Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Numberten aslansın gaplansın:D Yalnız sendende bir makale bekleriz, püf noktalar, tecrübeler filan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Ben su enkazsin hareketine basladim. 4 gundeyim. Bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 enkazsin hareketinin icinde kosu var ve es gecmemek gerekiyor, kosu icin uygun yer yoksa ip atlanabilir ya da nabzi yukseltecek denk hareket eklenebilir zaman araligi kisa (mesela 20sn tam efor, 20sn dinlenme seklinde 40snlik 8 set, setler arasinda beklemeden) programda hemen hemen her hareket nabzi tavan yapabilir, bu sekilde 8 setlik 3 ayri hareket eklenebilir. Hareket cesitleri seksi hatun linkinde bol. Daha ayrinti icin "tabata" "hiit" "crossfit" diye arayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Enkazsın olayını okuyorum, adam beni anlatmış. Dilide muhteşem olmada da, gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi ben buga girdim yardım edin. 62kg kaldım(boy 1.83), anoreksik oldum resmen. hayvan gibi ne bulduysam yiyorum (rahat 3000-4000 kalori yiyorumdur bi günde) ama kilo alamıyorum bi türlü, öyle çok hareket ettiğim de söylenemez. napıcam lan, metabolizmem fastforwarda aldı kendini =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 kas yapıcı aktivitelere giriş. onlar zaten sana daha çok yedirir faydalı kilo alırsın. yoksa POMMES FRITES yiyerek kilo alacağına hiç alma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pomfritle almamak daha iyi tabi de öyle böyle değil çok aktifsin demek ki 3000 4000 le de kilo almıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 3000 4000 yemiyor bence. YANLIŞ HESAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 günde 6 öğün falan ağzıma dolana kadar yiyorum bildiğin. ne bulursam. patlıcam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 uyku duzeni lazim sana pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bir de bol bol sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 prudent abi hayatının bi evresinde mutlaka metabolizmanın yavaşladığı bir an gelecek. dua et o zaman da böyle yemiyor ol, yoksa can simitlerini beline geçirmeye başlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahaha neyse spor falan yapayım bari sonra bi anda 1000 kilo olmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hah bende bu konuyu arıyordum evet başlamam lazım. Akcigerler dolayısı ile muai thai bırakınca baya bir heybetleştim. Akcigerler hala nanay ama gelecek aya başlamak istiyorum (feci özeldim lan). Neyse maltepeye yakın yerlerde olan adam bulupta sabahları yürüsek - koşsak. Yemeyide düzenleyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 2 yıl ıcınde 30 35 kılo gıbı bısey aldım son zamanlarda ara ara kendı basıma rejım yapmaya calısıyordum zayıflayamadım annemlerın zoruyla dıetısyene gıttım baya bısey yedırıyor ama hanı yemek yemeyı saglıklı hale getırdı oyle aç kalmıyorum hıc 117.5 dum basladıgımda dun tartıldım daha 3 hafta dolmadı 113 geldım bıde adam ne sevıyorsan onu verıyor diet için azcık pahalı dıetısyen ama baya onerırım adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar