kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eski dedin al sana eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 time to radioo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 good idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 İyi yayınlar gimli.. Ben 2 seyi merak ediom.. 1 - Pati fm .. yayın mantıı nedir ? Serverınız uzerinemi kurdunuz Shoutcastı ? nası sıteden yayın yapabılıo erkes.. 2 - Patide müzik üzerine sen nası konusuon.. Wave outputtanmı verıon sesı ? bilgisayarından cıkan tum sesı vermezmi bu yayına ?? Selamlar.. Nora jonas calıcaksan "Ella Fitzgerald and Louis Armstrong - A Woman Is a Sometime Thing" de vardır belki kıyıda köşede sende.. listende gözükmeyen kuytularda ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ellayla louis calicaksan dream a little dream of me de cal bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Norah Jones - The Long Way Home de olabilir aslında bu araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sizin kayit guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Norah Jonas güzeldir.. ne olduu onemli deil :) sağol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 önce şeane grup yeyeyezin orta karar 2009 albümü it's blitz'i çalıyom. sonra hororlar adlı şeane grubun benim de daha doğru dürüst dinlemediğim 2009 albümünü çalıcam. böyle de güncel bi dinoyum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 öfff iki albüm de çirkin, ikisi de hayal kırıklığı. kapattım sinirlenip, dinleyenlerden özür diliyom netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 yeyeyez iyiydi de hororor biraz baydı evet :p yine de ses oldu değişiklik oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ne kadar kötüymüş parçalar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 anacım yeyeyezde de 2, taş çatlasa 3 iyi parça var. her yaptıklarına bayılmışlığım olan bi grup, çok mutsuzum. hororlara ise resmen küstüm. o ne kadar muhteşem bir ilk albümdü, o ne kadar harika bir çıkıştı, o ne taze bir nefesti. bu mu gelecekti sonrasında? üzgün olmuş lan herifler. allah bildii gibi yapsın, ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 gerçi yeyeyezin son üç parçasına filan yetiştim ben de, bilmiyom ondan öncekileri. ama baya değişikti zaten öteki albümlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Son şarkıda 2'den 5'e çıkan dinleyicilerime teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bu da son şarkımızın klibi. http://www.youtube.com/watch?v=BjFHA3bpCs8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bi yapmaya karar verdim, bir şarkı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=CUNQyOAH_Sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fıfıfıfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi kim o Günther'le dinlemeye başlayıp inatla kapatmayan dingil? Vallahi bişey yapmicam, çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ARKADAŞIM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 finish him!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 hıı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Olm böyle yayın dinlenir mi? Nasıl adamlarsınız lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ON0iqz4ento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar