tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Heroic Dummy de 30 saniye içersinde kaç dps yaptığınızı yazarmısınız class vs.. bilgisi ile birlikte... Sadece kendi bufflarınız ile... Class : Retri Paladin Buff : BoM , Retri Aura Ap : 4464 hit: 256 Crit: %33 Expertise:12 Dps:3130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Elemental shaman 2270sp 22,70 crit 270 hit buff: Totem of wrath, wrath of air totem 3233 dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 niye 30 saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 iyide 30 saniye sacma bi sayi yane mana bitene kadar sustained dps onemli bence cunku bazi clasalrin acilis vuruslari cok dps uretiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Valla ilk 30 saniye DPS yapmıyorum prensip olarak ben :) Affliction hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 eet gerçek değer 3-4 dk da ortaya çıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evet ilk 30 saniyede en yüksek dps e cıkıldığı için maksimumunu görmek için 30 saniye dedim cooldownlarınızı vs kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 30 sn dps i yalan hic bise proclamamısken dps yapmam ben =)) gargoyle ımı bile acmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 1dk denedim... 2800 2900 arasında bir dps e düştü... ilk 30 saniyede 3100 cıvarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bence once retrilerle karsılastırmalısın dps ini. ondan sora dier class lar ile daha yararlı bir sonuca ulasırsın diye dusunuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 apple said: bence once retrilerle karsılastırmalısın dps ini. ondan sora dier class lar ile daha yararlı bir sonuca ulasırsın diye dusunuorum. yok amacım retrı ıle karsılastırmak degıl her class ne kadar yapabılıyor onu gormek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bi deniyim dicem 30 saniye ama zaten benim dotları atıp SB atmaya baslamam 10 saniye suruyor ki esas DPSim ondan sonra basliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kanat acip daliyor sonra iyi dps yaptim :p 2 dk da olcun ben tirt ret gearimla 2500 u anca gordum calismalar suruyor :( (dummy kasarken olen retridin arkadaslara allahtan rahmet guildlerine ise sabir diliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Absolut said: Bi deniyim dicem 30 saniye ama zaten benim dotları atıp SB atmaya baslamam 10 saniye suruyor ki esas DPSim ondan sonra basliyor :P onları ac ondan sonra vur :P yaw tamam 1 dk yapalım olsun bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Viktor said: kanat acip daliyor sonra iyi dps yaptim :p 2 dk da olcun ben tirt ret gearimla 2500 u anca gordum calismalar suruyor :( (dummy kasarken olen retridin arkadaslara allahtan rahmet guildlerine ise sabir diliyorum) Kanatları niye vermişler bize :) Allah kanat vermiş açıcam tabi... diyorum işte tüm cooldownlarınızı kullanarak hadı 30 saniye az geldi 1 dk da ne vuruyorsunuz... Hammer of Wrath atmıyorum yalnız o kadar da degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Drain Soul kullanarak malum %25in altında HPsi oldugundan 2980dps SB kullanarak 2300 DPS %25in altında ise hedef Drain Soulun acaip farkı oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 shamanlar bloodlust açıp 5k görür yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 boss fightlar 30 saniyeye kadar mı düştü be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 30 sn diil ama ortalama oom olanakadar dps self buffed 3.5k 2100 sp 23 crit 400 haste %9 hit tenk you (son deneme sorası sp 2200 haste 520 hit %10 oldu o halde denemedim daha ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Warlock affliction postuna yolladım bu ssi. CoE li %1 heroic dummy ye, süresini tam hatırlamıyorum ama 570k vurmuşum, ortalama 100sn ediyor... Edit statlar: Spell power: 3040 Spell hit: 295 Spell haste: 377 Spell crit: %16.35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hit'i shadow Priye bağlı bir mage olarak sanmıyorum ki tek başıma pek birşey yapabileyim heroic dummyde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Resto-Elem(ulduar itemleri t8 leg falan var elem gearda xD) gearla 3.2k dps yaptım oom olana kadar, heroism de açtım arada. Fena değil demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 MAna bitene kadar Drain Soul kullandıgfımda 3950 civarı bi DPS çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mananın bitmemesi lazım, Life Tap glyph ini doğru kullanınca hep daha fazla DPS yaparsın hemde mana'n bitmeyeceği için sürekli bir dps yaparsın. Absolut said: MAna bitene kadar Drain Soul kullandıgfımda 3950 civarı bi DPS çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 oom olana kadar 3800 dps 5k ap 38 crit hit capped Hunter. edik: Kill shot yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar