BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 :D güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 mutsuzken içki mi içilir ya biz de dün arkadaşlarla ankaraya gelişimi kutladık.her hafta geliyo olmam biraz garip ama kutluyoruz işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 o işin bahanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bende seksten sonra pişman oluyorum ama boşver geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sex or masturbation? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 üstüde allah yazan paticik görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 garbıca gelmesin kedi niyetine keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 içiyosanız götünüzle için. ağızla içince bi bok anlamıyorum ben. böyle dağıtıcan heryeri tadı öyle çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kes fede kes çığışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 haksızsam haksızsın de. haksızsam hak sızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 cenabı hak senden sorar sora hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Yazılanların hepsini okudum ve sen haksızsın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 "haksizseniz hak sizsiniz" ~Compela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 iç, ama türkü dinleme.metal dinle.koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eğer ben haksızsam adam değilim bakın adam değilim demiyorum, eyyamcılık yapmayım, töhmet altına sokarım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 orçun kitabelerini okudum ve sen haksızsın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 babanız yemendemi kaldı ne diye içiosunuz,benim gibi içmeden sarhoş olmanın yollarını bulabilirseniz ne güzel olurda şimdi burda sölemiim,:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 öksürük şurubu,fondip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben mutsuz oldugum icin acmadım. iciyorum sonra pişman oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 pasiflora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 içki içme adabları vardır uzun uzun konusmak gerekirdi ama kafan bozuksa eğer efkarlıysan benim bildiğim alkol içildiğinde güzelce sohbet edilir dertleşilir yeri gelir gözünden yaşl süzülür ama cıvıtmazsın "heytt sevdim ulan" felan bağırma tripleri yapmacıktır. mutluysan içersin onda ise pek sarhoş olduğunu bile farketmezsin kafanı yastığa koyana kadar. zaten mutlusun uçuyosun bide içmişsin oh saçmalarsın, çenen düşer sürekli konuşursun felan gülersin. ama yine triplere girmezsin bağırma felan gibi. adab budur. istersen 20 litre alkol iç efendilik şarttır. meyhanede erdik biz bu kemale der bi şarkı öyledir. her işin özünde efendilik vardır anlıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 efendi olcaksın arkadaşım kermitin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ADAMI AYAR ETMEYECEKSİN İNDİR LAN O ELİNİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3177/2283440128_b25795cbac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar