Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaraspor - Beşiktaş 09.05.2009 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

beşiktaş şans eseri maçı kazandı.önünde 4 tane final maçı var.fenerbahçe,ankaragücü,galatasaray son hafta kimdi unuttum :P.en azından birinde 3 puanı kaybeder ama yinede şampiyon olabilir.bu arada fenerbahçe yide kupada yenip kupayı kaldırırlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kupa macindan bahsediyor birinde, su an ilk oynayacagimiz mac carsamba gunu fenerbahce ile kupa maci, sampiyon olucaksak kupayi verelim ben raziyim, ama fenerbahce de bize yatmadi, o zaman yenmemiz lazim da feneri zor yeniyoruz =)

ankaragucunu ve galatasarayi yenersek sampiyonuz bu arada denizli macina kalmaz olay o durumda ama iki mactan da 6 puan alamazsak o zmn yalan o is
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan eskişehirde 2 gol atmış.adamın cezalı olduğu haftalarda eskişehirspor hep kaybetti.affetiler adamı aldılar 3 puanı.biraz artist adam olmasa çok iyi bir oyuncu.hatta şuan bence en iyi türk forvetlerden biri yaşına rağmen.ama bir yerleri fazla kalkık.

ne alaka diyceksiniz.seneye beşiktaş bu oyuncuyu adam ederse ilerde beşiktaş ın efsanelerinden hatta yeni bir hakan şükür olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi yazicklar yanls anlasilack ama bu ankaraspordaki gazi ve hirsi anlamadm. Goldn sora ozellikle. Iclerinde patladi heh

ozere uzuldm baya :(

genE buyuk konusmak istemiyorum ama daha once dier foruma yazdgm gbi cekirpe 1 sicrar 2 sicrar 3te bum. 2 kere sivasin puan kaybini degerlendremedk 3te liDer olduk. Simdi bu korumanin zamani. Hos ankaragucu kaybedip potaya girdi kotu oldu. Haftaya mac cok zorlu gecicek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...