Arién Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Karak-Norn da Dest tarafında oynayan tüm türk arkadaşları bekleriz. :) Oyun içi irtibat Arién, Kyfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla dostum bizim bi kaç arkın dest charı var burda benim ki r36 magus. ancak burdaki dest de cok eziliyordu be. durum bizim k8p de ki orderdan daha kötü idi.:) su an nedir durum ki var mı düzelme deste biraz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Durum giderek düzeliyor 1-2 gün önce Aldorf a girdiler tabi biz seyirci kaldık gidemedik :) Genelde çoğu zaman (hem Order hem Dest tarafında) aman fight a girmeyelim BO ları Keep leri farmlayalım havası var.. sanırım bu her server da ufak da olsa mevcut. Defans edilen keep e saldırmayıp başka boş keep lere yönelebiliyorlar ancak biraz ateşlemeyle kendine geliyor warband ler. Ben Karak-Norn da Destruction ın durumundan memnunum ve parlak görüyorum açıkçası, eskiden çok kötüymüş evet ama bu alttan gelen yeni jenerasyonda baya sağlam ekipler var. Bakalım ilerki günler neler gösterecek. Guild dan bahsetmek gerekirse daha yeniyiz 6-7 kişi civarındayız şimdilik ve duydugum ve gördüğüm kadarıyla Norn da oynayan bir sürü türk var onlara ulaşmaya çalışıyoruz şimdilik. Maksat bir arada olmak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hayırlısı bakalım:) olurda bizde gaza gelirsek ulasırız sizlere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mendebur 31 Marauder (nadasa bıraktım biraz rest olsun diye) Poormisguided 14 Magus, keyifle oynuyorz :) şu an bunlar aktif norn'da, belki şaman da açarım diyorum ama çok da emin değilim. oyuna girebildiğim zaman mesaj atmaya çalışırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Öncelikle başarılar :) Bu aralar Order üstün ama çok fark olduğunu söylemek mümkün değil. 1 ay önce kesin bir üstünlüğümüz vardı ama Destruction da bu aralar iyi işler yapıyor. Öte yandan senaryolarda aradaki fark daha belirgin, özellikle pug vs. pug'da. Norn garip bir sunucu, dengeler çok çabuk değişiyor. Beni görürseniz ganklemeyi unutmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 daha düne kadar yaklaşık 4 günlük süre içinde Order a kuş uçurtmayan bizler dün akşam büyük bir Order hezimetine uğradık. Dediğin gibi Norn garip bir server dengeler her an değişebiliyor. Aslında bakarsan böyle olması server da renk yaratıyor. Çünkü kimse sürekli yenilmek istemez, aynı şekilde sürekli yenmek te.. bir süre sonra sıkıntı verir çünkü yavaş yavaş rakiplerin azalır. O yüzden ben Norn u seviyorum :) Guild ımız 10 kişiye ulaştı. Şu an T3 te yaklaşık 6-7 oyuncu var ve akşamları RvR lere katılıyoruz toplu olarak. Aynı şekilde T1 bölgesinde de alttan gelen yeni oyuncukar var. 3 kişi ile başlayan Precision gün geçtikçe sayısını arttırmakta. Bekleriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 2 gündür giremiyorum ama bu akşam oyunda olacagımdır işalla :P müstakbel flag bearer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sayımızı her geçen gün arttırıyoruz şu anda 14 kişi Norn da omuz omuza savaşıyoruz :) Karak-Norn da oyuyorsanız bir Guild a ihtiyacınız varsa... Oyun içi iletişim: Arién, Kyfen ve Nukguf İyi Oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 yakında altdorf duvarlarında bannerlarımızı sallandırcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Karak-Norn da Dest tarafında oynayan tüm türk arkadaşları bekleriz. :) Oyun içi irtibat Arién, Kyfen, Readjan, Showtimetr, Simit, Qantash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ben başvurdum almadınız beni, nickim "Yrrk" diye. Çok üzüldüm. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Baska nick yok muydu binlerce kelime arasindan bu anlamli kelimeyi mi sectin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 aslansin, kocsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Akşamları Eataine'de "Fight Club" gibi birşey var, epey duel oluyor ancak Destruction'dan katılım az. Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 daha çok beklersin.. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Quibble said: Ben başvurdum almadınız beni, nickim "Yrrk" diye. Çok üzüldüm. =( Başka bir nick ile karakter açarsan kapımızın açık olduğunu söylemiştim sana. Söylediğim şey hala geçerlidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Destruction çok fena işler yapmaya başladı aman nazar değmesin :) Dayandık Reikwald a (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Karak-Norn da Dest tarafında oynayan tüm arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Oyun içi irtibat Arién, Kyfen, Readjan, Showtimetr, Simit, Qantash, Jarayaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şu anda Karak-Norn Destruction tarafında 25 kişiye ulaşmış durumdayız. Her geçen gün sayımız artmakta, attıkça daha çok insana ulaşmaktayız. Yakında açılacak olan Web sitemiz ve Forum sayfamızla daha da fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Guild in ihtiyacı olan class lar elbetteki var ancak bizim düşüncemiz guild veriminin ancak ve ancak oyuncuların zevk aldıgı bir class ile oynanması halinde artacağıdır. Bu nedenle hiç bir kimseden guild in ihtiyacı olan bir class ile oynaması talebinde bulunmadık ve bulunmayacağız. Server ın en güçlü Guildi olmak veya bu oyundaki en iyi Türk Guildi olmak gibi ideallerimiz yok. Amacımız sevgi, dostluk, yardımlaşma ve en önemlisi saygı çerçevesinde mütevazi bir şekilde oyun oynamak ve vakit geçirmek. Bu düşünceyle yürüttüğümüz Precision Guild' inin kalitesini arttırmak tek hedefimizdir. Bize katılmak isterseniz oyun içinden Jarayaj, Kyfen, Qantash veya Readjan ile irtibata geçebilirsiniz. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Karak-Norn Destruction yükselen değer. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 son 2 gündür altdorftaki komşuları ziyaret ediyoruz. bir ikram bi ikram görseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Altdorf'u aldınız. Helal demeyeceğim kusura bakmayın malum ZERG ZERG ZERG ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hehe deatronun olayı budur her yerde:P zerg power! ama olsun bu dönemlerde biz orderlarda gerilla taktiginde uzmanlaşıyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar