Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

drizztin son kitabı

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

zannetmiyorum... neydi bi ata sözü vardı, sit veren inek kesilmez mi öle bişi... yoksa yumurtalayn tavuk mu keislmiyodu

ayrıca sanırım bunlardan sonra war of the spider queen geliyo... okumadıgım icin iceriğini bilmiyorum ama sanırım yine drizzt serisi... bu hunter blades trilogynin 3. kitabı olarak cıkmıs...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni

[Bu mesaj Batilc tarafından 23 Mayıs 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

war of spider queen 5 kitap tekmiili birden drizztle alakalı değil ama drowlar arasında geçiyor gene. konusu falan gayet güzel ilk kitabını alıp biraz okumuştum kalanıda yazın alırım okurum.

october diyor zaten baya bi var, tabi belli olmaz drizzt e nolacağı, kitabı okumak lazım nasıl biticek konusu bakalım. ama sanmam drizzt gibi bir karakteri küt diye bitirmezler, hem elf olması büyük avantaj zaten uzuuun yaşıo çünkü, isterlerse ara verip fr nin ileri bir tarihinde devam edebilir drizzt hikayeleri, (bizim dünya takvimde 5 ay = fr takviminde 2 ay)

salvatore zaten aynı anda 2-3 kitap çıkarıp 1-2 de çizgiroman çıkarıp üstüne yeni kitap yazabilen bir adam. büyük ihtimal yeni serisi kabataslak hazırdır bile :) çıkarsın alırız sorun değil daha 140 tane kitabım var alacak zaten.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

şimdilik toplam 17 kitabı var Drizzt'in toplam 5 seride:

- The Dark Elf Trilogy (3 kitap)
- The Icewind Dale Trilogy (3)
- Legacy of the Drow (4)
- Paths of Darkness (4)
- The Hunter's Blade Trilogy (3)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Konular bağlantılı, yani seriler arasında da bağlantı var eski kitaplardan alıntılar kullanıyor adam çoğunlula. Artemis, jarlaxle kimdir bilmeden bi anda karşına çıkmasınlar sonra. sonuncudan başlama yani okumaya önceki kitaplardan alcağın zevkin içine etmesin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]

[Bu mesaj Dariel tarafından 24 Mayıs 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet kitaplar aradarda gidiyo... işte ben bunu dl de goremedim, güzgülleri ejderhalarının sonuyla kışkarı ejderhaları nın başı arasında çok az baglantı kurabildim ve kaldıkları yerlerde deillerdi ve dlayısıyla aldım ve okumadım[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

:P abi 6 yıldada bişi oldugu yok ama anlatıyoda zaten geldik katıldık diye hemen basşta... ben dl yi aldımokuyamadım bilmemne dağı dedi dilan... ya benim pek hosuma gitmedi DL acıkcası sırf fizban icin okuyodum,o da guya öldüşimdi tekrar cıkıncaya kadar 137231 saat gecer... siz tolkienden şaşmayın, adam kasmış mis gibi yazmış szie siz gidionuz başka şelere...

-çekirge! say bakiyim tolkien in okudugun kitaplarını![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

iyide abiciem ben ikisinide okudum dl yi daha kopuk buldum... kadın daha ikinci kitaptan nerlere gitmiş bilerek tabiki de... ama fr dekinde o 6 yılda bunlar anca şehre gidip deudermonta katılıyolar yani önemli bişi yok, aslında hiçzaman geçirmeden de yapabilrdi salvatore ama catti brie yi olgunlaştırmış heralde ne biliyim...

Ps: bu arada sınıftakiler keti-bri yi direk türkçe okunuşuyla okuyolar: cat-tı bre diye, şimdi aklımda geldi.. LoL[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

bence siege of darkness en iyi kitaptı

drow desen var, ekşın desen var[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...