DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney diyeyim ben de ^^
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney-torres diyeyim ben de ^^ 12 olmuş senin kadro :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney-torres diyeyim ben de ^^ Doruk yine 12 kişi koymuşsun kadroya yaw :D Bi de kadro yazacaksak yeni konu pls :)
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hadi beyler herkes 11 ni yazsın burayada kapışalım:) Kale:Van der Sar Defans:Evra,Terry,Ferdinand,Alves Orta saha:GErrard,Messi,Kaka,Cristiano Ronaldo Forvet:Torres,İbrahimovic İbrahimovic ve Dani Alves performanslarına göre kadro dışı kalabilirler:)
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ahahaha bende açtım yeni konu:)Çakıştık...
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Moderatörlüklerde çare tükenmez onları da birleştirdim :P
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Buffon Ramos Terry Nesta Cole Gerrard Pirlo C.Ronaldo Kaka Messi Ibrahimoviç Yedek Kulübesi: Casillas Puyol Lahm Ballack Ribery Ronaldinho/Lampard* Torres *(Ronaldinho nun eski haline dönüp dönmemesine bağlı) Drogba'yı niye almadın derseniz Barcelona usulü teknik kadro kurdum taktik gereği :D Lahm D.Alves'den daha başarılı gözüktü gözüme o yüzden Alves'i almadım. Yedeklerin her mevkiyi kapsayacak adamlar olmasına dikkat ettim. (bi edit daha, mesajımı editleyen utansın :P )
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: aga pardon rooney mi torres mi henry mi derken ilk ikisini koyuvermişim :D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 konu başlığına not düştüm, nolur nolmaz.
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Ramos Ferdinand Terry A.Cole İniesta Gerrard Xavi Messi C.Ronaldo İbrahimovic [hr] Yedekler, Julio Cesar D.Alves Pique Senna Kaka Robben Torres
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos-puyol-vidic-a.cole messi-iniesta-xavi-malouda drogba-berbatov
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ha yedek de yazacaksak; kafadan buffon terry dani alves evra pirlo robben henrytorreshenrytorreshenrytorres DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Ramos-Ferdinand-Terry-Arbeloa (sola da koyarım sağa da fdsf) Iniesta-Gerrard-Xavi Kaka Rooney-İbrahimovic
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 volkan demirel cihan haspolatlı--gökhan zan-- alpay özalan--ibrahim üzülmez sabri sarıoğlu--saidouu--mehmet güven--hasan şaş(son hali) ali lukunku --mehmet yıldız
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abramoviç adam olsun yazdığım adamları toplasın teknik direktör olarak da beni alsın düşmemeye oynayalım premier ligde =) gerçi o kadroya aragonesi getirsen şampiyonlar ligini alır.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Carrager - Terry - Puyol - Chiellini C.ronaldo - Gerrard - Yaya Toure - Messi Zlatan İbo - Henry
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos puyol ferdinand cole messi gerard iniesta ronaldo kaka torres yedekler van der sar terry d. alves lampard ribery rooney ibrahimovic edit: peki sixoms şöyle yapalım o zaman
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 4-4-2 oynanıcaksa ve kanatlarda Messi ile C.Ronaldo olucaksa ortadaki ikilinin defansif yönünün çok kuvvetli olması lazım. Yolgeçen hanına döner yoksa.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas ramos-terry-ferdinand-Cole Messi-gerrard-iniesta-Ronaldo Z.iboviç-Henry
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Buffon Ramos,Ferdinand,Terry,Maxwell Kaka,Cambiasso,Gerrard Messi Ibrahimovic,Pato
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yannız kendimi tutamıyorum ben . ......................
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Khelben said: 11xkazım işte. pfs (tu)
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Buffon Ramos Puyol Terry Cole Iniesta Gerrard Xavi Messi C.Ronaldo Ibrahimoviç
Öne çıkan mesajlar