herhalde. tek bir zayıf noktasına atılan bombayla patlayan bir death star'dan bahsediyoruz burda :P

icidne 84953948 tane fighter, ve etrafında 59ı49064950 tane anti-fighter turret'ı bulunan zayıf nokta dimi..

iddaa ediyorum, tek bir x-wing, a-wing hatta tek bir tie fighter döver lan atılganı. ateş edicez diye 10 saat torpide yüklüyolar, sonra bi atıyolar mıy mıy gidiy torpido
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ben hep gülerim S.trek filmlerinde. karakterler falan çokomik lan.. hikaye desen biraz liseler arası kompozisyon yarışması gibi..

ayıp oluyor lan.
tamam star wars severim ama star trek'e hakaret etmemelisin.

hem şu var, star wars dediğin bilim kurgu değil, fantastik kurgu, star trek ise bizzat bilim kurgu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
dasaaa said:

ben hep gülerim S.trek filmlerinde. karakterler falan çokomik lan.. hikaye desen biraz liseler arası kompozisyon yarışması gibi..

ayıp oluyor lan.
tamam star wars severim ama star trek'e hakaret etmemelisin.

hem şu var, star wars dediğin bilim kurgu değil, fantastik kurgu, star trek ise bizzat bilim kurgu.

ama kabul edin senaryo namına "emrah! koş.. gezegeni küresel ısıtıyorlar" çok daha iyi..

amaaan neyse lightsaber anketi değil sw vs st anketi lazımmış aslında.. o açılırsa orada şey ettiririz

ha ayrıca cüce +1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...