Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ben hala 84 kilodayım. Diete alışma dönemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abiler ben de bozdum, 180den 103'e indim 104'te frenledim. bir yaz kampı yapmayı planlıyorum ama yazıda da yazdığım gibi huylu huyundan vazgeçmiyor :) alışma dönemi, vücudun acıkınca eskisi kadar enerji beklemesi, sizin de gerekli gaza sahip olmamanız sonucu pes etmeniz dönemi. belli bi süre kilo veremeseniz de direnmeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Alışma dönemi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bende başlayabilirim hmm hmmm... başlayayim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 goldbären said: abiler ben de bozdum, 180den 103'e indim 104'te frenledim. bir yaz kampı yapmayı planlıyorum ama yazıda da yazdığım gibi huylu huyundan vazgeçmiyor :) alışma dönemi, vücudun acıkınca eskisi kadar enerji beklemesi, sizin de gerekli gaza sahip olmamanız sonucu pes etmeniz dönemi. belli bi süre kilo veremeseniz de direnmeniz gerek. 180 NE YUH, 108den 103 olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bende o kadar inmisin, simdi mi biraktin diycektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Alışma döneminde ben aklıma yemek gelince yada acıkınca.. bakıyorumki yemek yiecem .. attım kendimi dışarı yurudum. Fizksel aktivite yaptım.. Kendimi oyalayacak bişiler bulum , zihnimi meşgul edecek şeyler. Öyle atlattım. Alışma dönemi sıkıntısı çekenlere önerimdir. Ama söyliyim sigarayı daha kolay bırakmıştım. Farkında değiliz ama o kadar büyük bir tüketme çılgınlığı varki reklam olarak çevremizde. Zorla boğazımıza fastfood sokacak adamlar. Kızartmalar, hamburgerler , tavuklar Döner vb .. Gıda üzerine muazzam bir beyin yıkama avr. Kontrolsuz reklamlar.. kaçış şansınız yok. Şöyle bir yürürken çevrenize bakın anlarsınız dediğim şeyi. Reklam panoları dükkan bannerları .. Yemek her yerde.. Zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 180 boy 112-113 kiloyum aileden gelen hipertansiyonum var ve artık kalpte sos vermeye başladı. haftaya önce bir doktora gidip kan tahlili falan peşinede diyetisyenle hafiften diyete başlayacam. üşenmedim tutoyu okudum gaza gelmedim desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 WhiteDagger said: Farkında değiliz ama o kadar büyük bir tüketme çılgınlığı varki reklam olarak çevremizde. Zorla boğazımıza fastfood sokacak adamlar. Kızartmalar, hamburgerler , tavuklar Döner vb.. Gıda üzerine muazzam bir beyin yıkama avr. Kontrolsuz reklamlar.. kaçış şansınız yok. Şöyle bir yürürken çevrenize bakın anlarsınız dediğim şeyi. Reklam panoları dükkan bannerları .. Yemek her yerde.. Zor yani Ahhaha evet. Süper tespit. İnsan kilo vermeye kasınca farkına varıyor. Sürekli gözünüzün önüne yemek geliyor. Evde misafir gelir, onlara sunulan çerezler, kolalar, pastalar. yok ben almıycam diyip odama kaçıyorum. Tv'yi açıyorum gıda reklamları. Eeh böyle olmayacak diyip kendimi dışarı atıyorum. adım başı bir lokanto, ve sürekli bişiler tüketen insanlar. hass diyip sinemaya giriyorum. Elde popcorn, cips, cola ile salona giren tipler. Ahaha. süper bir challenge. WoW yüzünden aldığım yaklaşık 15 kiloyu da verdim ama sonunda 92'den 77'lere geldim. Bu şekilde korusam iyidir heralde, boy 1.81. Kilo vermeye çalışan patilere de Allah sabır versin. Zor iş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Aslında ilk hafta dişini sıksan 2. ve 3. hafta rahat geçiyor.