Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 12-20 mayis arasindaki haftada neredeyse cogu dizi sezon finali yapiyor. tarih sirasiyla: house, fringe, lost, supernatural, smallville, my name is earl, how i met your mother, two and a half man, the mentalist. prison break ise tamamen bitiyor. tabi bunlar takip ettiklerim, dahasi kesin vardir. ee ne yapacagiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Prison Break haftaya bitmiyor ki, bir sonraki hafta bitiyor olması lazım, 22 bölüm olacaktı. 24 gibi final diye 2 bölüm birden vermiyorlarsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Valla Haziran'da pek dönen de yok. True Blood, Burn Notice o kadar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Baggio said: ... final diye 2 bölüm birden vermiyorlarsa tabii. Öyle yapıyorlarmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lost ve prison break 2 bolum pespese verecek. haziranda true blood bi de weeds basliyacakti yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ee ne izleyecez biz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 psych ve entourage baslayacak yazin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 binbir gece tamamen mi bitio yoksa sezon finalimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 adanalı sezon finali ne zamanmış * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dexter yok mu yaf :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Azmodai said: psych ve entourage baslayacak yazin :D Entourage yazın mı, ben Eylül bekliyodum. Süper o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İzlemediğimiz dizileri bulup en baştan yavaş yavaş başlicaz işte. Ben Life, Battlestar Galactica, Firefly ve Dollhouse'a başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 BSG, HIMYM ve Chuck'a başlamayı düşünüyorum ben de. Biraz geç kaldım belki ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 entourage 28 haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar