Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

abi bence galatasray ın bu yönetimi devam ettiği sürece adam akıllı biri getiremezler gsye.gelmez yani anca skippe gibi ikinci sınıf yada bülent kormaz gibi herifler gelir yine çünkü zaten takımı adnan polat ve saz arkadaşları yönetiyo isitediklerini yaptırabilcek adamları getiriyolar.shuster gelse nolur hadi 3 milyon adama verdin transer bütcesi sağlayabilcekmisin herife ümit karandan sabriden hasan şaştan gelcek paralarla olmaz bu işler.gelsede 4 ay sonra kaçma kaçar herif..
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Lucescu niye gelsin yaw. Gs'da para yok . Adam yine aynı sıkıntıları niye ceksin ? E para yok istediği transferler olmıyacak başarısız olursada kendine mal edilecek. Niye gelsin ki adam artık...

Aslında ben gs'ın 2-3 sene dişini sıkıp mali durumunu düzeltene kadar . Ucuz bir kadro kurmasını ve başına abdullah avcı'yı geçirmesini isterim .

Ama bu başarısızlıklardan sonra Adnan Polat'ta o yürek olduğuna inanmiyorum. Gelirken yapıcaktı bunları... Har vurup harman savurdu

lucescu gelseydi ztn öyle pahalı transferler istiyen bir hoca değil.perez ler florqin(dogrusunu bilmiyorum) gibi adamlarla iyi futbol oynamata calısan bi adam.öle pahalı futbolcularla pek ilgilenmyor

onun harici scolari gibi adamları kaldıramaz suan klup.belki stad ve sonrasında olabilir.ama hakkaten böle adamların isteklerini karşılamak zor.

ayrıca 2-3 sene dişini sık gibi olay suan gs nin yapabilmesi imkansız.bu seneye kadar galatasray ztn kaç senedir birşey yapmıyor.lukunkular inamotolarla top oynuyoruz kaç senedir.avrupada başarı yok.ligi ölümüz bile her şekilde alır.

uefadan soraki en iyi dönemimiz lucescu ve gerets dönemiydi bence.ikisininde gitmesi hataydı.neyse geçti tabi

ama taraftarı 2-3 sene bekletme lüksleri yok.suan scolari falan tabi iyi olur ama ztn kadromuz iyi.kaleye ve sağ beke alıncak 2 iyi adam ve en azından insan gibi futbol oynatacak bi teknik direktör yeterli bence.

ayrıca adnan polat değil gelebilcek kimse öyle şeyler yapmaz.yapamaz.

saçma sapan polemiklerle ve yanlış teknik direktör seçimleriyle bu sene başarısızlık gelsede, bence adnan polattan daha iyisi gelemz suan

teknik direktör konusunda yaptıkları hata koca 1 seneyi öldürdü bence.skibbe yanlıs tercihti ama gönderilmesi daha yanlıs bi tercihti.onun yerine bülentin gelmesi bitirici bi tercihti :).

abdullah avcı iyi bir teknik direktör.ama galatasaray için bülent korkmazdan daha iyisini yapamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel yazmışsın Red, birkaç görüş farklılığımı belirteyim, kalanına katılıyorum.

- Yerine Bülent hakkaten bitirici tercihti, ama yapabilecek bir şey yoktu o sırada. Sezon devam ederken t.direktörü kovarsan yeni adam bulamazsın tabii ki, devre arası olsa yine neyse ama herkesin ligi devam ediyor. O bakımdan Bülent tek seçenekti. Yönetimin suçu değil. Ha o sırada Skibbe'yi yollamak tabi esas suç o ayrı

- Abdullah Avcı Bülent'ten çok daha tecrübeli bir adam. Şu anda bilgi, taktik ve tecrübe açısından dağlar kadar fark var aralarında. Ha Bülent belki kısa sürede yakalar geçer Abdullah Avcı'yı ama şu anda zor. O yüzden Avcı daha çok şey yapar Bülent'ten. Yine de GS'yi kaldırabileceğini sanmıyorum gelmesini istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Güzel yazmışsın Red, birkaç görüş farklılığımı belirteyim, kalanına katılıyorum.

- Yerine Bülent hakkaten bitirici tercihti, ama yapabilecek bir şey yoktu o sırada. Sezon devam ederken t.direktörü kovarsan yeni adam bulamazsın tabii ki, devre arası olsa yine neyse ama herkesin ligi devam ediyor. O bakımdan Bülent tek seçenekti. Yönetimin suçu değil. Ha o sırada Skibbe'yi yollamak tabi esas suç o ayrı

- Abdullah Avcı Bülent'ten çok daha tecrübeli bir adam. Şu anda bilgi, taktik ve tecrübe açısından dağlar kadar fark var aralarında. Ha Bülent belki kısa sürede yakalar geçer Abdullah Avcı'yı ama şu anda zor. O yüzden Avcı daha çok şey yapar Bülent'ten. Yine de GS'yi kaldırabileceğini sanmıyorum gelmesini istemem.

Bülent'in abdullah avcıyı yakalaması için 40 fırın ekmek yemesi lazım ki abdullah avcınında yerinde saymasını beklemeyin. Bülent kim ki daha. Dünün antrenörü kaç sene alt yapı calıstırmış , ne başarı elde etmiş ve bazı şeyler vardır kişilikle alakalı onlar değişmez. Bu acıdan bülent'ten hiçbirşey olmaz.

Bir kere gs hoca transferlerini yıllardır alt yapıya, gençlere önem veren hocalar almak için yola cıkmış. Gerets'i de o yüzden aldı . Kovarkende komiktir bahanelerinden biride gençlere yeterli değeri veremiyor veya gençler'den iyi topçular yetiştiremedi gibi komik bir bahaneside vardı gs'ın ki öyle biri değildi . Doğru veya yanlış Fener maçına ferhat ve uğur ikilisiyle cıkmıştı son senesinde. kimin büzüğü yerdi buna...

Yani abdullah avı,feldkamp,skibbe,sammers,gerets. Bunlar hep gs'ın almak istediği veya aldıgı hocalar. Hepside alt yapıya önem veren isimler diye takımın başına getirilmesini istediler. Sonra sen git bülent gibi bir adamı al. Uydumu şimdi çizgine ?

Ben diyorum ki inş. abdullah avcı'yı alırlar. Duruşu , çizgisiyle tam bir profesyonel hoca. Gs'a sezon arasında gelmemesini de taktir ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Kewell baros hariç bütün yabancılar gitsin, sağ beke serkan kurtuluş oynasın. inanıyorum ben ona. forvette ama yaser falan olmaz. baros un yanına yetenekli biri lazım ve onun yedeği lazım. 2 forvet transferi lazım takıma bence.

Lincolnü oynatacak adam bulursak o da kalabilir.

Sonra milyon tane transfer lazım ama
Sosyal ağlarda paylaş

İş baya ciddiye binmiş sanırım, o nedenle yeni başlık açtım.

Le Guen Galatasaray'a geliyor

Galatasaray, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken Fransa’nın başkenti Paris’te görüştüğü Paul Le Guen’le anlaşmaya vardı.

LİG TV'nin haberine göre Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, Paris Saint Germain’in teknik direktörü Le Guen’le görüşmek için Paris’te bulunuyordu. Yapılan görüşmeler son derece olumlu geçince son detayları konuşmak için Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de Paris’e çağırıldı.

Galatasaraylı yöneticilerin Paul Le Guen ile kalan detayları konuşacağı ve eğer son dakikada bir aksilik yaşanmazsa Fransız teknik adamın önümüzdeki sezon Galatasaray’ı çalıştıracağı öğrenildi.

2007 yılından bu yana PSG'nin başında olan Le Guen, daha önce Lyon'da yaşadığı başarılarla isminden söz ettirmişti. 45 yaşındaki teknik direktör PSG'den önce İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını çalıştırmıştı.

Paul Le Guen'de son anda bir aksilik olması halinde Galatasaray bu kez rotayı Co Adriaanse'ye çevirecek..

Co Adriaanse Avusturya Ligi'nde bu sezonu şampiyon olarak kapatan Red Bull Salzburg'un teknik direktörüydü..

Co Adriaanese Kimdir?

Tam adı:
Jacobson Adriaanse

Doğum tarihi ve yeri:
21.07.1947
Amsterdam, Hollanda

Çalıştığı Takımlar

1984-1988: PEC Zwolle
1988-1992: FC Den Haag
1992-1997: Ajax (Genç Takım)
1997-2000: Willem II
2000-2001: Ajax
2002-2005: AZ Alkmaar
2005-2006: Porto
2006-2007: Metalurh Donetsk
2007: Al-Sadd
2008-2009: Red Bull Salzburg

Le Guen in bilgileri yok Co Adriaanesenin var lol
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bugün yenilsende yensende gs programında çok güzel bişey dediler.

neye göre td seçiolar. bi gün schuster bi gün le guen bi gün başka biri. hepsi birbirinden farklı.

çok güzeldi bu. tr deki takımlar kafalarına göre değil elde ne varsayla iş yapıyor.

le guen iskoçyada yapamadı. burda tutarsa ne ala tabi. ama sanki fransa dışında başarı zor gibi.
ama şu da var ki elindeki kadro gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Başta Schuster dediler, sonra Lucescu. İki hocanın oyun tarzı arasında dağlar kadar fark var.

Şimdi de Le Guen var.

Benim ümidim kalmadı, rastgele adam seçiyorlar işte ismi duyulmuşlardan, sırayla taktiksiz plansız her kapıyı yokluyolar, artık hangisi açarsa kapıyı. Anca şansa adam tutunacak GS'de de başarı gelecek.

Le Guen'i istemem. Zira kariyersiz ve kendini ispatlayamamış bir adam benim gözümde. Herkes şimdi Lyon diyecek, ama Lyon'da onluk bir şey yoktu zaten. Guen gittikten sonra da Lyon aynı çizgisiyle aynı şekilde sürdürdü başarısını. Bu kadar oturmuş bir takımın t.direktörlük fazla işi olmazdı zaten.

Başka nerede başarılı oldu? Hiçbir yerde. Kısaca boşa alınacak bir risk olur.

Umarım Le Guen olmaz gelen adam.

Gönlümde hala Lucescu var ama, o da olacak gibi gözükmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...