Çünkü ilk hafta garanti 2 3 kilo veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yazının çoğunluk kısmını terse çevirik kilo alma tutosu olarak da yazabiliriz. olay tamamen kafada bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 beyler motivasyon olsun diye, daha önceleri tekrar tekrar gördüğümüz bir fotoyu bu topike de koymakta yarar var: BÖN BÜTÖNÖ DAHA BÜGMÖC ÜSTÜYOROM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 90'ın altına inebildim sonunda, 89.3 ... Yanlız eskiden 44 beden kot alırdım, dün alışverişte fark ettim ki içlerine giremiyorum bile 44 bedenin. Kötü koyuyor. Ayrıca bir erkek için belli bir yaştan sonra bir kız tarafından yanaklarının sıkılarak sevilmesi pek hoş bir durum değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 83 oldum lan hahahah cok sevınclıyım.haftalardır kıramadığım 84 barajını kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yemeği kontrol altına ladımda spora enerji yok bea bide günde 4 saat uyku yetmiyor artık... yemediğim kalorileri kahve ile geri alıyorum gibime geliyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Spor yapmadan kilo vermek imkansız arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kahveyle 8 kalori alıyosun bünyeye zarar lakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Tenekeadam said: Spor yapmadan kilo vermek imkansız arkadaşım. Asrın kolpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben 88 kilodan 83 kiloya düştüm.Diet yapıyordum 84 kiloda tıkandım kaldım.1 hafta koşmaya başladım 83 oldum. Tecrübe konuşuyor arkadaşım. Yol al genç. not:88 den 84 e düşerken halı saha maçı ve ağırlık çalışıyordum.2 hafta sadece diet yaptım 1 kilo bile veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Tecrübeye bakacaksak 94 lerden 76'lara geldim ben. :) Diet'in işe yaramadıysa doktorunu değiştir. (tabi bir diyetisyene gidiyorsan) Yol alman mı gerekiyor, oh wait. :) Hiç de body'e gitmedim, ya da koşmadım. Tek yaptığım biraz daha fazla yürümek oldu. Onun da fark ettirdiği 200-300 kalori arasıdır günde. Olay yemeği kısmakta. Sen 1 saat deli danalar gibi koşacağına çayındaki kahvendeki şekeri kısarak veya yediğin çikolatadan cipsden vazgeçerek daha fazlasını veriyorsun. Tecrübe konuşuyor genç. :) Adam akıllı diyet olmadan kilo verilmez. Spor destektir, moral arttırır ve ekstra kalori yaktığınızdan dolayı gün içinde ufak tefek şeyler ekleyebilirsiniz menünüze, moralinizi düzeltir. Yol al. :) Spor bölümüne bakarsan fazlasını bulacaksın bu konu hakkında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oo senin gibi iceberg oranında kilo kaybı için ayrı tabi. Benim gibi geçmişte hayvan gibi spor yapmış sonra online oyunlar yüzünden 7-8 kilo alan insanlar için spor şart. Zaten senin spor yapmana gerek yok.Başlarda her kolun muhtemelen 20 kilodur ahaha.Daha ne sporu yapacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yo ben de 80 lerdeydim ve 2 yıldır wow nedeniyle aldım kiloları. :) bir de cümlelerine biraz daha dikkatlice seçsen iyi olur, tabi yörüngeye fırlatılmak istemiyorsan. bildiğin gibi devam et abi sen kilo vermeye. ^^ - bize 2 adana, 1 künefe, 1 de cola. AMA COLA DİYET. AMAN DİKKAT ORAYA DİYET OLSUN LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Alındın mı ki? Kırdıysam kusura bakma. kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aslında bir kutu kola 144 kalori bildiğim kadarıyla. Yani benim yirmi dakiakadan fazla yürümem lazım 144 kalori harcamak için. Tamam 2 adana bir künefenin yanında komik kaçabilir ama gazlı içeceklerde ekstra kalori içeriyor, bunuda unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 empty can rattles the most. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar