Karea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dün akşam 8 de başlayan doğum sabah 5 e kadar devam etti kızım angie ilk doğumunda 10 yavrudan 9 unu yaşatmayı başardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ahaha allah uzun ömürler versin şunlara bak meme kapma savaşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ah canım! Nasıl da yorgun görünüyor. Köpeciğe de, köpeciciklere de, size de kolay gelsin =) cinsi ne köpeklerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 @^:rottweiler gibi gözüküyo burdan. kolay gelsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Yorgunluktan ölmüş hayvancağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hayırlı ugurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 tiplere gel ya jasgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 HELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bu hızla giderse 4-5 sene içinde 101 dalmaçyalıya kadar yolu var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hehe çok güzel. Yavruları ne yapmayı düşünüyosun eğer vermeyi düşünürsen ben talibim. Hatta çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 valla benim de talip olasım geldi çok şirin duruyolar öyle dizilmişler :) resim koy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yavrulardan bir tanesini az önce kaybettik :( bu sabahten beri annesinden süt emmiyordu 4 kez taş gibi kaskatı oldu masajla 4 kez kendi ellerimle hayata geri döndürdüm 5 ciyi kaldıramadı yavrucak :(((((( vet arkadaşım doğum esnasında yada ilk memede ciğerlerine su yada süt kaçmış olabileceğini söyledi :( ilk doğumda bu kadar çok yavru dünyaya getiren bir anne için 8 sağlıklı yavru bence gene de iyi bir rakam şimdilik onları yaşatmaya çalışıyoruz gerçi hepsi çamış gibiler , analarının memelerinden ayrılmıyorlar sağlıklı büyüsünler , sütten kesilsinler sonra sahiplenme konusunu ayrıca düşünücem arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Tebrikler :) 2 tane kaybın için üzüldüm umarım geriye kalanlar sorunsuz şekilde yaşamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Abi süperler ya ehaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 doğumdan sonra kendimize geldik, ilk emzirme bu anne sütü kesin kafa yapıyor, bi tanesi nasıl bayılmış yaa :P dombalaklar mışıl mışıl uyurken 4 uyanık süte devam kutuya sığamaz olduk toplu aile fotoğrafı yumak olmuşuz hemen iki dakkada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Nasıl dayanabiliyosun? Ben olsam kesin yemiştim bunları ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ısırmak serbest mi bunları ^^ edit: şuna bak yahu. yılışık şey :) http://img9.imageshack.us/img9/4923/dsc03175z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bunlar gerçek olamaz yaağ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 girçiktin girçik pigidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hehe arada ısırasım gelmiyor değil kerataları ama tutuyorum kendimi zaten analarının maşallahı var benim yerime yalayıp yutuyor onları tek tek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 laaaan çok şirinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yerim lan bunları ben aboow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Nakamura said: girçiktin girçik pigidi. ahah girçiktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 of süpermiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar