throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Yag oranini baya bi dusurmussun iyi olmus. Kilonu korumak zor degil beslenme tarzini degistirdikten sonra. Omur boyu diyette kalmaya gerek yok. Diyetten sonra verdigi kilolari geri alan insanlar zayifladim istedigim kiloya indim bitti deyip yine eski sagliksiz/bol kalorili beslenme aliskanligina geri donen insanlar. Tabi spor her zaman yararina olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben de BİLMEMKAÇINCI defa yeniden giriştim, spor + diyet şeklinde. ama güzel şeyler de yiyorum, arada hile yapıyorum falan. spor yaparsanız çok da dert değil, bir de üst üste hile yapmayacaksınız dengeleyeceksiniz. başlangıç 105 ilk hafta 102.6 ikinci hafta 101.3 üçüncü hafta 100.x olmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Başlangıç kilom 90,1 1. hafta sonunda 88,3 2. hafta sonunda 87,3 Çoğu da yağdan gitmiş. Sorun kilo değil de eşşşşşşşşşşşek kadar yağlıymışım kardeşim ya. 22% yaş 19 kiloyla ebenin nikahı alisami. Bakalım yavaş yavaş veriyoruz. Hedef 79,99999999999999y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Haftada 3 kilo.. Olum orucu mu yapiyorsun? Cok hizli kilo veriyorsunuz. dikkat(td) Diyetisyen degilim ama bircok kisinin yaptigi hatalari yapiyorsunuz. Devamli ayni hatalari yaptiginiz icin (hile de dahil) BİLMEMKAÇINCI defa yeniden diyete basliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 selam yaptığın diyeti öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 2 ay buzdolabı olmayan bir evde yaşadıktan sonra bir hayli süzülmüştüm bu da hoşuma gidiyordu. Yılbaşında evi değiştirdim abur cubur havalarda uçuyor şimdilerde. Dün kız arkadaşım annesine tartı almış bir tartılayım dedim 99kg çıktım :( Çarşamba günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum. Haftada 3 kez 2'şer saatlik muay thai antrenmanım var diger günler de yürüme vs. gibi kalori yakıp maksimum 4 ay içinde yağ oranımı normale indirmem gerekiyor. Boy 1.87 ve ömür boyu sporla içli dışlı oldugumdan dışardan gayet atletik gösteriyorum bu yüzden insanlar bana diyetimde destek değil köstek oluyorlar :( Bu aralar zayıflama ile ilgili sitelerde çok dolaşıyorum linklerini vereyim belki işinize yarar. http://www.articlesbase.com/weight-loss-articles/12-tips-for-faster-metabolism-and-weight-loss-561283.html http://championmuaythai.com/burncalculator.ivnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 throine said: Haftada 3 kilo.. Olum orucu mu yapiyorsun? Cok hizli kilo veriyorsunuz. dikkat(td) Diyetisyen degilim ama bircok kisinin yaptigi hatalari yapiyorsunuz. Devamli ayni hatalari yaptiginiz icin (hile de dahil) BİLMEMKAÇINCI defa yeniden diyete basliyorsunuz. haftada 3 kilo veren kim yahu, bir ayda 5 kg vermişim gayet dengeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 HIIT ya da TABATA programi takip eden var mi aranizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 6. haftadayım 84 oldum. Yağ oranı da insan sınırları içine girdi (18%) Az kaldı ama hayattan da soğudum azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 18% yag orani gayet iyi ki, devam devamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 17 martta diyetisyene gittim,dolu mide ve elbiselerle 99.5kg'dim. Dün antrenmandan önce tartıldığımda 92kg çıktı. 2 ay içinde 10 kilo daha vermeyi hedefliyorum. boy:187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 98 kiloyum hayırlısı. kaç hafta oldu unuttum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hala jojo olmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Super yazmissin. Ben de gecen gun 0.1 ton oldugumu farkettim ve artik baslayayim diyorum. Hayatimda ilk defa yapacagim icin biraz inanmak icin kendimi zorlamam gerekiyor. Bakalim nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 biz DOBİŞKOların genel ruh hali abi. üzerimizdeki ataleti atmazsak bizden bi cacık olmaz ileride:) bu arada "pati" diye title nası aldın, TORPİL Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 beyler ben sıfır beden oldum siz hala OHOOO. *gaz*. ama o kadar zayıfladım ki kaslarım falan eridi PAZIlarım eridi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hangi kaslarin eridi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 daniskası erimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Gold gaza getirici bir makale daha yazda, patiye rejim ruhu gelsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 önce ben bi kendim gazlanayım hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 before/after fotolar da olsun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 pascalnouman said: hangi kaslarin eridi ? olmayanlar abi. kollarım falan inceldi böyle fdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 iki blog sayfasi vereyim belki yardimci olur, gaza getirir Laf ebeligi fazla belki ama baslangic icin gunluk program takip edilebilir Dikkat seksi bayan var, ise yarayan hareketler yaninda bonus ve de duzenli bi program takip etmek istiyorsaniz yaniniza birini bulmaniz cok yardimci olur cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 numberten said: 17 martta diyetisyene gittim,dolu mide ve elbiselerle 99.5kg'dim. Dün antrenmandan önce tartıldığımda 92kg çıktı. 2 ay içinde 10 kilo daha vermeyi hedefliyorum. boy:187 87kg :) hedef 78 go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar