PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mevcudu 32ye tamamlamak için saldırıya geçti. Doktor düzgün çıktıklarını sadece beklemem gerektiğini söyledi. Ama dayanılacak gibi bir ağrı değil ölüyorum lan parçalaya parçalaya çıkıyorlar. Apranax fort işe yaramadı, önerisi olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 rakı iç. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 içimden geçmedi değil ama tadından kokusundan nefret ederim, kusarım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 mezesiz gitmez tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yok mezeli mezesiz farketmiyor, onlar sadece midemin daha az bulanmasını sağlıyor sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 majezik alabilirsin ağrı kesici olrk bşkada yapacak pek bişi yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cataflam nasıl yazıldıgını bılmıyorm senı kurtarıcak teş sey =) edit mide problemın varsa fazla abanma bıraz ağır ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 apranax fort etki etmedi diyo abi adam, onun bi ustu vicodin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çarşamba sol alttakini çektiriyorum şans dileyin sdf diğerleri normalmiş allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bol uyku umarım kolay patlar damakların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 off iyi şanslar çok kötü çektirmek korkuyla bekliyorum çektiriceğim günü bi de rakı içemiyosan başka bişey iç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 apranax falan alma.insanın bünyeyi bozuo.ağrı falanda geçirdiği yok :) ben tatlı yiodum.enteresan bi şekilde geçiodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çektirmez olaydım. tarifi güç dayanması daha güç acılar ve ağrılar içerisindeyim. bağırarak koşmak ağzımı deşmek istiyorum. etol lanet hadi etkini göster. ağlıycam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bende cok cektim. Bioment(1000) + Majezik birşeyin kalmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 2-3gun corba vs icicen pru..sonra devam aynen..gecmis olsun. eger yandan baskı yapıyorsa oburlerinin de alınması lazim.simdiden dikkatini sundureyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 abi boğazım şişti bi de nedir bu kara bahtım lan benim ahaha ama baya gelişme var yavaş da olsa her şeyi yiyebiliyorum artık sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Çak morfini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 majezik iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Hiç okumadım ama direk yardırayım disinol diye bisi var olm ondan al herseyi unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 biliyorum dişinolü de geçti artık çektirdim gfdh şişti ama yav çenem niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar