Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki ev kadını ve iki servis şoförünün ibretlik hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ kısmını göremedim, hayalkırıklığı oldu.

"Sait’in servis arkadaşı Yunus Y. var, yakışıklı çocuk. Sen de onunla arkadaş ol" Gerçekte ne demiştir acaba ahahahahahah
Mesaj tarihi:
bangbus hikayelerini severim.bu arada izmirde değilde mardinde olsa idi ne olurdu diyen fethullahperest bir medya kuruluşumuz bu olayın ankarada gecekondu mahallesinde meydana geldiğine dikkat etmişlerdir umarım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yorumlarda herkes kadınların şuçlu olduğunu söylüyor. Aldatmak iyi birşey olmayabilir ama kadının cezalandırılmasını tamamen normal birşeymiş gibi istemek...

Zina şuç değil denmemiş miydi?
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Hayatı tanımadan hiçbir şeyi tadmayan 26 ve 27 yaşındaki kızlar kocaya gitmek zorunda kalırsa bu olanlar çok normaldir.

Artık Şoför tadını bılıyordurlar ...
Mesaj tarihi:
hiç bir şöför kadın pas vermezse zorla ırzına geçmez olm:D şöför esnafında adettir bu :p,canı çekmiş vermiş ,toplu taşıma bile yapmışlar,sonrada kameraya çekti diye polise suç duyurusu yapmış,asadasdd tam ibretlik harbiden:D
Mesaj tarihi:
kime ne ya, isteyen istediğini aldatır. topluma veya devlete düşmez milletin cinsel organının bekçiliğini yapmak.

servisçi şerefsizlik yapmış şantaj yaparak, kadınlarda polise gitmekle baya cesur davranmışlar bence.
Mesaj tarihi:
superwiz said:
abi bekara karı boşamak kolay tabii,evli ve seni aldatıyor eşin servisçiyle toplu v.s düşünsene Allah muhafaza

tamamda beni aldatyo işte, iyi bişey demiyorum benim açımdan ama sadece beni ve kadını ilgilendirir onu demeye çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
abi namus bekçisi değilim kimsenin,sende haklısın tabii,eşine sahip çıkamayan dangalaklarda da suç var,ama izmirde 21 yıllık eşi 2 çocuk yapar kendisinden olmadıgını sonradan öğrenir eşini boşar,Allah belasını verir ilerde belki,ama mardindeki adamda çeker vurur,bence 1.mantıklı,Allahın verdiği canı Allahdan başka kimsede alamaz suçu günahı kendine,ama tabii namus olgusuda 2 bacak arasında değil,kadın erkek kendini memnun edemiyorsa boşanır,edebiyle adabıyla gider evlenir başkasıyla,mantıklı olan budur,ama toplu işleri topluma da ters herkese de ters,ama bu ülke cılkından çıktı,minibüsle kokoreç satar gibi,kadın servisi yapıldığını ,40 kere tutukladıkları kadının tv de bi daha yapar,başka otobüs bulurum demeside artık normal oldu bu ülke de,
  • Yeni Oluştur...