b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 aslında iki taraf da zaman zaman daha iyi oluo. sithleri kuran ilk dark jedi'lar bana göre gayet iyiler çünkü normal jedi düzeninin sıkılığından kaotik bir yapıya geçmeye çalışıyorlar. bundan sonra jedi çok daha sıkı ve kanunsal bir gruba dönüşüyor ki iyice boku çıkıyor.sevgi,sevişme,seks :) gibi şeyler yasaklanıyor mesela.aslında seks yasak değil sanırım (yuppie) evlenmek,bağlanmak yasak. neyse devam edelim ilerleyen tarihlere bakarsak sithlerin hakkatten sikko bi hale girdiğini görüoz.ciddi ciddi "kötü" oluolar.çünkü tam da jedi'ları yok etmek üzereyken birbirlerini sithiolar ki bundan sonra master-apprentice düzeni kuruluo. sonracığıma efendim jedi'cıklar sithler yok oldu zannediolar.bu da 1000 sene sürüo.bu 1000 sene + empire'ın yok olma süresi kadar, 2 taraf da bana göre bombok.jedi'lar kör,saçma sapan iğrenç bi düzene giriolar.sithler de zaten "kötü". aradan biri çıkıverior -qui gon jinn- işte qui gon babadır her zaman istediğimiz şeyi yapmak isteyen.ve 3'ten sonra obi-wan'ın eğitimini "tamamlayarak" luke'un da bir nebze yeni jedi düzenini kurmasını sağlıo.-üzgünüm master yoda ama yanıldın :(-ve hep istediğimiz oluo yani bana göre aslında en başta dark jedi'ların istediği bir nebze sağlanıor daha kaotik bir yapı çıkıor. yani efendim 2 taraf da zaman zaman kendilerine göre haklı-haksız, iyi-kötü, dallama-süpper oluor. ama her zaman qui gon-obi wan-luke-katarn (new jedi order) yönetir. evet kısaca sw tarihi okudunuz.yanıldığımız yer varsa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yasak değildi galiba. anakin daha iyiyken evlenmiş hatta çocuk bile yapmıştı. force ile yapamicağına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sith güzeldir. elinizden şimşekler çıkar uçurursunuz adamları kahkalar atarsınız. biri sizi gıcık ettikten sonra adamı yakaladığınızda zevkini çıkara çıkara kellesini uçurursunuz. siyah giyinirsiniz ondan sonra karizmadır hani siyah renk. hırıltılı fln konuşursunuz dark side of the force is a path way fln dersiniz^^ iyidir sithler ya. ahh bir de birbirleriyle kapışmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 soulberry said: yasak değildi galiba. anakin daha iyiyken evlenmiş hatta çocuk bile yapmıştı. force ile yapamicağına göre. yasaktı.saklıyorlardı evlendiklerini de, çocuğu da.obi-wan anlıyordu anakin temple'ı dağıttıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 çocuğu değilde anakin'in padme ile ilişkisini clone savaşları sırasında fark ediyordu galiba obi-wan,genişletilmiş evrende öyle bir geyikler vardı. Obi-Wan olan biten herşeyin hemen hemen farkında zaten hikayede,bir tek işte kötü sonu fark edemiyor yazık oluyor adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Lord Sith Anakin'e verdiği ölümsüzlük sözü, hani Padmê'yi ölümden kurtaracak olan, Obi-Wan Kenobi'nin force ile bir olması olayıydı değil mi ? Bir de Anakin armutu biraz daha kullansaydı force'u Padme'yi öldürenin kendisi olduğunu görürdü diye düşünüyorum ama işte force'a inanmak lazım vardır bi bildiği :P Anakin Padme'yi öldürmeseydi Sidious'un yanına katılmayacaktı :P Neyse fazla çeliştim kendimle. Ben Sithlerinde Jedilerinde aptal olduklarına inanıyorum abi. Evlenmiyecekmişsin, bağlanmayacakmışsın bla bla sdfsd Jedi tarafı tam faşo zaten. Barış yapmayı düşünmemişlermi hiç :p Gerçi bu yaşta izledim Star Wars'ı, 2.kez bitirdikten sonra seriyi daha verimli düşünebileceğim senaryo hakkında hehea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Anakin'in Dark Side'a geçmesinin sebebi Padme'nin ölümü değil,zayıf olması ve gerekli eğitimi çok geç almış olması Jedi eğitimine girecekler daha bebekken toplanıyor,aileleriyle hiç tanıştırılmıyor vs. direk bizdeki Tımar sistemi işte diyeyim,duygudan yoksun yetiştiriliyor yani ki duyguları yüzünden güce yenik düşmesinler. Anakin geç eğitime alındığı için kaybediyor asdf hatta yoda karşı çıkıyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hmm Jedi.. Hmm.. Mace abim..Obi dayim.. analkin.. Saygi..Ustam.. Senin Son Sith oldugunu biliyoz,butun konsey ve 1000 jedi gelmek yerine dordumuz geldik.. Hmm Sith Ommm... Fantastik uclu.. Analkin'e iyi gelmis dark side lokumu.. For the Emperor..ohh wait!? Kazanan.. Tadaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hayden cristianseni gördüğüm yerde ümüğünü sıkacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 darth vader aslında bildiğin kocakafa ya..ama yerse yüzüne söyle.. bu arada kit fisto ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yok darth vader la bi alıp veremediğim yok. natalie portmanla olan ilişkisi yüzünden direk kendisine girecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 farklı bakış açısına sahip olanlar "kötü" ilan edilirler, ister ismi jedi olsun siter sith olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 star wars izlemedim ama sith den elektrik aldım.onu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 BEYLER STAR WARS İZLEMEDİM DEDİ. DÖVELİM Mİ HA DÖVELİM Mİ? HADİ DÖVELİM fsdfsffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 farkli bakis acisi galaksinin agzina sicip, onune geleni oldurup, gezegen patlatmaksa evet kotuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bırak o zaten kendi kendini ekarte etmiş sdsfdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ahahahha kavga çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yapmayın etmeyin arkadaşlar altı üstü bir film.... .. .... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 1 degil lan 6 film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lafn gelişi işte ya. ayrıca fanboys diye bi film varya. orda bi star wars filmi geyiği daa dönüyo. gerçek mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 fede said: yapmayın etmeyin arkadaşlar altı üstü bir film.... .. .... . film deil sadece... din o din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Yoda said: Size matters not, ... Look at me. Judge me by size, do you? ve o yüzdendir ki, do not underestimate the power of the Jedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 eaheahöeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Yoda is the man! o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar