DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney diyeyim ben de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney-torres diyeyim ben de ^^ 12 olmuş senin kadro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney-torres diyeyim ben de ^^ Doruk yine 12 kişi koymuşsun kadroya yaw :D Bi de kadro yazacaksak yeni konu pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hadi beyler herkes 11 ni yazsın burayada kapışalım:) Kale:Van der Sar Defans:Evra,Terry,Ferdinand,Alves Orta saha:GErrard,Messi,Kaka,Cristiano Ronaldo Forvet:Torres,İbrahimovic İbrahimovic ve Dani Alves performanslarına göre kadro dışı kalabilirler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ahahaha bende açtım yeni konu:)Çakıştık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Moderatörlüklerde çare tükenmez onları da birleştirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Buffon Ramos Terry Nesta Cole Gerrard Pirlo C.Ronaldo Kaka Messi Ibrahimoviç Yedek Kulübesi: Casillas Puyol Lahm Ballack Ribery Ronaldinho/Lampard* Torres *(Ronaldinho nun eski haline dönüp dönmemesine bağlı) Drogba'yı niye almadın derseniz Barcelona usulü teknik kadro kurdum taktik gereği :D Lahm D.Alves'den daha başarılı gözüktü gözüme o yüzden Alves'i almadım. Yedeklerin her mevkiyi kapsayacak adamlar olmasına dikkat ettim. (bi edit daha, mesajımı editleyen utansın :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 DoruK said: aga pardon rooney mi torres mi henry mi derken ilk ikisini koyuvermişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 konu başlığına not düştüm, nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Ramos Ferdinand Terry A.Cole İniesta Gerrard Xavi Messi C.Ronaldo İbrahimovic [hr] Yedekler, Julio Cesar D.Alves Pique Senna Kaka Robben Torres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ulan tam kazım yazıcaktm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos-puyol-vidic-a.cole messi-iniesta-xavi-malouda drogba-berbatov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ha yedek de yazacaksak; kafadan buffon terry dani alves evra pirlo robben henrytorreshenrytorreshenrytorres DoruK said: casillas ramos-ferdinand-vidic-a.cole gerrard-xavi c.ronaldo-kaka-messi rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Ramos-Ferdinand-Terry-Arbeloa (sola da koyarım sağa da fdsf) Iniesta-Gerrard-Xavi Kaka Rooney-İbrahimovic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 volkan demirel cihan haspolatlı--gökhan zan-- alpay özalan--ibrahim üzülmez sabri sarıoğlu--saidouu--mehmet güven--hasan şaş(son hali) ali lukunku --mehmet yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abramoviç adam olsun yazdığım adamları toplasın teknik direktör olarak da beni alsın düşmemeye oynayalım premier ligde =) gerçi o kadroya aragonesi getirsen şampiyonlar ligini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas Carrager - Terry - Puyol - Chiellini C.ronaldo - Gerrard - Yaya Toure - Messi Zlatan İbo - Henry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 casillas ramos puyol ferdinand cole messi gerard iniesta ronaldo kaka torres yedekler van der sar terry d. alves lampard ribery rooney ibrahimovic edit: peki sixoms şöyle yapalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 4-4-2 oynanıcaksa ve kanatlarda Messi ile C.Ronaldo olucaksa ortadaki ikilinin defansif yönünün çok kuvvetli olması lazım. Yolgeçen hanına döner yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Casillas ramos-terry-ferdinand-Cole Messi-gerrard-iniesta-Ronaldo Z.iboviç-Henry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Buffon Ramos,Ferdinand,Terry,Maxwell Kaka,Cambiasso,Gerrard Messi Ibrahimovic,Pato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yannız kendimi tutamıyorum ben . ...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 11xkazım işte. pfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Khelben said: 11xkazım işte. pfs (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Buffon Ramos Puyol Terry Cole Iniesta Gerrard Xavi Messi C.Ronaldo Ibrahimoviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar