catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 haftaya puan kaybederse sivas yalan olur 3.bile olamz blki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 2 hafta 6 puan yapar sivas birazcık ayakları yere basarsa.. gençlerbirliği ve hacettepe ile oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 dünyanın en mutlusu gibiyim su anda jasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ŞAMPİYONUZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Trabzon 59 sivas 60 besiktas 62 , Trabzon bile olabilir yazicaktimki bursa eskisehir ve fenerle oynayacakmıs, yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bülent çıldırmış eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Benim Sivas şampiyon olur teorim de güme gidiyor hafiften,hani ne üzüldüm ne sevindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yarım kere gelince böyle olmuş bülent 5 kere gelseler ne yapardı kimbilir asuhduahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 beşiktaş şans eseri maçı kazandı.önünde 4 tane final maçı var.fenerbahçe,ankaragücü,galatasaray son hafta kimdi unuttum :P.en azından birinde 3 puanı kaybeder ama yinede şampiyon olabilir.bu arada fenerbahçe yide kupada yenip kupayı kaldırırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 @cado: 3 mac var fenerle oynadik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kupa finalini diyor bence şampiyonu gs belirlicek son samiyendeki sivas maçı bile çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Baya yakından takip ediosunuz ligi hakikaten :P Denizli fenere yaptiğini bize de yaparmı acaba son maçta , ne maçtı o da be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Kupayı kastetmiş, bjk'nin son maçı denizli deplasmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kupa macindan bahsediyor birinde, su an ilk oynayacagimiz mac carsamba gunu fenerbahce ile kupa maci, sampiyon olucaksak kupayi verelim ben raziyim, ama fenerbahce de bize yatmadi, o zaman yenmemiz lazim da feneri zor yeniyoruz =) ankaragucunu ve galatasarayi yenersek sampiyonuz bu arada denizli macina kalmaz olay o durumda ama iki mactan da 6 puan alamazsak o zmn yalan o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Appiahin şutuydu sanırım üst direkten dönünce 3 fenerli ölmüştü bizim evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 batuhan eskişehirde 2 gol atmış.adamın cezalı olduğu haftalarda eskişehirspor hep kaybetti.affetiler adamı aldılar 3 puanı.biraz artist adam olmasa çok iyi bir oyuncu.hatta şuan bence en iyi türk forvetlerden biri yaşına rağmen.ama bir yerleri fazla kalkık. ne alaka diyceksiniz.seneye beşiktaş bu oyuncuyu adam ederse ilerde beşiktaş ın efsanelerinden hatta yeni bir hakan şükür olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Efsanelerinden olur ama pascal nouma gibi efsanelerinden olur, ya birini döver ya eline bişiler alır gösterir eder. Adamın mayası arızalı , çocukluğu kötü geçmiş sanırım. Keşke adam olsa da seyretsek hava toplarında çok etkili gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Simdi yazicklar yanls anlasilack ama bu ankaraspordaki gazi ve hirsi anlamadm. Goldn sora ozellikle. Iclerinde patladi heh ozere uzuldm baya :( genE buyuk konusmak istemiyorum ama daha once dier foruma yazdgm gbi cekirpe 1 sicrar 2 sicrar 3te bum. 2 kere sivasin puan kaybini degerlendremedk 3te liDer olduk. Simdi bu korumanin zamani. Hos ankaragucu kaybedip potaya girdi kotu oldu. Haftaya mac cok zorlu gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 biyerde daha söylemiştim ben türk futbolunun geleceği batuhan dediğiniz kişi eğer kişilik sahibi bi insan olursa artis olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 İyi oynamalari hirsli oynamalari bizim icin daha iyi, herhangibir muhabbete ortam yaratmamasi bakımından ama edizin golu attiksan sora neden sinkafli girdiğini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Hürriyette yazmıştın sanırım kermit geçen sene falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 maçtan sonra ankaraspor un bir oyuncusu muhabire küme potasına girmemek için bu kadar hırslı oynadıklarını söyledi.40 puanları var 16. takımın 35 puanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 daverc said: Hürriyette yazmıştın sanırım kermit geçen sene falan :p yok aga dedim forumda bi başlıkta daha eğerfatih derim efendi bi adam ederse bu batuhanı geleceğimiz resmen arda felan yalan oldu artis oldu çıktı hepsi oyuncu kalmıyo resmen ajdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ya geçin batuhanı felanda LİDER KİM ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Benim batuhandan umudum yok malesef, adam psikopat karakterli, öyle veya böyle bir yerde ortaya cıkıyor. Ertugrul saglam doneminde tutunamayacagı barizdi besiktasta, ama simdi mustafa denizli varken belki yontulabilir. Seneye besiktasa dönmesi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar