Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Tenekeadam said: Heralde Beşiktaş daha iyi TAKIM aksini iddia eden zaten saçmalıyor. TAKIM diyorum bak TAKIM. Ne demek TAKIM bilen varsa söylesin. Son şampiyon olduğu sene Gs en iyi TAKIM idi. Ben fenerin TAKIM olduğunu uzun zamandır görmedim. Aslında hiç görmedim.Sevilla ve Chelsea'yi yenerken bu lige Galatasaray'ın UEFA'yı kaldırdığı kadro hariç herkesten daha takımdık. Kusura bakma bold, altı çizili falan yazamadım. Böyle anlamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Tenekeadam said: Heralde Beşiktaş daha iyi TAKIM aksini iddia eden zaten saçmalıyor. TAKIM diyorum bak TAKIM. Ne demek TAKIM bilen varsa söylesin. Son şampiyon olduğu sene Gs en iyi TAKIM idi. Ben fenerin TAKIM olduğunu uzun zamandır görmedim. Aslında hiç görmedim. tın tın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rewendor said: Tarihi farkı bilmem de, şu fenere bu kadar sene aradan sonra kupa aldırtırsa BJK'lılar uzun süre konuşmasınlar :) Zaten Türk futbolu kara günlerini yaşıyor, bjk bile şampiyonluğa fener bile türkiye kupasına oynuyor, anlayın artık ne kadar düşmüş kalite :P galatasaray da kum havuzunda kale yapiyor ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 E tamam işte, ligin kalitesinin düşüşüne bir örnek daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Aiko said: evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınız barça chelseayı kaç isabetli şutla eledi ? edit:burda demek istediğim FB=barça değil tabiki yanlış anlaşılmasın.heralde anlamazsınız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Tenekeadam said: Heralde Beşiktaş daha iyi TAKIM aksini iddia eden zaten saçmalıyor. TAKIM diyorum bak TAKIM. Ne demek TAKIM bilen varsa söylesin. Son şampiyon olduğu sene Gs en iyi TAKIM idi. Ben fenerin TAKIM olduğunu uzun zamandır görmedim. Aslında hiç görmedim. aynı bireyin deniz baykal'la ilgili yorumu "muhalefet yapamıyor abi, bıraksın artık"'dan öteye gidiyorsa ben de adam değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Deniz Baykal ile nasıl bir ilgisi olduğunu anlamadım.Çok fazla etiket kullanarak düşünüyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Fenerbahçe'ye takım değildir demek popülizmin peygamberliğine soyunmak demektir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fenerbahce takım bence bunlarda bi takım sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rewendor said: Tarihi farkı bilmem de, şu fenere bu kadar sene aradan sonra kupa aldırtırsa BJK'lılar uzun süre konuşmasınlar :) valla en büyük korkum bu 2025'te oğlumun gelip "yaaa baba yaaa arkadaşlarım dalga geçiyor fenere 40 yıl boyunca kupayı veren tek takımsınız diye :(" şeklinde ağlamasını istemiyorum. ne cevap verilir lan buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 S-H said: Aiko said: evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınız barça chelseayı kaç isabetli şutla eledi ? edit:burda demek istediğim FB=barça değil tabiki yanlış anlaşılmasın.heralde anlamazsınız zaten barça eledi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Arkasokak said: Tenekeadam said: Heralde Beşiktaş daha iyi TAKIM aksini iddia eden zaten saçmalıyor. TAKIM diyorum bak TAKIM. Ne demek TAKIM bilen varsa söylesin. Son şampiyon olduğu sene Gs en iyi TAKIM idi. Ben fenerin TAKIM olduğunu uzun zamandır görmedim. Aslında hiç görmedim. aynı bireyin deniz baykal'la ilgili yorumu "muhalefet yapamıyor abi, bıraksın artık"'dan öteye gidiyorsa ben de adam değilim... Yalnız o dediğin baykal yorumunun benzerini şöyle yapıyor genelde insanlar "muhalefetten başka bişey yapamıyor bıraksın artık" =] Birde bu nasıl bir off/topic çıkışıdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Aiko said: evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınız oha dünyanın en ezik yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ağır spoiler http://forum.ytumimarlik.com/files/mendil_141.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ulan hala ogrenemediniz. mactan once soyle koyacaz boyle koyacaz demenin ANLAMSIZ oldugunu. guzel mac olsun, efendice olsun hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Aiko said: evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınızHangi takımlısın bilmiyorum da Chelsea ile o zamanda veya şu anda maç yapsaydınız Drogba top yapar oynardı adamlarınızı muhtemelen. Sonra alır eve götürürdü ve olaylar gelişirdi falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 adam çıkıp manchesterlıyım dicek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kasımpaşa sporlu da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 öyleyse zaten şimdiden söylesin de boşuna uğraşmıyım laf anlatmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "beşiktaş taraftarları lütfen trenden ininiz" bjk taraflatları stadyumda- fbliler halkapınarda inicek herkezin bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Fener en son ne zaman almıştı kupayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 stad kapıları ne zaman açılcak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Aiko said: evet chelsea yi 2 şutla yenerken gayet takımdınız Normalde girip bu tip konular ile sinirlerimi bozmam ama "afedersiniz" bu zavallı arkadaşa da kimse adam gibi bir cevap vermemiş. Ben istatistikler ile cevap vermek istedim ki o da doğruyu öğrensin eğer öğrenebilme yetisi hala yerinde duruyor ise. Fenerbahçe 2-1 Chelsea 2 Goals scored 1 0 Yellow card 0 0 Red card 0 4 Shots on goal 5 3 Shots wide 9 11 Fouls committed 11 4 Corners 4 5 Offsides 1 51% Ball. Poss. (%) 49% Kaynak: UEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 gene çakıcaz bjk ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar