Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sansasyonel, Bestseller Listelerinden İnmeyen Zayıflama Tutoş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enkazsin hareketinin icinde kosu var ve es gecmemek gerekiyor, kosu icin uygun yer yoksa ip atlanabilir ya da nabzi yukseltecek denk hareket eklenebilir

zaman araligi kisa (mesela 20sn tam efor, 20sn dinlenme seklinde 40snlik 8 set, setler arasinda beklemeden) programda hemen hemen her hareket nabzi tavan yapabilir, bu sekilde 8 setlik 3 ayri hareket eklenebilir. Hareket cesitleri seksi hatun linkinde bol. Daha ayrinti icin "tabata" "hiit" "crossfit" diye arayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
abi ben buga girdim yardım edin. 62kg kaldım(boy 1.83), anoreksik oldum resmen. hayvan gibi ne bulduysam yiyorum (rahat 3000-4000 kalori yiyorumdur bi günde) ama kilo alamıyorum bi türlü, öyle çok hareket ettiğim de söylenemez. napıcam lan, metabolizmem fastforwarda aldı kendini =(
Mesaj tarihi:
prudent

abi hayatının bi evresinde mutlaka metabolizmanın yavaşladığı bir an gelecek. dua et o zaman da böyle yemiyor ol, yoksa can simitlerini beline geçirmeye başlarsın :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hah bende bu konuyu arıyordum
evet başlamam lazım. Akcigerler dolayısı ile muai thai bırakınca baya bir heybetleştim. Akcigerler hala nanay ama gelecek aya başlamak istiyorum (feci özeldim lan). Neyse maltepeye yakın yerlerde olan adam bulupta sabahları yürüsek - koşsak. Yemeyide düzenleyem.
Mesaj tarihi:
2 yıl ıcınde 30 35 kılo gıbı bısey aldım

son zamanlarda ara ara kendı basıma rejım yapmaya calısıyordum zayıflayamadım

annemlerın zoruyla dıetısyene gıttım

baya bısey yedırıyor ama hanı yemek yemeyı saglıklı hale getırdı oyle aç kalmıyorum hıc

117.5 dum basladıgımda

dun tartıldım daha 3 hafta dolmadı 113 geldım

bıde adam ne sevıyorsan onu verıyor diet için

azcık pahalı dıetısyen ama baya onerırım adamı
  • Yeni Oluştur...