Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet belkide gerçekten son kitabı http://www.wizards.com/default.asp?x=products/frnovel/177590000[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 zannetmiyorum... neydi bi ata sözü vardı, sit veren inek kesilmez mi öle bişi... yoksa yumurtalayn tavuk mu keislmiyodu ayrıca sanırım bunlardan sonra war of the spider queen geliyo... okumadıgım icin iceriğini bilmiyorum ama sanırım yine drizzt serisi... bu hunter blades trilogynin 3. kitabı olarak cıkmıs...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 23 Mayıs 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 war of the spider queen -allahtan- drizzt serisi diil...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 war of spider queen 5 kitap tekmiili birden drizztle alakalı değil ama drowlar arasında geçiyor gene. konusu falan gayet güzel ilk kitabını alıp biraz okumuştum kalanıda yazın alırım okurum. october diyor zaten baya bi var, tabi belli olmaz drizzt e nolacağı, kitabı okumak lazım nasıl biticek konusu bakalım. ama sanmam drizzt gibi bir karakteri küt diye bitirmezler, hem elf olması büyük avantaj zaten uzuuun yaşıo çünkü, isterlerse ara verip fr nin ileri bir tarihinde devam edebilir drizzt hikayeleri, (bizim dünya takvimde 5 ay = fr takviminde 2 ay) salvatore zaten aynı anda 2-3 kitap çıkarıp 1-2 de çizgiroman çıkarıp üstüne yeni kitap yazabilen bir adam. büyük ihtimal yeni serisi kabataslak hazırdır bile :) çıkarsın alırız sorun değil daha 140 tane kitabım var alacak zaten.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Norak, 23 Mayıs 2004 17:39 tarihinde demiş ki: war of spider queen 5 kitap tekmiili birden drizztle alakalı değil 5 degil, 6 :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Huma- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 arkadaslar ben kara elf 3 lemesini bitirdim simdi buz yeli var israda buz yeli guzel dimi sarar yani dimi ilk seri kadar sunlarinda bitiriyim yazdiklarina basliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bu drizztle ilgili kaç kitap cikti bi isimlerini yazsaniza ya kafam karisti (:[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 şimdilik toplam 17 kitabı var Drizzt'in toplam 5 seride: - The Dark Elf Trilogy (3 kitap) - The Icewind Dale Trilogy (3) - Legacy of the Drow (4) - Paths of Darkness (4) - The Hunter's Blade Trilogy (3)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konular birbirini takip etmiyor sanirim seriler arasInda degil mi? Yok yok etmiyordur... Güzel mi peki? Oyle beyenmeden almamak lazim onerileriniz ne :)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konular bağlantılı, yani seriler arasında da bağlantı var eski kitaplardan alıntılar kullanıyor adam çoğunlula. Artemis, jarlaxle kimdir bilmeden bi anda karşına çıkmasınlar sonra. sonuncudan başlama yani okumaya önceki kitaplardan alcağın zevkin içine etmesin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 24 Mayıs 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 The Dark Elf Trilogy serisini okumustum zaten (: Gerisi baglantili demek hmm hadi bakalim :D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 İnşallah en yakın zamanda olur..Tadında bırakmak lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 kitapların hepsi birbiri ile bağlantılı ben 15 tanesini okudum baya da güzeldi[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 evet kitaplar aradarda gidiyo... işte ben bunu dl de goremedim, güzgülleri ejderhalarının sonuyla kışkarı ejderhaları nın başı arasında çok az baglantı kurabildim ve kaldıkları yerlerde deillerdi ve dlayısıyla aldım ve okumadım[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ejderha mızrağı kopuksa, drizzt daha bi kopuk.. ya 6 yıl atlandı direk hikayelerden birinde.. bir de "drizztler bitmez vatan bölünmez"[signature][hline]Half-Dwarf Werewolf Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Kensai/Ranger/Barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 :P abi 6 yıldada bişi oldugu yok ama anlatıyoda zaten geldik katıldık diye hemen basşta... ben dl yi aldımokuyamadım bilmemne dağı dedi dilan... ya benim pek hosuma gitmedi DL acıkcası sırf fizban icin okuyodum,o da guya öldüşimdi tekrar cıkıncaya kadar 137231 saat gecer... siz tolkienden şaşmayın, adam kasmış mis gibi yazmış szie siz gidionuz başka şelere... -çekirge! say bakiyim tolkien in okudugun kitaplarını![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 6 yılda bişi olduğu yoksa, bahsettiğin iki kitap arasında da bişi olduğu yok, yazar bilerek atlamış :)[signature][hline]Half-Dwarf Werewolf Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Kensai/Ranger/Barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 iyide abiciem ben ikisinide okudum dl yi daha kopuk buldum... kadın daha ikinci kitaptan nerlere gitmiş bilerek tabiki de... ama fr dekinde o 6 yılda bunlar anca şehre gidip deudermonta katılıyolar yani önemli bişi yok, aslında hiçzaman geçirmeden de yapabilrdi salvatore ama catti brie yi olgunlaştırmış heralde ne biliyim... Ps: bu arada sınıftakiler keti-bri yi direk türkçe okunuşuyla okuyolar: cat-tı bre diye, şimdi aklımda geldi.. LoL[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wessago_W Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Para Para daha ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Drizzt in en iyi kitabı = Homeland diğer hiçbir kitaptan bunun kadar zewk almadım(Drizzt kitapları içinden tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 winterwolf +1[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bence siege of darkness en iyi kitaptı drow desen var, ekşın desen var[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 drizzt kessin biz okuyalım[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 son kitap son 20-30 sayfa hariç gerçekten güzel olmuş.ama son sayfalar gerçekten biraz saçmalanmış ama üstteki gibi 'drizzt kessin biz okuyalım' :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar