Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroic Dummy 'de 30 saniyede Kaç Dps?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heroic Dummy de 30 saniye içersinde kaç dps yaptığınızı yazarmısınız class vs.. bilgisi ile birlikte... Sadece kendi bufflarınız ile...

Class : Retri Paladin
Buff : BoM , Retri Aura
Ap : 4464
hit: 256
Crit: %33
Expertise:12

Dps:3130
Mesaj tarihi:
evet ilk 30 saniyede en yüksek dps e cıkıldığı için maksimumunu görmek için 30 saniye dedim cooldownlarınızı vs kullanarak.
Mesaj tarihi:
apple said:
bence once retrilerle karsılastırmalısın dps ini. ondan sora dier class lar ile daha yararlı bir sonuca ulasırsın diye dusunuorum.

yok amacım retrı ıle karsılastırmak degıl her class ne kadar yapabılıyor onu gormek..
Mesaj tarihi:
kanat acip daliyor sonra iyi dps yaptim :p

2 dk da olcun
ben tirt ret gearimla 2500 u anca gordum
calismalar suruyor :(

(dummy kasarken olen retridin arkadaslara allahtan rahmet guildlerine ise sabir diliyorum)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bi deniyim dicem 30 saniye ama zaten benim dotları atıp SB atmaya baslamam 10 saniye suruyor ki esas DPSim ondan sonra basliyor :P

onları ac ondan sonra vur :P

yaw tamam 1 dk yapalım olsun bitsin..
Mesaj tarihi:
Viktor said:
kanat acip daliyor sonra iyi dps yaptim :p

2 dk da olcun
ben tirt ret gearimla 2500 u anca gordum
calismalar suruyor :(

(dummy kasarken olen retridin arkadaslara allahtan rahmet guildlerine ise sabir diliyorum)

Kanatları niye vermişler bize :) Allah kanat vermiş açıcam tabi... diyorum işte tüm cooldownlarınızı kullanarak hadı 30 saniye az geldi 1 dk da ne vuruyorsunuz...

Hammer of Wrath atmıyorum yalnız o kadar da degil..
Mesaj tarihi:

Warlock affliction postuna yolladım bu ssi.
CoE li %1 heroic dummy ye, süresini tam hatırlamıyorum ama 570k vurmuşum, ortalama 100sn ediyor...

Edit statlar:

Spell power: 3040
Spell hit: 295
Spell haste: 377
Spell crit: %16.35

Mesaj tarihi:
Mananın bitmemesi lazım, Life Tap glyph ini doğru kullanınca hep daha fazla DPS yaparsın hemde mana'n bitmeyeceği için sürekli bir dps yaparsın.

Absolut said:
MAna bitene kadar Drain Soul kullandıgfımda 3950 civarı bi DPS çıktı.
  • Yeni Oluştur...