Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 blanc geldi, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 nası geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 açıklanır bu haftasonu ligler bitince resmi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kondisyon olsun diye koşmuş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 fede said: nası geldi vinçle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bordoyu bırakarak? hemde şl de oynicak bordoyu bırakarak? mantıklı gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sabrinin golünden etkilenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bana da mantıklı gelmedi Blanc, üstelik daha bu devre arası sözleşmesini 2 sene uzatmışken. Ama yazan da BBC, kolay kolay sallamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bir gün diyor biri Le Guen Fener'de sonra GS'de. O yok şu türk takımına geliyor 2 gün sonra diğerine bıktırdı artık. Ya benim anlamadığım tüm türk takımları aynı isimleremi bakıyorlar ya nedir bu yalan haberler. Hoijdonk zamanıda böyleydi dünyada teknik direktör futbolcu kıtlığımı var alla sen her takıma aynı adamlar sallanıyor mantıklı olsunlar az ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: bordoyu bırakarak? hemde şl de oynicak bordoyu bırakarak? mantıklı gelmiyor psg de le guen ya le guen le skibbe arasında bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Le Guen eskidi Blanc'tan bahsediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 5 dk da değişti isim zaten hahah bu arada o değilde Total futbol da bugün çok güzel bişey söylendi. Juventusa çok teşekkürler Diego yu hemen aldı. yoksa önce fener de sonra gs de haberleri çıkıcaktı. haha sinan bolat'ta tr ye gelmeyi düşünmüyormuş kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Gelmesin zaten. CM03-04'te efsaneydi de sorasında hep düşüşe geçti potential ability'leri her yeni oyunda :P Off ne süper kadro kurmuştum İstanbulspor'a o oyunda. Kalede Sinan Bolat, ilerde Cavenaghi, ortasahada Diego falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gece oldu hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yahu biri gelsin de çok kazma olmadığı sürece 2-3 yıl kalsın. Bıktım şu türk takımlarının her yıl teknik direktör değiştirmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şu güzelim takıma defans futbolu oynatıp içine limon sıkmayacak herkes gelebilir. hatta ben gidicektim de Polat yasak koydurmuş giremiyorum floryaya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi herkes gs yolunda ya bu ne yol geçen hanına döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Gilean said: gece belli olacak yarına kaldı sanırım. le guen olayı doğru sayılır.yani yedekte tuttuğumuz adam o gibi gözüküo ama bence yine ters köşeden bir isim gelecek geçen sneeki kewell baros olayları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 T.direktörlerden kuracaz seneye takımı. Blanc bekte Sabri'den iyidir hala, Le Guen de joker olacak defansta, Lucescu orta sahada takımı toparlayacak, Klinsmann da forvette Barosun eşi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Rijkaard GS'ye göz kirpti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Blanc olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yahu blanc nerede geçti? link verin merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar