Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars anket serisi 1 : Sith vs Jedi

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

aslında iki taraf da zaman zaman daha iyi oluo.

sithleri kuran ilk dark jedi'lar bana göre gayet iyiler çünkü normal jedi düzeninin sıkılığından kaotik bir yapıya geçmeye çalışıyorlar.

bundan sonra jedi çok daha sıkı ve kanunsal bir gruba dönüşüyor ki iyice boku çıkıyor.sevgi,sevişme,seks :) gibi şeyler yasaklanıyor mesela.aslında seks yasak değil sanırım (yuppie) evlenmek,bağlanmak yasak.

neyse devam edelim ilerleyen tarihlere bakarsak sithlerin hakkatten sikko bi hale girdiğini görüoz.ciddi ciddi "kötü" oluolar.çünkü tam da jedi'ları yok etmek üzereyken birbirlerini sithiolar ki bundan sonra master-apprentice düzeni kuruluo.

sonracığıma efendim jedi'cıklar sithler yok oldu zannediolar.bu da 1000 sene sürüo.bu 1000 sene + empire'ın yok olma süresi kadar, 2 taraf da bana göre bombok.jedi'lar kör,saçma sapan iğrenç bi düzene giriolar.sithler de zaten "kötü".

aradan biri çıkıverior -qui gon jinn- işte qui gon babadır her zaman istediğimiz şeyi yapmak isteyen.ve 3'ten sonra obi-wan'ın eğitimini "tamamlayarak" luke'un da bir nebze yeni jedi düzenini kurmasını sağlıo.-üzgünüm master yoda ama yanıldın :(-ve hep istediğimiz oluo yani bana göre aslında en başta dark jedi'ların istediği bir nebze sağlanıor daha kaotik bir yapı çıkıor.

yani efendim 2 taraf da zaman zaman kendilerine göre haklı-haksız, iyi-kötü, dallama-süpper oluor.
ama her zaman qui gon-obi wan-luke-katarn (new jedi order) yönetir.

evet kısaca sw tarihi okudunuz.yanıldığımız yer varsa affola.
Sosyal ağlarda paylaş

sith güzeldir. elinizden şimşekler çıkar uçurursunuz adamları kahkalar atarsınız. biri sizi gıcık ettikten sonra adamı yakaladığınızda zevkini çıkara çıkara kellesini uçurursunuz. siyah giyinirsiniz ondan sonra karizmadır hani siyah renk. hırıltılı fln konuşursunuz dark side of the force is a path way fln dersiniz^^ iyidir sithler ya. ahh bir de birbirleriyle kapışmasalar
Sosyal ağlarda paylaş

Lord Sith Anakin'e verdiği ölümsüzlük sözü, hani Padmê'yi ölümden kurtaracak olan, Obi-Wan Kenobi'nin force ile bir olması olayıydı değil mi ?
Bir de Anakin armutu biraz daha kullansaydı force'u Padme'yi öldürenin kendisi olduğunu görürdü diye düşünüyorum ama işte force'a inanmak lazım vardır bi bildiği :P
Anakin Padme'yi öldürmeseydi Sidious'un yanına katılmayacaktı :P Neyse fazla çeliştim kendimle.

Ben Sithlerinde Jedilerinde aptal olduklarına inanıyorum abi.
Evlenmiyecekmişsin, bağlanmayacakmışsın bla bla sdfsd
Jedi tarafı tam faşo zaten.
Barış yapmayı düşünmemişlermi hiç :p
Gerçi bu yaşta izledim Star Wars'ı, 2.kez bitirdikten sonra seriyi daha verimli düşünebileceğim senaryo hakkında hehea.
Sosyal ağlarda paylaş

Anakin'in Dark Side'a geçmesinin sebebi Padme'nin ölümü değil,zayıf olması ve gerekli eğitimi çok geç almış olması

Jedi eğitimine girecekler daha bebekken toplanıyor,aileleriyle hiç tanıştırılmıyor vs. direk bizdeki Tımar sistemi işte diyeyim,duygudan yoksun yetiştiriliyor yani ki duyguları yüzünden güce yenik düşmesinler.

Anakin geç eğitime alındığı için kaybediyor asdf

hatta yoda karşı çıkıyordu vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...